*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Ιανουαρίου

Τελικά και η Γερόντισσα Άννα...Τσέπελη στήριξε στις εκλογές! Οι ειδήσεις με άλλο στυλ...

23 Ιανουαρίου
Φωτογραφία ντοκουμέντο. Ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ.Παντελεήμων στην ίδια τράπεζα με την… «ψευτοηγούμενη» (;)… ηγουμένη της Μονής του Αγίου Πορφυρίου Γερόντισσα Άννα ή… Ζωή!
…………………………..
ΑΚOΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Ρωτάω και ξαναρωτώ τον εκ των στενών συνεργατών του Τσέπελη και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη που τον τελευταίο καιρό βέβαια μας τα έχει αλλάξει… ολίγον, γεγονός αναμενόμενο…
-Γιατί ο Σύλλογος Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca με έδρα το… Βατικανό εκπροσωπούνταν στη Ξάνθη στην εκδήλωση του Καθηγητή Κωνσταντίνου Δασκαλάκη μόνο από την Γ.Γ. Βίκυ Μπαφατάκη; Ο Αιδεσιμότατος ιερέας του Βατικανού και Πρόεδρος του συγκεκριμένου συλλόγου  δεν θα έπρεπε να δώσει το παρόν σε μια τόσο σημαντική και σοβαρή εκδήλωση;
Περιμένω με αγωνία την απάντησή του και σε όποιο ύφος… γουστάρει! Είτε σε ύφος… λογάριθμου, είτε σε ύψος…αλγόριθμου!
……
*Το περίεργο της υπόθεσης; Όλοι φωτογραφήθηκαν με τον Δασκαλάκη. Ακόμη και ο Πάνος Αμβροσιάδης για να μην αναφερθώ στον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη που θα κάνει… ειδικό άλμπουμ για να τον «θυμάται»!
Τον γιατρό όμως δεν τον είδα πουθενά…
Μάλλον όμως δεν θα τον πρόσεξαν οι φωτογράφοι μου!
……
*Άντε να με κηρύξει «πόλεμο» ο Σωκράτης το καταλαβαίνω… γιατί κρατάει χρόνια αυτή η «κολόνια»! Από τις περιοχές που έκανε γεν. συνελεύσεις  το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης στα πρώην Ολύμπια με γραμματέα τον Αείμνηστο Γρηγόρη Ακριβόπουλο… άσχετα αν στις εκλογές του 2009 έκανα τον υπέρ πάντων αγώνα για να «γκρεμίσω» τον Σγουριδισμό… και να εκλεγεί βουλευτής αυτός με μικρή διαφορά! Και σωστά έπραξα…
-Να μου έχει κηρύξει όμως… «πόλεμο» και ο Θανάσης; Και προφάσεις εν αμαρτίαις  να μου χρεώνει πρακτικές που ανήκουν κυρίως στους αντιπάλους μου;  Αυτός πως θα το… αντέξω!
……
*Μια «φιλία» (;) δεν πεθαίνει με έναν… διχασμό! Ή άλλως… και οι Φλωρινοκλαρινιώτηδες, έχουν… ψυχή!
(Σ.Σ. Να με κατηγορούν για πράγματα που έκανα αλλά και να με κατηγορούν για πράγματα που ποτέ δεν θα μπορούσα να… κάνω; Γιατί εγώ δεν λειτούργησα και δεν θα λειτουργήσω ποτέ στο «σκοτάδι» και στην ανωνυμία… Όπως κάνουν ήδη κάποιοι του χώρου μας; Έχουν γνώθι όμως οι φύλακες...).
......
*Τελικά αν κατάλαβα καλά μετά τη χθεσινή συνέντευξη της Γερόντισσας Άννας στην Ανοιχτή γραμμή, ο Τσέπελης που την επομένη της σύλληψής της την επισκέφθηκε στο Μοναστήρι, είναι και μαζί της αλλά και με τον Μητροπολίτη Ξάνθης! Και βέβαια παραμένει "πιστός" και προς τον "Ψευτομουφτή" Ξάνθης κ.Μετέ! Δηλαδή με όλους είναι...αρκεί να τον ξαναστηρίξουν και στις δημοτικές εκλογές του 2023! Αν μέχρι τότε παραμείνει Δήμαρχος....Με όλους! 
.....
*Γιατί μπορεί να λέμε ότι θέλουμε για την Γερόντισσα, αλλά έχει και τους φανατικούς της στο Μοναστήρι που όπως τελικά φαίνεται....κι αυτοί Αμβροσιάδη και Ασκαρίδη ψήφιζαν, δηλαδή Τσέπελη! Μάλιστα ο Πάνος Αμβροσιάδης ήταν κι αυτός που τραβούσε τα βίντεο...! Τι μαθαίνει τελικά κανείς...
.....
*Για να κάνουν τελικά το 19 υπέρ, δυο κατά και 6 λευκά σε 21 υπέρ, δυο κατά και 6 λευκά, καταλαβαίνετε οι άνθρωποι όταν θέλουν κάτι να περάσουν, τι μπορούν να....κάνουν!!!  
Σύλληψη 37χρονου Έλληνα στην Ξάνθη για διάρρηξη οχήματος
Συνελήφθη την 21-1-2020 το μεσημέρι στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 37χρονος ημεδαπός διότι διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χωρίς να προλάβει να αφαιρέσει οτιδήποτε, καθόσον έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια και τράπηκε σε φυγή, πλην όμως εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε άμεσα από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς. 

Μέλος του Δ.Σ. στο Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος

 Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ι.Τ.Α.) εκλέχθηκε ομόφωνα, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), ο π. Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος. Το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατέχει σημαντικό ρόλο στην ανασυγκρότηση των ΟΤΑ Α΄ βαθμού και αποτελεί επιστημονικό εργαλείο στη διάθεση όλων των Δήμων της χώρας. Επίσης, κατά την ίδια συνεδρίαση, ο κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος επανεξελέγη και συνεχίζει ως αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Κ.Ε.Δ.Ε.
Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας καλείται να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών και να συμβάλλει στο διάλογο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, λειτουργώντας παράλληλα ως σύμβουλος της Κεντρικής Κυβέρνησης για ζητήματα των ΟΤΑ.
Μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών ο κ. Δημαρχόπουλος δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή, αναγνώριση αλλά και ευθύνη η εκλογή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και η επανεκλογή μου ως Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Εκφράζω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους συναδέλφους για τις ομόφωνες αποφάσεις τους!»…..

H ύποπτη επένδυση του γαμπρού του Ερντογάν
Απαντήσεις για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του γαμπρού του, ο οποίος τυγχάνει να είναι και υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας καλείται να δώσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τζουμχουριέτ, ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ φέρεται να έχει αγοράσει πολύ μεγάλη έκταση γης (13 στρέμματα) κατά μήκος της διαδρομής του σχεδιαζόμενου καναλιού της Κωνσταντινούπολης, έργο που ο Ερντογάν θεωρεί κομβικό για το μέλλον της Πόλης.
Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Αλμπαϊράκ αγόρασε γεωργική γη σε μία περιοχή όμως που μετά την αποπεράτωση του έργου (εφόσον βέβαια προχωρήσει διότι υπάρχουν πολλές αντιδράσεις, ακόμα και από το δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου) θα πάρει πολύ μεγάλη αξία.
Στην ίδια περιοχή έχουν αγοράσει μεγάλες εκτάσεις γης επενδυτές από τις χώρες του Κόλπου και ιδιαίτερα από το Κατάρ, προσδοκώντας προφανώς ανάλογα κέρδη.
Οι επενδυτικές δραστηριότητες μελών της κυβέρνησης του Ερντογάν αλλά και μελών της οικογένειάς του δεν απασχολούν γι πρώτη φορά τον τουρκικό τύπο. Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά για τους γιους του αλλά και τον Αλμπαϊράκ ο οποίος έχει παντρευτεί την κόρη του Τούρκου προέδρου.

Ανταπόκριση στην Έκκληση για βοήθεια 13χρονης Μαθήτριας (για έξοδα εγχείρισης βαρέως πάσχουσας)
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, ευχαριστούν θερμά όσα από τα μέλη μας και όσους ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας, της 19 Δεκ 2019, προσφέροντας οικονομική βοήθεια για την 13χρονη μαθήτρια του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Ξάνθης.
Οι ευγενικές προσφορές από το πλεόνασμα της αγάπης σας, συνετέλεσαν ώστε να συγκεντρώσουμε το ποσό 1.000 € το οποίο και κατατέθηκε, στον ειδικό για το σκοπό Τραπεζικό Λογαριασμό της EUROBANK, στις 21 Ιαν.2020.
Τέλος ευχαριστούμε τα πάσης φύσεως ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ της Ξάνθης που πρόβαλαν με καθημερινές δημοσιεύσεις την έκκλησή μας.
Ευχόμεθα ο Πολυεύσπλαχνος και Ελεήμων Θεός, να βοηθήσει στην αποκατάσταση της υγείας της 13χρονης.
Για το ΤΣ. Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης
Με εκτίμηση
Υποστράτηγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης
Πρόεδρος ΤΣ.
(κιν:6937100910)

ΓΑΔΑ: Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου συνελήφθησαν 1.249 άτομα
Σε 1.249 συλλήψεις προχώρησαν οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2020, ενώ, μεταξύ άλλων, εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικά κυκλώματα, εξιχνιάστηκαν 15 ληστείες και εντοπίστηκαν 48 κλεμμένα αυτοκίνητα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, από τα 1.249 άτομα, τα 400 συνελήφθησαν για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, 282 για διάφορα αδικήματα, 249 για ναρκωτικά, 128 για κλοπές, 100 με καταδιωκτικά έγγραφα, 55 για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, 22 για απάτες, 8 για ληστείες και 5 για παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων.
Όσον αφορά τα δύο εγκληματικά κυκλώματα που εξαρθρώθηκαν, το ένα διέπραττε ληστείες - κλοπές, ενώ το άλλο διακινούσε ναρκωτικά.
Παράλληλα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 4 κιλά και 290 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, 341 γραμ. κατεργασμένη κάνναβη, 343 γραμ. ηρωίνη, 96 γραμ. κοκαΐνη, 3 κιλά και 500 γραμ. sisha, 8 περίστροφα, 1 κυνηγετικό όπλο, 57 μαχαίρια, 37 φυσίγγια, 3 γεμιστήρες, 2.430 συσκευασίες λαθραίων καπνικών προϊόντων και 3.870 ευρώ

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ GIUSEPPE SCIACCA ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ Η Γ.Γ.  ΒΙΚΥ ΜΠΑΦΑΤΑΚΗ
Ουδείς μπορεί να γνωρίζει βέβαια το πόσο χρήμα τελικά κόστισε στους δημότες Ξάνθης αλλά και στο Πανεπιστήμιο, η φιέστα που οργανώθηκε στο Αμφιθέατρο του ΔΠΘ (σ.σ. Την ερευνούμε την σχετική ιστορία μετά την εισήγηση του Φανουράκη και τον προϋπολογισμό που κατέθεσαν ο Σύλλογος Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca με έδρα το… Βατικανό, αφού πολλά από αυτά που εισηγήθηκαν τα είχε το Πανεπιστήμιο…), επειδή όμως ο Δήμος του κυρίου Τσέπελη είχε το θράσος να βγάλει και δελτίο τύπου με τίτλο, «Μανώλης Τσέπελης: Πολυεπίπεδα τα οφέλη από την παρουσία του Κωνσταντίνου Δασκαλάκη», θα απαντήσουμε καθαρά και σταράτα ότι «από την φιέστα Δασκαλάκη στη Ξάνθη οι μόνοι που ωφελήθηκαν, ήταν….
Τα Διεθνή Βραβεία Βραβεία Giuseppe Sciacca και η Γ.Γ. κα. Βασιλική Μπαφατάκη που επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο ως…σπόνσορας (;) του καθηγητή! Και κατά δεύτερο λόγο αυτοί που είχαν την τιμή να παρακαθίσουν στα γεύματα προς τιμή του!
(σ.σ. Και φυσικά δεν είναι προς τιμή του Δήμου Ξάνθης αλλά και του ΔΠΘ να «καπελώνετε» από έναν σύλλογο με έδρα του… Βατικανού του οποίου ο… Αιδεσιμότατος Πρόεδρος δεν εμφανίστηκαν καν στη Ξάνθη… Έστω για το θεαθήναι!)

Ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης για τα εκτός έδρας των συναδέλφων τους
Από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Αξιότιμες κυρίες / αξιότιμοι κύριοι.
"Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης ανακοινώνει ότι, μετά από ενέργειες της Ομοσπονδίας μας, το ΓΕΣ, με σχετικές διαταγές του, ενημερώνει όσα από τα στελέχη του δεν συμπεριελήφθησαν εκ παραδρομής στη χορήγηση των τεσσάρων (4) ημερών Εκτός Έδρας (ΗΕΕ), κατά το μήνα Δεκέμβριο 2019 και προκειμένου να συμπεριληφθούν στις επικείμενες καταστάσεις θα πρέπει να υποβάλλουν, άμεσα (ημερομηνία ολοκλήρωσης της διαδικασίας από τα Γραφεία η 31η Ιανουαρίου 2020), αναφορά στο Γραφείο Προσωπικού της οικείας Μονάδας, Σχηματισμού - Υπηρεσίας".
Ο Πρόεδρος
Βάιος Τσαπρούνης
Ανθυπολοχαγός (ΥΠ-Π)
τηλ. 6947401286»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »