*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Δεκεμβρίου

Ποιός πρέπει τελικά να...ντρέπεται; Και σήμερα...bazaar! Oi ειδήσεις με άλλο στυλ

07 Δεκεμβρίου
Και το  Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης στην Κεντρική Πλατεία.
……………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Μέσα σε οδύνη και θλίψη, κηδεύτηκαν την Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι τα δυο αδέλφια από το Δροσερό που σκοτώθηκαν στο τραγικό τροχαίο που έγινε στη Λεωφόρο Στρατού στις 21.30 της Τετάρτης.
……
*Ο ένας αδελφός άφησε μια οικογένεια με δυο παιδιά κι ο άλλος αδελφός μια οικογένεια με τρία παιδιά κι ένα τέταρτο που περιμένει η σύζυγος του. Πραγματική τραγωδία για το μέλλον και των δυο οικογενειών. Κι όλα αυτά από μια ΚΑΚΙΑ στιγμή… Κρίμα...!
……
*Προς Τένη Καμαριδη Εφημερίδα Θράκη. Ακόμη δεν κατάλαβα, γιατί θα πρέπει να ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ο Σάββας Μελισσόπουλος; Επειδή από τη μια καταγγέλλει τον αδελφός σου και τον Χρήστο Μούρκα για τις αντιμισθίες των 1.710 ευρώ έκαστος στη ΔΕΥΑΞ ή επειδή… ενώ παράλληλα μές την καλή χαρά, βγαίνει φωτογραφίες… αγκαλιά με τον Ιπποκράτη Καμαρίδη στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου;
Για ποιο από τα δύο; Διυκρίνισέ το γιατί έχω μπερδευτεί!
……
*Ντροπή σου Σάββα Μεισσόπουλε κι από μας…! Επιτρέπεται να βγάζεις ανακοινώσεις κι εσύ κατά του γιατρού Ιπποκράτη Καμαρίδη ο οποίος ενώ όταν αντιπολίτευση κατήγγειλε τους προηγούμενους ότι το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν οι… θέσεις και οι αντιμισθίες!
Κι αυτός για τον εαυτό του πήρε… μπαλκόνι αντιμισθία 1.710 ευρώ το μήνα;;; Ούτε καν… 1.700 ευρώ!
*Και παράλληλα γιατρέ θα εξακολουθήσει φαντάζομαι να είσαι και ο γιατρός του Δροσερού και σε πληρώνει ο Δήμος και για τις εκεί υπηρεσίες σου!
-Τελικά δηλαδή το χρόνο πόσα θα εισπράττεις από το Δήμος Ξάνθης; (σ.σ. Προσοδοφόρο «επάγγελμα» τελικά να είσαι… δημοτικός σύμβουλος!)
……
*Δεν πειράζει brother Καμαριδαίοι. Εσείς θα με βρίζετε και θα βγάζετε ότι απωθημένο έχετε επί χρόνια μέσα σας εναντίον μου κι εγώ απλά θα σας θυμίζω τι καταγγέλλατε ή τι λέγατε στο παρελθόν για κάποιους σημερινούς κολλητούς σας και τι κάνετε… τώρα!

22χρονος έκλεψε δίκυκλο μοτοποδήλατο από αυλή σπιτιού στις Φέρες
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φερών σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 22χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από 27 έως 29-11-2019, στις Φέρες Έβρου, αφαίρεσε από αύλειο χώρο οικίας ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το αφαιρεθέν δίκυκλο το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Χριστούγεννα 2019 - Συνεδρίαση κατοίκων Μανιταροχωριού «Μητάτο». Έκτακτο ανακοινωθέν…!!!
Πρόσκληση Συνεδρίασης στο συμβούλιο των μόνιμων κατοίκων της φάρμας μανιταριών «ΜΗΤΑΤΟ» στα στρουμφομανίταρα.
Θέμα: Οικονομική κρίση που δυστυχώς μαστίζει ακόμη την Ελληνική οικογένεια και θα πρέπει τις Άγιες Ημέρες που θα έρθουν το τραπέζι τους να είναι γεμάτο και πλούσιο. Να βοηθήσουμε όλοι μαζί να μην υπάρχει μελαγχολικός συνάνθρωπός και μελαγχολική οικογένεια τις φετινές Γιορτές…!!!
Οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν σύντομα.
Για το Συμβούλιο της φάρμας μανιταριών «ΜΗΤΑΤΟ»
Ο Πρόεδρος
Μπάρμπα – Στρουμφ.

Σεμινάριο βασικών πρώτων βοηθειών στους οδηγούς του ΚΤΕΛ Ξάνθης από την ΟΔΙΑΚ
Σεμινάριο πρώτων βοηθειών έγινε στο ΚΤΕΛ Ξάνθης με πρωτοβουλία της διοίκησης.
Αναλυτικότερα: Στα πλαίσια της συνεχής ενημέρωσης και εκπαίδευσης των εργαζομένων μας, πραγματοποιήθηκε απο την ΟΔΙΑΚ Ομάδα Διάσωσης & Διαχείρισης Ανθρωπιστικών Κρίσεων, βιωματικό σεμινάριο βασικών πρώτων βοηθειών.
Ευχαριστούμε θερμά την Ο.ΔΙ.Α.Κ. και την διασώστρια κα Μαρία Σιρμποπούλου για την εξαιρετική ενημέρωση, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΚΤΕΛ Ξάνθης.

Τέλος η αναγραφή θρησκεύματος και ιθαγένειας στα σχολικά απολυτήρια
Χωρίς την αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας θα εκδίδονται από την επόμενη σχολική χρονιά τα απολυτήρια Γυμνασίου και Λυκείου.
Το ίδιο ισχύει και για κάθε είδους αποδεικτικά και πιστοποιητικά σπουδών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όπως αναφέρει διάταξη του υπουργείου Παιδείας.
Το υπουργείο Παιδείας με στόχο την εναρμόνιση του ισχύοντος καθεστώτος με την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, ακολουθώντας την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, έκρινε ότι η υποχρεωτική ή προαιρετική αναγραφή του θρησκεύματος στα έγγραφα αυτά συνιστά παραβίαση του άρθρου 13 του Συντάγματος, του άρθρου 9 της ΕΣΔΑ, καθώς και διατάξεων της νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Είχε προηγηθεί σχετική με τη νομοθετική ρύθμιση υπουργική απόφαση της υπουργού Νίκης Κεραμέως.
Η διάταξη περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο (είναι το άρθρο 41) για την ίδρυση της νέας Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης που ετέθη σε δημόσια διαβούλευση έως τις 18 Δεκεμβρίου στο http://www.opengov.gr/ypepth/?p=4969.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ 
ΣΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ
Ιδιαίτερη, εγκάρδια  και γόνιμη συνάντηση είχε σήμερα  ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο στην Αλεξανδρούπολη, την οποία επισκέφθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού του πολιούχου της, Αγίου Νικολάου.
Μετά την παρουσίαση του βιβλίου του Προέδρου για την τεχνολογική επανάσταση στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης , την οποία παρακολούθησε ο Δήμαρχος, είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση και ο Πρόεδρος έγινε αποδέκτης προτάσεων του κ.Ν.Χαριτόπουλου για σοβαρά θέματα της περιοχής και συγχρόνως αποδέχθηκε να συμβάλλει στην διεκδίκηση  της ένταξης  του αρχαίου θεάτρου της Μαρώνειας στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco.
Γι’ αυτόν τον λόγο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την Υπουργό Πολιτισμού κα. Λ.Μενδώνη, με πρωτοβουλία του Προέδρου.

Νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης ο απολυθείς από τη Ξάνθη Ράσταβατς
Για λίγες μόνο ώρες έμεινε χωρίς κάτοχο ο πάγκος του Αστέρα Τρίπολης, καθώς οι ιθύνοντες των Αρκάδων φρόντισαν να αντικαταστήσουν άμεσα τον Μπόρχα Χιμένεθ, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης είδε την πόρτα της εξόδου, μετά τη δύσκολη νίκη-πρόκριση επί του Πλατανιά στο Κύπελλο.
Πιο συγκεκριμένα, οι «κυανοκίτρινοι» ανακοίνωσαν σήμερα την πρόσληψη του Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος συστήθηκε στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό μέσω της Ξάνθης, όπου διετέλεσε προπονητής τη διετία 2017-19.
«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον προπονητή, Milan Rastavac, τον οποίο καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση των Αρκάδων.



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »