*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Δεκεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ «ΕΝΟΧΛΕΙ» ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΣΕΠΕΛΗ!

13 Δεκεμβρίου
«ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ» ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΒΡΩΜΙΚΑ 
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!
Μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι βέβαια η… «σύμπτωση» να μην περιλαμβάνονται στον νέο πίνακα ημερήσιων εφημερίδων τόσο ο «Μαχητής» όσο και η «Αδέσμευτη» και μάλιστα με γελοίες δικαιολογίες. (σ.σ. Έχει ποινή από την…ΑΕΠΙ!!!)
Βέβαια θα κάνουμε αίτηση θεραπείας, είμαστε σίγουροι για την δικαίωσή μας, αλλά να είναι σίγουροι και οι… «τυφλοπόντικες» ότι εμείς μάθαμε να  μας πολεμάνε βρώμικα   αλλά να μένουμε πάντα όρθιοι!
Σύντομα με λεπτομέρειες… και  πολλές εκπλήξεις!
(σ.σ. Γιατί ΚΕΝΑ έχουν κι αυτοί που ισχυρίζονται…πανηγυρίζουν και επιχαίρουν!)

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ 
«ΕΝΟΧΛΕΙ» ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΣΕΠΕΛΗ!
Για μας βέβαια ήταν αναμενόμενο να συμβεί αυτό που συμβαίνει, αφού ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους Σάββας Μελισσόπουλος  από την ώρα που αποτελεί το αντίπαλο δέος του Τσέπελη, ήταν επόμενο να μπει στο στόχαστρο ακόμη και υποτιθέμενων υποστηριχτών του, επειδή «ενοχλεί» τη σημερινή δημοτική αρχή…
Μόνο που πίσω έχει η αχλάδα την ουρά κι αν νομίζουν ορισμένοι ότι με απειλές και ύβρεις θα πτοήσουν το Σάββα απαντώνται οικτρά. Η αλήθεια όμως θα είναι αδυσώπητη μαζί τους… Η ασυλία στο θράσος, τα ψέματα και τους μύθους που κατασκευάζουν μόνοι τους έχει ημερομηνία λέξης. Θυμηθείτε με.

ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ «ΔΙΑΛΥΣΑΝ» ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Σίγουρα η γαλάζια οροφή με την οποία θέλει να διακοσμήσει ο Δήμος Ξάνθης τον ουρανό στην 28ης Οκτωβρίου στα πρότυπα του Δήμου Βόλου και της Θεσσαλονίκης, είναι πολύ όμορφη και καλά κάνει ο Φανουράκης και «αντιγράφει» όμορφες διακοσμήσεις άλλων πόλεων…
Αλλά και τόσες  μέρες να είναι κλειστός ο κεντρικός δρόμος και να ταλαιπωρείται τόσο πολύ ο κόσμος με αποτέλεσμα να μη δουλεύουν καθόλου και τα μαγαζιά, δεν είναι κάτι που τιμάει τον Δήμο Ξάνθης.

Και στο κάτω κάτω της γραφής, ένα μήνα δεν θα ασχολιόμαστε με τον στολισμό της  πόλης. Μας κούρασε όλους αυτή η κατάσταση και θα πρέπει επιτέλους  να δοθεί ένα τέλος. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »