*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιανουαρίου

Έχουν ευθύνη όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης για τα συμβαίνοντα στη ΔΕΥΑΞ!

03 Ιανουαρίου
Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!
Μόνο τυχαία δεν είναι η συνεχιζόμενη πρακτική του νέου Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη –προσωπικά πιστεύω ότι δεν ρωτάει ούτε τον Δήμαρχο Τσέπελη γι’ αυτά που διαπράττει!- να συμπεριφέρεται λες και η συγκεκριμένη εταιρεία είναι προσωπική και ιδιωτική κι όχι… δημοτική!
Και με πιο απλά λόγια –γιατί όλοι θυμούνται στην Οικονομική Επιτροπή του καλοκαιρού υπό την Προεδρία του Κυριάκου Παπαδόπουλου που συζητιόταν η μίσθωση του γνωστού υπαίθριου «παιδότοπου» πόσο προσβλητικά φέρθηκε στον Τσέπελη τον οποίο ο ίδιος «κουβάλησε» αυτός στη συνεδρίασηστη συνεδρίαση…- η ανοχή και σιωπή της αντιπολίτευσης είναι αυτή που ενθαρρύνει τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη να κάνει ότι θέλει και να μην λογαριάζει κανέναν αλλά και να το παίζει πλέον και… νομικός, κλείνοντας σε… προσωπικό επίπεδο εξωδικαστικά τις υποθέσεις!
Μην απαντώντας ούτε στα email του νομικού της εταιρείας, για τις δικαστικές αντιδικίες της εταιρείας με την ΔΕΥΑ Νέστου.
Το γράψαμε και θα το γράφουμε λοιπόν συνέχεια. Εδώ στη δίκη του Δημήτρη Μπένη με τον Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη όπου κατέθεσε ως μάρτυρας, άρχισε χωρίς λόγο να… κατηγορεί τον υποτιθέμενο κολλητό του… Πασχάλη Λύρατζη για το θέμα της γνωστής συναυλία του Παπακωνσταντίνου κι όταν τον συναντήθηκαν στη συνεδρίαση του Κέντρου Πολιτισμού, λες και δεν είχε συμβεί τίποτα, του έκανε το… φιλαράκι! (σ.σ. Αφού στην ουσία με την κατάθεσή του μάλλον ζημιά έκανε στον Δημήτρη…).
Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
-Έτσι έμαθε να λειτουργεί μια ζωή ο γιατρός…! Πρώτα να απειλεί και να υβρίζει και μετά… φιλαράκια και δεν συνέβη τίποτα! Και δεν εννοώ μόνο τον Σάββα Μελισσόπουλο ή τον Πασχάλη φυσικά!
Ρωτήστε και τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο όταν μεθόδευε… ειδική γνωμάτευση για τον γνωστό και επί χρόνια ΠΑΡΑΝΟΜΟ υπαίθριο παιδότοπο και σίγουρα θα κατατοπιστείτε καλύτερα!

ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΛΥΡΑΤΖΗ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ; 
Και φυσικά θα ήθελα να ρωτήσω τον πρώην Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Πασχάλη Λύρατζη μετά και την κατάθεση του γιατρού και πρώην…κολλητού του Ιπποκράτη Καμαρίδη στη δίκη του Δημήτρη Μπένη με τον Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη…
-Εσύ που εμπλέκεσαι Πασχάλη στο θέμα της συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου; Και γιατί αυτά που κατέθεσε ο γιατρός στη δίκη του Δημήτρη Μπένη, δεν στα έλεγε… face to face μέσα στις συνεδριάσεις του Κέντρου Πολιτισμού; Ενώπιον δηλαδή και των άλλων μελών του Δ.Σ. αλλά και των υπαλλήλων;
-Φυσικά καλά να πάθεις για να μάθεις! Γιατί εσύ τα 1.500 ευρώ που πρόσφερε ο παιδότοπος στο Δήμο Ξάνθης κατάφερες με την παρέμβασή σου στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης να τα κάνεις… 250 ευρώ για όλη τη καλοκαιρινή σαιζόν του 2018!!!
(σ.σ. Άλλη αμαρτωλή ιστορία φυσικά αυτή…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »