*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Δεκεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Χρήστος Δάντης τη Κυριακή στο Baiser-Ξεκινάει σήμερα η νέα ΞΑΝΘΙΠΠΗ

19 Δεκεμβρίου
*Έναρξη Χριστουγέννων με τον Ηλία Καμπακάκη κάνει το Κυβερνείο στην Ξάνθη, αυτή την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου.
Ο αγαπημένος ερμηνευτής ανεβαίνει στο stage του Κυβερνείου και μας υπόσχεται να ζήσουμε μουσικά, όλα αυτά, που μόνο, «Στα χίλια χρόνια μια φορά», συμβαίνουν.
-Έναρξη στις 21:00
-Ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6986616960
Τα καλύτερα έρχονται...
Stay tuned!
……
*28 χρόνια λειτουργίας «κλείνει» φέτος το δημοφιλές cafe-bar της Ξάνθης, το Baiser και τα γιορτάζει με ένα ξέφρενο 3ήμερο ασταμάτητο γενέθλιο πάρτι που ξεκινάει από αύριο Παρασκευή το βράδυ και ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Δευτέρας!!!
-Ιδού και η πρόσκλησή του προς όλο τον κόσμο:
«Γιορτάζουμε 28 χρόνια ζωής...
3μερη διασκέδαση από την Παρασκευή έως και το ξημέρωμα της Δευτέρας
Παρασκευή 20/12: N.VENETSANOS
Σάββατο 21/12: D.KOROSIS-N.KAPONIS B2B
ΚΥΡΙΑΚΗ 22/12: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ “live”
Είστε όλοι καλεσμένοι....!!!»
……
*Η νέα ΞΑΝΘΙΠΠΗ -αυτή κι αν είναι η ιστορία της πόλης…- είναι πλέον γεγονός.
Σήμερα Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου ανοίγει πλήρως ανακαινισμένη για να υποδεχτεί τον κόσμο, όχι μόνο από τη Ξάνθη, αλλά από όλη τη Θράκη, τη Μακεδονία και την Βόρεια Ελλάδα...
Από τον Ονειροπόλο Αείμνηστο Σταύρο Τοπαλίδη, στον Μάκη και στον Τζούνιορ Σταύρο Τοπαλίδη, η ΞΑΝΘΙΠΠΗ συνεχίζει να γράφει την ιστορία, δημιουργώντας νέα όνειρα και νέους δρόμους.
Και σίγουρα Κάποιος από ψηλά.... και χαίρεται, αλλά και... δακρύζει! Κρατήστε το τηλέφωνο της «Ξανθίππης». 25410-23627. Θα σας χρειαστεί και για τα υπέροχα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς... με πολλές εκπλήξεις.
……
-Να και μια φωτογραφία από το καφέ της Ξανθίππης που ομολογουμένως, μετά την ανακαίνιση, είναι υπέροχο με ζεστό και όμορφο περιβάλλον και θέα όλη την Ξάνθη για να απολαμβάνετε τον καφέ ή το ποτό σας!
……
*Στην Αθήνα για να πάρει δυνάμεις πριν την αυριανή πρεμιέρα της στην Ξανθίππη, βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα περίπου η Μάνια Ασλάνογλου!
-Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλιές φίλες της αλλά και να πάνε για… καφέ στη Μαρίνα του Φλοίσβου με θέα τη θάλασσα!
-Η Μάνια με την ορχήστρα της θα τραγουδάει στην Ξανθίππη κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, αλλά και κάθε Κυριακή μεσημέρι!
……
Οι «δύο +1» επιστρέφουν την άλλη Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου και πάλι full band στο stage του Nostos στην παλιά πόλη της Ξάνθης, με εορταστική διάθεση λίγες μέρες πριν φύγει ο χρόνος, διασκευάζοντας  μουσικές από τα "παλιά" ελληνικά τραγούδια με Swing και Latin πινελιές!
Οι «δύο +1» είναι:
-Ελευθερία Χαβατζανίδου στην φωνή, Κώστας Κουρτίδης στην φωνή και την κιθάρα, Γιώργος Παράσχου στα πλήκτρα, Γιώργος Λαζαρίδης στο μπάσο και στα τύμπανα ο Μιχάλης Σαρόγλου
-Έναρξη 22.00, είσοδος ελεύθερη.
Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »