*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιανουαρίου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΙΑΣΚΟ! Το σώου για την υποδοχή του νέου χρόνου, ήταν…Τσέπελης και Ευφραιμίδης μετά συζύγων!

03 Ιανουαρίου
Το να ΜΗΝ έχει καμιά σχέση ο Δήμαρχος Τσέπελης με τη λέξη «όνειρα» το καταλαβαίνουμε αφού αυτοσκοπός της ζωής του μπαίνοντας στο Δήμο, ήταν μόνο πως θα πλουτίσει… και η εξουσία! Μέχρι εκεί όμως…
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!
*Κατέβασαν τον κόσμο στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης για να κάνουν επίδειξη… γούνας, μόστρας  και εξουσίας, «εκφώνησαν» κι ένα χαιρετισμό της πλάκας κι… έφυγαν καμαρωτοί καμαρωτοί για την δεξίωση του Στρατηγού!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ!
*Κάναμε αγώνα ετών για να πείσουμε τους Ξανθιώτες παραμονές της Πρωτοχρονιάς να κατεβαίνουν στην πλατεία για την υποδοχή του νέου χρόνου! Γι’ αυτό και κανείς Τσέπελης δεν έχει το δικαίωμα να τον κοροϊδεύει και να τον εμπαίζει!
Το να ΜΗΝ έχει καμιά σχέση ο Δήμαρχος Τσέπελης με τη λέξη «όνειρα» το καταλαβαίνουμε αφού αυτοσκοπός της ζωής του μπαίνοντας στο Δήμο, ήταν μόνο πως θα πλουτίσει… ακόμη και παρανομώντας και η εξουσία! Μέχρι εκεί όμως…
Αυτή η πρακτική του φτηνού λαϊκισμού, να διαφημίζουν τα φιλικά ΜΜΕ του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης επί βδομάδες για το «σούπερ πάρτι του Τσέπελη» που τελικά αποδείχτηκε ένα… τεράστιο φιάσκο, δεν έχει προηγούμενο καθώς…
Το σούπερ πάρτι λοιπόν του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης για την υποδοχή του νέου χρόνου, ήταν το απόλυτο ...ΤΙΠΟΤΑ! Το δε σώου που περίμεναν να δουν οι Ξανθιώτες όπως τις προηγούμενες χρονιές, ήταν ο κύριος Τσέπελης με ένα ακόμη ...μοδάτο παλτό και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης που έχει εξελιχθεί σε… συνοδό και ακόλουθό του -και όπως κυκλοφορεί στη πιάτσα, έχει «κλείσει» από τώρα ώστε να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μαζί του στις δημοτικές εκλογές του 2023- αποδείχτηκε εκτός απο ανεπαρκές και γραφικό...ο απόλυτος ευτελισμός μιας εκδήλωσης που έγινε θεσμός για την ίδια την πόλη...!!!
Και με πιο απλά λόγια… Ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης με τα "παπαγαλάκια" και τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη, δελέασαν με την υπόσχεση ενός ....μοναδικού πάρτι Τσέπελη και κατέβασαν τον κόσμο στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης της Τρίτης για να κάνουν τελικά επίδειξη… γούνας, μόστρας  και εξουσίας! Αφού το πρόγραμμα περιλάμβανε τα καθιερωμένα πυροτεχνήματα, έναν d.j (που έπαιζε ξένη μουσική μάλιστα..) κι  ένα..ποτήρι  κρασί! Όταν για να οργανωθεί μια τέτοια εκδήλωση (σ.σ. Βλέπετε τι σώου και τι γίνεται σε άλλες πόλεις...)
Και τελικό ποιο ήταν το...φετινό  σώου;
Ότι κατέβηκαν Δήμαρχος Ξάνθης Τσέπελης και η ακολουθία του μαζί με τον Πρόεδρο του Κέντρου  Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη,  από την Στρατιωτική  Λέσχη, ανέβηκαν λίγο πριν τις 12 στην εξέδρα της Κεντρικής πλατείας μετά συζύγων, «εκφώνησαν» εκεί ένα χαιρετισμό της πλάκας, παρακολούθησαν τη λήψη των πυροτεχνημάτων και… καμαρωτοί - καμαρωτοί επέστρεψαν στην δεξίωση του Στρατηγού!
Στην ουσία δηλαδή ενέπαιξαν τον κόσμο που άφησε την ζεστασιά του σπιτιού τους, νομίζοντας ότι θα δει κάτι ξεχωριστό... Σύμφωνα και με το σύνθημα που είχε καθιερώσει στις ΒΡΑΔΙΕΣ ΟΝΕΙΡΩΝ ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης τα προηγούμενα χρόνια… που γέμιζε την πλατεία με 4 και 5.000 κόσμο!
Όλη η Ξάνθη μια παρέα!!!
Ευτυχώς βέβαια αυτοί που κατέβηκαν την Τρίτη το βράδυ ήταν πολύ λιγότεροι από άλλες χρονιές, αλλά και πάλι, έπρεπε να τύχουν κάποιου σεβασμού.!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ!



Χθες ο Πάνος Παπαδόπουλος ωστόσο μέσα από την εκπομπή Ανοιχτή γραμμή του NEXT tv χωρίς πολλά λόγια, έκανε το πιο απλό πράγμα του κόσμου!
Έβγαλε ένα βίντεο με στιγμιότυπα από τις ΒΡΑΔΙΕΣ ΟΝΕΙΡΩΝ που οργάνωνε η Θρακική Σκηνή επί Λάκη Στυλιανίδη και παράλληλα… την φετινή υποδοχή του νέου χρόνου το βράδυ της Τρίτης, ζητώντας συγνώμη από τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν από τον κύριο Τσέπελη και την «παρέα του Δήμου Ξάνθης»…
Κάναμε αγώνα ετών για να πείσουμε τους Ξανθιώτες παραμονές της Πρωτοχρονιάς να κατεβαίνουν στην πλατεία για την υποδοχή του νέου χρόνου!  Αυτό που εμείς καθιερώσαμε, πήγαν να το κάνουν κι άλλοι  γειτονικοί δήμοι… Ο Δήμος Καβάλας, ο Δήμος Κομοτηνής… Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης. Το έκαναν μια φορά και δεν το επανέλαβαν. Γιατί θέλει ψυχή, θέλει να ονειρεύεσαι για να μπορείς παραμονή της νέας χρονιάς να ετοιμάζεις μια τέτοια εκδήλωση!
-Γι’ αυτό και κανείς Τσέπελης δεν έχει το δικαίωμα να κοροϊδεύει και να εμπαίζει τους δημότες με δήθεν πάρτι που το μοναδικό σώου που είχαν να επιδείξουν ήταν το λογύδριο ενός Δήμαρχου  που δεν έμαθε ποτέ να ονειρεύεται…! 





Share this

Related Posts

Previous
Next Post »