*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Δεκεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ο Τσέπελης στο σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας! Οχι ως ...(συ)μαθητής!

07 Δεκεμβρίου
Η «προφητική» προτροπή του Τσέπελη στο Σχολείο Δεύτερης ευκαιρίας
Όχι δεν ήρθα ως… συμμαθητής σας στο σχολείο Δεύτερης ευκαιρίας, αλλά σαν Δήμαρχος Ξάνθης. Αν ακολουθούσα το παράδειγμά σας, σήμερα εγώ δεν θα… ήμουν Δήμαρχος αλλά θα καθόμουν μαζί σας στα θρανία…οπότε εσείς αποφασίζετε!
………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Στη συγκεκριμένη διετία 2018-’19, ο κύριος Απόστολος Αγκόρτσας, σε καμία από τις δύο Επιτροπές (Οικονομική και Ποιότητας Ζωής) δεν συμμετείχε. Κανένα Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξάνθης δεν συνέπεσε με συνεδριάσεις Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ξάνθης, παρά μόνο στις 29/7/2019, όμως το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίαζε στις 15:00 και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου στις 19:30.
(Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης απαντώντας στις δηλώσεις του Απόστολου Αγκόρτσα γιατί τον «απέπεμψαν» από το Δ.Σ.)
-Και για την Αγριανή τα ίδια έλεγε. Ότι πληρώνει δημοτικά τέλη στο Δήμο Μύκης και τελικά δεν είχε δώσει ούτε ένα ευρώ… Ούτε και στο Δήμο Ξάνθης.
………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
….επιμένουμε ότι η κυρία Ροφαέλα πρέπει να απαντήσει με ΣΤΟΙΧΕΙΑ σε αυτά που της καταλογίζουν για το πτυχίο της !! Καθότι είναι ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ…
-Και περιμένουμε να το κάνει, γιατί έχει υποχρέωση να το κάνει μετά μάλιστα από αυτά που αποκαλύπτονται για τους νέους διοικητές των Νοσοκομείων σε όλη την Ελλάδα. Κι όλα τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ!!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο Πολιτικό Καφενείο του ΜΑΧΗΤΗ)
-Κυρία Ροφαέλα, η τοπική κοινωνία περιμένει την ξεκάθαρη απάντησή σας. Γιατί καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται…!

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Διαβάζω το δελτίο τύπου για την επίσκεψη του Δήμαρχου Τσέπελη στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρία και… ξεκαρδίζομαι στα γέλια!
Και γιατί αυτό; Μα γιατί η κυρία που συντάσσει τα δελτία τύπου, έχει τον βαρύγδουπο τίτλο, «Η δια βίου εκπαίδευση, είναι αυτονόητη για όλους μας»!
-Σωστά μας τα λέτε αυτά κυρία μου, πλην ο συγκεκριμένος Δήμαρχος είναι… απόφοιτος Δημοτικού»
Και ειλικρινά θα ήταν προτιμότερο, πρώτος αυτός, να καθίσει στα θρανία και να πάρει ένα απολυτήριο Γυμνασίου τουλάχιστον…!
……
*Σύμφωνα πάντα με το δελτίο τύπου:
«Ο Δήμαρχος Ξάνθης συνεχάρη  τους μαθητές που αποφάσισαν να ξανακαθίσουν στα θρανία, ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται μέσα στον καθημερινό αγώνα της ζωής…».
-Τα ίδια θα σου έλεγαν όμως κι αυτοί «αδελφούλη» Τσέπελη! Να (ξανα)καθίσεις πρώτο εσύ στα θρανία, ώστε να μην μας κοροϊδεύουν οι άλλοι Δήμοι ότι έχουμε Δήμαρχο απόφοιτο δημοτικού! Λέω…
……
*«Εγώ δεν φοβάμαι τίποτα…Είμαι καθαρός», λέει δεξιά κι αριστερά ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης.
Δεν αμφιβάλω Ηλία μου, εγώ όμως που σε άκουσα και σε είδα στο NEXT  tv έβγαλα άλλα συμπεράσματα! Ότι δεν είχες ιδέα ναι μεν σε κάποια πράγματα, αλλά την ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ανάθεση των 24.800 ευρώ, εσύ θα την ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ! Όχι ο Φανουράκης ή ο Τσέπελης.
……
*Όπως επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω τώρα που το μοναστήρι του Αγίου Πορφυρίου στο Γέρακα Ξάνθης και επίσημα πλέον έγινε Μοναστήρι ΠΑΛΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ, αν εξακολουθείς να πηγαίνεις εκεί ως Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού ή όχι…χωρίς βέβαια να σημαίνει κάτι αυτό.
-Απλά για να λυθούν οι απορίες «κάποιων» υποτιθέμενων φίλων σου… και μάλιστα της παράταξης Τσέπελη!

Συμμετοχή των Σοφολογιωτάτων Τοποτηρητών Μουφτήδων Διδυμοτείχου Οσμάν Χαμζά, Κομοτηνής Χαλήλ Τζιχάτ, Ξάνθης Καρά Χαλήλ Μπιλάλ στη δεξίωση της Πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Αθήνα.
Οι Σοφολογιώτατοι Τοποτηρητές Μουφτήδες Διδυμοτείχου Οσμάν Χαμζά, Κομοτηνής Χαλήλ Τζιχάτ, Ξάνθης Καρά Χαλήλ Μπιλάλ συμμετείχαν, προσκεκλημένοι της Πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Αθήνα, στη δεξίωση που παρέθεσε ο Πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Αθήνα, ο κ. Mohammed Meer Al Raeesi, στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα, στις 2 Δεκεμβρίου του 2019, με την ευκαιρία της 48ης Εθνικής Επετείου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης συναντήθηκαν με εκπροσώπους και διπλωμάτες της χώρας μας και των αραβικών χωρών που έλαβαν μέρος στη δεξίωση.

Επιστολή φιλοξενίας σε Τσίπρα: ΣΥΡΙΖαία του προσφέρει το σπίτι της για τα Χριστούγεννα
Μια πρωτότυπη επιστολή - πρόσκληση έλαβε ο Αλέξης Τσίπρας.
Οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ από τα Τρίκαλα, απέστειλε ιδιόχειρη πρόσκληση στον πρώην πρωθυπουργό προσφέροντας στον ίδιο και στην οικογένειά του το σπίτι της στην Ελάτη για ολιγοήμερες Χριστουγεννιάτικες διακοπές.
Του επισημαίνει μάλιστα σύμφωνα με το trikalavoice.gr πως στα Τρίκαλα φιλοξενείται το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο, ο «Μύλος των Ξωτικών» και θα είναι ευκαιρία για τα παιδιά να ζήσουν μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.
Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο περιοδειών που κάνει σε όλη την Ελλάδα,  αναμένεται στα Τρίκαλα το πρωί της ερχόμενης Τρίτης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »