*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Ιανουαρίου

«Χαμός» με την απόφαση για τη Σύναψη σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας Δήμου Ξάνθης και Δήμου Μύκης! Δεν πέρασε αλλά...πέρασε!

23 Ιανουαρίου
*Μπορεί μέσα να μην πηγαίνει καθόλου καλά αφού δυστυχώς εξακολουθεί να λειτουργεί με κουτοπονηριά και θέλει άλλοι να βγάζουν το «φίδι» από την τρύπα –κάποια στιγμή θα μιλήσω και με ονόματα- έξω όμως πάει καλά, αφού όπως μαθαίνω την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου κατά την τακτική συνεδρίαση της ΚΕΔΕ, τα μέλη της εξέλεξαν (με εκλογές) τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης και εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. Μπάμπη Δημαρχόπουλο και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ι.Τ.Α. - Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης- ενώ σε  νέα εκλογική αναμέτρηση τον επανεξέλεξαν στην επιτροπή ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της ΚΕΔΕ και μάλιστα στη θέση του Αντιπροέδρου της επιτροπής.
-Θα μου πείτε οι περισσότεροι… «σώθηκε»! Εδώ ο κόσμος καίγεται κι ο Μπάμπης στο χαβά του… αλλά τι να κάνουμε! Αφού μ’ αυτά χαίρεται, γιατί εμείς να διαφωνήσουμε και να μην τον αφήσουμε να απολαμβάνει την ευτυχία του…;
…….
*Μάλιστα μετά την ψηφοφορία ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος έκανε τη ακόλουθη δήλωση στο fb και στον προσωπικό του λογαριασμό:
«Σε εξέλιξη σήμερα από το πρωί, η μαραθώνια και άκρως ενδιαφέρουσα συνεδρίαση της ΚΕΔΕ...
Αποτελεί μεγάλη τιμή, αναγνώριση αλλά και ευθύνη η εκλογή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ι.Τ.Α. (Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης)!
Αποτελεί επίσης μεγάλη τιμή, αναγνώριση αλλά και ευθύνη, η επανεκλογή μου ως αντιπροέδρου της Επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης!
... αγαπητοί συνάδελφοι, σας ευχαριστώ επίσης όλους, για τις ομόφωνες αποφάσεις σας!!!»
……
*Sorry Μπάμπη αλλά μήπως κατά λάθος ζεις σε διαφορετικό κόσμο από αυτόν τον δικό μας;
-Εδώ έχασες κοτζάμ Δήμο κι εσύ χαίρεσαι γιατί επανεκλέχθηκες στην Επιτροπή Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης;
……
*Χαμός των χαμών με την με αριθμό 2 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης (13 Ιανουαρίου 2020) όπου ξαφνικά διαπιστώνουμε όλοι μας τι;
Ότι τελικά η σύναψη σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ Δήμου Ξάνθης και Δήμου Μύκης, ενώ ο Προεδρεύων εκείνη την ώρα Ματθαίος Σαββίδης ανακοινώνει ότι… ΔΕΝ πέρασε γιατί ψηφίστηκε με ψήφους 19 υπέρ, δυο κατά και 6 λευκά με αποτέλεσμα να βγει σύσσωμος ο φιλοΤσεπελικός τύπος και να… καταγγείλει τους ψηφίσαντες… λευκό!
Η απόφαση 2 της 13-1-2020 αναφέρει επί λέξει: Εγκρίνει τη σύναψη διαδημοτικής Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Ξάνθης και Δήμου Μύκης για τη διάθεση ενός υπαλλήλου από τη διεύθυνση Δόμησης του κλάδου ΠΕ Ηλεκτρολόγων μηχανιών, τέσσερις μέρες κάθε μήνα για την υποστήριξη του έργου των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Μύκης στα έργα του πίνακα που ακολουθεί, εξουσιοδοτεί δεν τον Δήμαρχο Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελη και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τον νόμιμο αναπληρωτή του (σ.σ. Τον Φανουράκη δηλαδή) για την υπογραφή της σύμβασης και κάθε σχετικού με την υπόθεση εγγράφου!!!
-Ποια είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ λοιπόν; (σ.σ. Αρκεί να σας πω οτι στο εν λόγω πρακτικό εμφανίζονται τρεις...απόντες δημοτικοί σύμβουλοι ως ΠΑΡΟΝΤΕΣ απο την ειδική γραμματέα για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειτο....Και αναφέρομαι στους Ανταμπούφη, Ιγιαννίδη και Χάρη Διαφωνίδη. Απόντες απο τη συνεδρίαση ήταν... ΠΑΡΟΝΤΕΣ εμφανίζονται!!! )
……
*Μάλιστα το παραπάνω θέμα έγινε αφορμή για να γίνει ένας μικρός χαμός χθες, αφού προηγήθηκαν δηλώσεις επί των δηλώσεων όπου οι μισοί της παράταξης Τσέπελη κατακεραύνωναν τους ψηφίσαντες λευκό!!! Και το θέμα δεν πέρασε!
Τι άλλαξε λοιπόν τελικά;
-Δεν μέτρησαν σωστά ο Προεδρεύων Ματθαίος Σαββίδης με την γραμματέα; Κι αν δεν μέτρησαν αυτοί καλά, τελικά… μετά από δυο μέρες το διαπίστωσαν και υπέγραψαν το πρακτικό ο Αντιπρόεδρος Ματθαίος Σαββίδης ο οποίος όμως ξεκαθαρίζει οτι ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΕΓΡΑΨΕ και η ειδική γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Ανδρέου Μαρία Άννα;
-Απίστευτα… Απίθανα και… Μοναδικά! Και αμαρτία ουκ έχω, γιατί στο βίντεο τουλάχιστον του Next tv 21 ψηφίσαντες δεν ακούγονται…!
Μπορεί ωστόσο το Δημοτικό ραδιόφωνο να έχει καλύτερη ...ακουστική! Με τα σύγχρονα μέσα όλα γίνονται!!! 
(σ.σ. Φυσικά μετά απο αυτό, καταλαβαίνουν όλοι γιατί Τσέπελης, Φανουράκης και Ζερενίδης "ξέσκιζαν" τόσο πολύ τα ιμάτιά τους να περάσει το συγκεκριμένο θέμα που τελικά δεν πέρασε στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά πέρασε στο....πρακτικό!!!  Στο οποίο και ο αποχωρών Γ. Μπούτος εμφανίστηκε ως...ψηφίσας  κι ενώ Προήδρευε ο Ματθαίος  Σαββίδης! Και ποιοί τα κάνουν αυτά; Αυτοί που ούρλιαζαν κατά του Στέφανου Ιγιαννίδη όταν...ήρθε καθυστερημένα στη συνεδρίαση και ήθελε να ψηφίσει για τον Παιδικό Σταθμό της Σάρδεων! )


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »