*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιανουαρίου

Σακελλαροπούλου στηρίζει και ο Μπουρχάν! Τρώνε και πίνουνε Τσέπελης και σία ο...Δήμος νάναι καλά!

21 Ιανουαρίου
Έχω τους Ξυνιδαίους εγώ δίπλα μου… και γι’ αυτό… «Μελισσόπουλα» δεν φοβάμαι κανέναν!
…………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Βρείτε μου έναν καλό λόγο που εκεί στην ΔΕΥΑΞ εξακολουθούν να κολλάνε γραμματόσημα στους λογαριασμούς. Έχουν τόσο ελεύθερο χρόνο;
(Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Βορίδης στο fb)
-Με νέο Πρόεδρο τον Ιπποκράτη Καμαρίδη… λεφτά υπάρχουν! Δεν είδε τι μηνιαίες αντιμισθίες παίρνουν Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος; 1.710 ευρώ μηνιαίως έκαστος…
…………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Σήμερα, εάν δεν γνωρίζεις τους αλγόριθμους, δεν είσαι ολοκληρωμένος άνθρωπος…
(Ο καθηγητής του ΜΙΤ Κωνσταντίνος Δαλγαράκης στην ομιλία του στη Ξάνθη)
-Αν όμως επί 30 χρόνια παρανομείς και πλουτίζεις από την ανάμιξή σου με την Αυτοδιοίκηση, τότε είσαι… ολοκληρωμένος Δήμαρχος Τσέπελης.

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Δεν θα κρίνω εγώ το live streaming (σ.σ. Μια ακόμη απευθείας ανάθεση του Φανουράκη), του επί χρόνια φωτογράφου βιντεογράφου του Ιπποκράτη Καμαρίδη και του Π.ΒΠ μου είπαν όμως ότι σε πολλά σημεία της εκδήλωσης για τον Δασκαλάκη, ατύχησε…
……
*Για παράδειγμα  όταν η πρώην φίλη μου (σ.σ. Και  φίλη της Φιφής…) Βίκη Μπαφατάκη ζήτησε ένα μικρό βίντεο αν είναι εφικτό για την ιστορία του Δασκαλάκη αποδείχτηκε ότι για τη συγκεκριμένη εταιρεία αυτό ήταν τελικά… ανέφικτο και μάλλον και παντελώς άγνωστο! Οι άνθρωποι με τους γάμους και τα πανηγύρια ασχολούνται, που να ξέρουν τι εστί αλγόριθμος αλλά και Δασκαλάκης!
……
*Επίσης μου λένε ότι όταν ανέβηκε ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης για να ξεκινήσει την ομιλία του,  επί 5 λεπτά ασχολιόταν οι τεχνικοί με τα μικρόφωνα και τις ψείρες.
-Τι το… ψάχνετε παιδιά… Ψείρες στ’ άχυρα;
……
*Τέλος σε κάποια στιγμή της ομιλίας του Δασκαλάκη και την ώρα που μικροφώνιζε η μικροφωνική λόγω του κινητού του καθηγητή που ήταν δίπλα και… βαρούσε , πετάχτηκε σαν…αίλουρος προκειμένου να μετακινήσει το μικρόφωνο.
……
*Και βέβαια η αποθέωση στην ομιλία του διάσημου καθηγητή στη Ξάνθη, πόσοι όμως από τους παρόντες γνώριζαν άραγε τη λέξη… αλγόριθμος;
Όταν ο Τσέπελης ζήτησε πρόγραμμα… λογάριθμου για να κερδίσει στις….επόμενες δημοτικές εκλογές τους αντιπάλους του!
-Αλγόριθμος τον διόρθωσαν από δίπλα του, αλλά από έναν Τσέπελη τι άλλο να περιμένει κανείς εκτός από… αγραμματοσύνες;
(σ.σ. Ερώτημα κρίσεως… Είπαμε του αρέσει του αδελφού του αρέσει να παίρνει το μικρόφωνο… γιατί όμως έπρεπε να την «γελοιοποιήσει» τόσο την κατάσταση για μια ακόμη φορά; Τόσο πολύ του αρέσει ο ρόλος του διασκεδαστή;).
……
*Και στο ρεζουμέ… «Σήμερα, εάν δεν γνωρίζεις τους αλγόριθμους, δεν είσαι ολοκληρωμένος άνθρωπος» είπε ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης.
Ναι αλλά  είσαι… «ολοκληρωμένος»… Δήμαρχος Τσέπελς, ακόμη κι αν δεν γνωρίζεις ούτε τον αλγόριθμο, ούτε τον… λογάριθμο… ούτε καν το fb! Εκτός από το να πλουτίζεις από το Δήμο.
……
-Και αρκεί κύριε Δασκαλάκη να ξέρεις τα… «κόλπα», να αποκαλείς τους πάντες «αδελφούληδες», να μοιράζεις λεφτά του Δήμου με απευθείας αναθέσεις  και να έχεις την στήριξη του DEB, του Τούρκικου Προξενείου, του Δροσερού, του «Ψευτομουφτή»
Απλά πράγματα…
……
*Καθόλου άδικο δεν έχει.
Σχολίασε λοιπόν ο Γιώργος Λυπηρίδης από τη περιοχή Σταυρούπολης
Δε ξερω αν μπορεί κάποιος να κερδίσει ή να χάσει εκλογές με αλγόριθμους, σίγουρα όμως μπορεί να γελοιοποιηθεί γράφοντας καθημερινά βλακείες στο facebook.
-Δεν έχει κι άδικο και ειδικά με κάποιους που το fb είναι η...πρώτη ζωή τους!
.....
*Πως τα φέρνει τελικά η ζωή.... Κι εκεί που ο Φανουράκης μετά το "διώξιμο' απο το τζοκεράδικο ήταν στα αζήτητα και του έσερναν τα "μυρια" όσα για την "γριούλα" οι νυν κολλητοί του, νάναι καλά το Πούρναλικ κι ο Ζερενιδης, εκλεχτηκε δημτικός σύμβουλος του Τσέπελη, έγινε υπερΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ και ζει και βασιλεύει! Μάλιστα όπως έμαθα, αγόρασε πριν λίγες μέρες κι ένα υπέροχο fiat 500  και ανέβασε ακόμη περισσότερο το πρεστίζ του! Καλορίζικο! 

Τρώνε, πίνουν, φωτογραφίζονται, διασκεδάζουν αλλά οι… δημότες πληρώσανε και τα γεύματα για τον Δασκαλάκη!
Τι να τους κάνεις τους…λογάριθμους ή τους αλγόριθμους Διαβάζω σε φιλικό Μέσον του Δήμαρχου Τσέπελη τα παρακάτω:
Ο Δήμαρχος Μ. Τσέπελης στην Βασιλόπιτα των υπαλλήλων της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης
Την  πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης, την  Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 στη Σταυρούπολη,  με τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Τσέπελη να εύχεται για τη νέα χρονιά, ευχαριστώντας τους υπαλλήλους για τη συνεργασία τους και για τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλουν,  ώστε το έργο που παράγετε να έχει υψηλό δείκτη ποιότητας και άμεση ανταπόκριση στον πολίτη.
Παρόντες στην εκδήλωση ο  Αντιδήμαρχος  Σταυρούπολης κ. Απόστολος Ελευθεριάδης που αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο των υπαλλήλων για την εξυπηρέτηση των πολιτών και ο Πρόεδρος του ΚΚΠΑΞ και Αντιπροέδρου του Δημοτικού  Ραδιοφώνου  Ξάνθης κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης που αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε η επικοινωνία και η διάχυση της πληροφορίας,  σε αυτό το φυσικό στολίδι του Δήμου Ξάνθης, στη Σταυρούπολη και στην ευρύτερη περιοχή να είναι η καλύτερη δυνατή.
Το φλουρί της Βασιλόπιτας έπεσε στον κ.  Σωφρόνιο Ποταλακίδης  που με ιδιαίτερη χαρά παρέλαβε το δώρο του και ευχήθηκε η ενότητα η συνεργασία και η αίσθηση της ευθύνης απέναντι στους πολίτες να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά για το 2020.
Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης κ. Απόστολος Ελευθεριάδης, παράθεσε γεύμα για όλους,  στο γνωστό για την ποιότητά του,  τοπικό εστιατόριο του οικισμού.
(σ.σ. Τα δικά μου ρωτήματα....Κύριε Επίτροπε, κυρία Σπανού, κυρία Μαυρομάτη μπορούμε να μάθουμε πόσοι και ποιοι ήταν στα γεύματα του Τσέπελη που παίρνουν και δίνουν πλέον; Και πόσο στοίχησαν στον Ξανθιώτες;)

Δήλωση στήριξης του βουλευτή Ξάνθης Μπουρχάν Μπαράν  στην επιλογή της κ.Σακελλαροπούλου για το αξίωμα της Προέδρου της Δημοκρατίας
Την στήριξή του στο πρόσωπο της κ.Σακελλαροπούλου στο αξίωμα της Προέδρου της Δημοκρατίας, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο fb ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μπαράν Μπουρχάν αναφέροντας τα παρακάτω:
«Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η κ. Σακελλαροπούλου κατάγεται από την Ξάνθη και συγκεκριμένα από την περιοχή της Σταυρούπολης και μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους που από τα σπλάχνα του τόπου έχει προταθεί για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της Ελληνικής Δημοκρατίας αυτό της Προέδρου της Δημοκρατίας.
Όπως ανέφερε και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά
“Θέσαμε εξ αρχής το πλαίσιο και τα κριτήρια για τα χαρακτηριστικά του νέου ΠτΔ που συνιστούν προϋπόθεση της δικής μας συναίνεσης.
Η προσωπικότητα της κ. Σακελλαροπούλου ανταποκρίνεται σε ουσιώδεις πλευρές της πρότασής μας:
Είναι μία γυναίκα που υπηρετεί με συνέπεια προοδευτικές αντιλήψεις, όπως απέδειξε και στη δικαστική της διαδρομή, με το γνωστό ακέραιο δημοκρατικό της ήθος -ιδιαίτερα μάλιστα στα χρόνια της κρίσης.
Είμαι βέβαιη ότι θα εκπληρώσει με υπευθυνότητα και επιτυχία την συνταγματική της αποστολή.
Γι’ αυτό, και θα έχει τη στήριξή μας.”
#kinima_allagis


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »