*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Νοεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! "Πρεμιέρα" το ΚΤΗΜΑ με τα live...

21 Νοεμβρίου
*Πρεμιέρα για την ταβέρνα το KTHMA ταβέρνα-2ο χιλιόμετρο Ξάνθης-Λάγος και τα εξαιρετικά του live αυτό το Σάββατο 23 Νοεμβρίου και μια ευκαιρία να δείτε το νέο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του μαγαζιού που επιμελήθηκε ο Τάσος Κουμουλίδης προσωπικά.
Κι έχουμε και λέμε. Τραγούδι: Μίνα Μπάτζιου - Σάκης Τσιλιγγίρης. Κρουστά Δημήτρης Κυριακίδης, μπουζούκι Γιάννης Γαβριηλίδης, πλήκτρα Ανδρέας Μυγδαλάς. Ρεζερβέ 2541021010.
….
*Κλινήρης χθες ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης κι αναρωτιέμαι φυσικά πως θα πάει σήμερα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης…
Θα πάει;
(σ.σ. Αυτά κάνουν τα ξενύχτια Πασχάλη… οπότε περαστικά σου)
……
*Επιμένει ο Μάκης  Τοπαλίδης ότι θα είναι έτοιμη η νέα φοβερή ΞΑΝΘΙΠΠΗ μέχρι 7 Δεκεμβρίου– προσωπικά είδα τα σχέδια του μαγαζιού κι έπαθα, γίνεται υπέροχο…-και δεν έχω λόγω να μην τον πιστέψω…Σημειώστε λοιπόν την ημερομηνία, ωστόσο εγώ κρατάω μικρό καλάθι...
…..
*Από την αρχή στα… δύσκολα ο νέος Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλίας Ασκαρίδης που ήδη δέχεται και τα πρώτα «πυρά» για την συναυλία  του Ηλία Βρετού.
Μάλιστα πήρε ήδη και την πρώτη πρόσκληση ως νέος Πρόεδρος να απολογηθεί για  κείνη τη γνωστή παλιά ιστορία με την συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Πταισματοδίκη ενώ παρών στη προχθεσινή συνεδρίαση ήταν και ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Ξάνθης Θωμάς Ξανθόπουλο.
…..
*Σημειώνω πάντως ότι και τα 7 θέματα της προχθεσινής συνεδρίασης (πλην  του λευκού της Ειρήνης Χαριτωνίδου), πέρασαν ομόφωνα στο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού. Είναι όμως ακόμη η αρχή…
…..
*Από το καλοκαίρι είχα αποκαλύψει ότι η δημοφιλής  επιχειρηματίας του MIKEL Ξάνθης ετοιμάζει ένα νέο υπέροχο καφέ ρέστωράν μαζί με τον Μανώλη  Φανουράκη φαντάζομαι, στο χώρο του πρώην ΒΑΒΕΛ και του διπλανού μαγαζιού…
Φτάσαμε όμως στον Νοέμβριο και δεν είδα να προχωράει η δουλειά. Το μετάνιωσε; Ή κάτι άλλο συμβαίνει;
…..
*Παράπονα μου έκαναν κάτοικοι της Διομήδειας ότι έμειναν χωρίς… ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΟ τελικά για το φετινό χειμώνα, αφού το μαγαζί που ξεκίνησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος (Μπρίκι) με τον συνέταιρό του, είχε άδοξο τέλος…!
Θα ενδιαφερθεί κάποιος νέος επιχειρηματίας να το αναλάβει;
(σ.σ. Κάτι κινείται πάντως…).
……
*Αποκλειστικό. Κι εκεί που έβλεπα τον Τόρη Παπαδήμα στον τοίχο του στο fb με… ύπαρξη αγνώστων λοιπών στοιχείων, είδα τον δημοφιλή d.j. να βάζει ξανά την… Κωνσταντίνα μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε!
(σ.σ. Στο έχω πει Τόρη… Πρόσεχε γιατί σε ζηλεύουν κι υπάρχουν και…κακοί ανταγωνιστές σου!).

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »