*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Νοεμβρίου

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ι. Καμαρίδης, οι "διωχθέντες" Θωμάς Ηλιάδης και Μαρίνος Σδρέβανος και ο Ι. Γαλάτης

30 Νοεμβρίου
Ο εκλεγείς ως μέλος και στο νέο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος με τον νέο Πρόεδρο και Δήμαρχο Τρικάλων Δημήτρη Παπαστεργίου!!! (Ο Δήμαρχος Τσέπελης δεν τόλμησε καν να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές της ΚΔΕ....Γνωρίζοντας προφανώς το μαύρο που τον περιμένει!)
……………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
Και το ερώτημα κρίσεως. Εφόσον ο Απόστολος Αγκόρτσας καταφύγει στην Αποκεντρωμένη κατά της αποφάσεως του ΕΒΕ Ξάνθης (που τον καθαίρεσε), δεν θα πρέπει να την ενημερώσει και για την ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ του στο Εφετείο Κομοτηνής για ΑΠΑΤΗ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ; Λέω…
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Μη λες, γιατί κανονικά η Αποκεντρωμένη, έπρεπε ήδη να ήταν ενημερωμένη από το δικαστήριο!
……………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
Είναι ανώφελο να ζητούμε να μην γίνουν δομές για λαθρομετανάστες αφού τέτοιες ήδη είναι εγκατεστημένες ακόμη και στη Ξάνθη εδώ και χρόνια. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να γίνει ξεκάθαρο ότι στο χερσαίο τμήμα το πρόβλημα είναι διαφορετικό από τα νησιά, να περιοριστεί η ροή εισόδων και να ενισχυθεί η αστυνομική δύναμη σε προσωπικό ώστε να περιοριστεί η παραβατικότητα και να προστατευτεί η ασφάλεια των συμπολιτών μας.
(Από το άρθρο του Περιφερειακού Συμβούλου ΑΜΘ, Μιχάλη Αμοιρίδη, στο «Shampoo» του «Μ»)
-Μα δομές ήδη υπάρχουν στην πρώην αστυνομική Σχολή Ξάνθης! Να  το μη το ξεχνάμε…

Σεμνά &Ταπεινά
*Απίστευτος πράγματι ο πρώην φίλος μου ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης, αν αυτά που έμαθα για την χθεσινή συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ είναι βεβαίως αληθή!
Κι έχουμε και λέμε.
1Στη συνεδρίαση ενώ υπήρχαν ΣΟΒΑΡΑΤΑΤΑ θέματα με πρώτο φυσικά αυτό της «συμφωνίας» που έκανε ο Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης με τη ΔΕΥΑ Νέστου, ενώ υπάρχει αντιδικία με τη ΔΕΥΑΞ Ξάνθης, ήταν απών ο νομικός σύμβουλος Στέργιος Γιαλάογλου! Ο λόγος; Θα μας τον εξηγήσει, γιατί σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο νομικός σύμβουλος, την στιγμή που πρωτίστως η σημερινή Διοίκηση οφείλει να διεκδικήσει τα δικά της συμφέροντα και τα συμφέροντα των δημοτών.
Ο λόγος της απουσίας του Νομού; Θα μας  τους πει ο Ιπποκράτης στο δημοτικό συμβούλιο όταν κάποια στιγμή αναγκαστεί ο Τσέπελης να φέρει το θέμα της ΔΕΥΑΞ!
-Εκτός αν και στο θέμα αυτό «δουλεύει» ....άγρια τον Πασχάλη Λύρατζη!
2.Ο Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης, έβγαλε έξω από τη συνεδρίαση τον εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης Θωμά Ηλιάδη!!! Τον οποίο επί Σδρέβανο έπαιρνε μάλιστα και…τηλέφωνο να μάθει όταν έφευγε από τις συνεδριάσεις τι αποφάσεις έπαιρναν! Είναι δυνατόν απο τις συνεδριάσεις της ΔΕΥΑΞ να βγάζει έναν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο; Όταν επί Σδρέβανου φέρνανε ακόμη και το  Εργατικό Κεντρο αλλά και τις κάμερς...
3.Και δεν αρκέστηκε να βγάλει μόνο τον Θωμά Ηλιάδη, αλλά έβγαλε και τον….Μαρίνο Σδρέβανο, τον πρώην δηλαδή Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ!!!  
Εν γνώσει του μάλιστα ότι με βάση της ισχύουσα νομοθεσία, ο Πρόεδρος προσκαλεί τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση!!!!
-Δηλαδή ο Νόμος πλέον στη σημερινή ΔΕΥΑΞ είναι ο…Πρόεδρος;
(σ.σ. Αλήθεια η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΤΙ ΛΕΕΙ για όλα αυτά; Και τα ίδια ισχύουν και για τον Φάνη Παπαδάκη της παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους!)
......
*Δεν καταλαβαίνω  τον λόγο για τον οποίο θα πρέπει να "ενοχλούμαι" επειδή ο Ιπποκράτης Γαλάτης πίνει καφέ με τον Φανουράκη; Όταν ξέρω οτι είναι φίλοι απο την εποχή που η  γυναικα του Ιπποκράτη δούλευε στο μαγαζί του Φανουράκη και του Θόδωρου Μαρκόπουλου; Τι κομπλεξισμοί είναι αυτοί1
Φίλος μου ο Ιπποκράτης και συνεργάτης μου ναι...Αλλά και δεν θα παίρνει την άδειά μου με ποιόν θα πίνει καφέ!
Αυτα αφορούν άλλους! Και κυρίως αυτους που έχουν πρόβλημα με τον εαυτό τους!
Στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης 
του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτές και Γιαννακίδης
Σήμερα Σάββατο συνεδριάζει για πρώτη φορά η Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Στόχος της νέας επιτροπής –σύμφωνα με τον Γ. Σιδηρόπουλο- να οδηγήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη διεύρυνση. Για το λόγο αυτό μετέχουν κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από διάφορα όργανα, οι βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος καθώς και στελέχη από τη ΔΗΜΑΡ και άλλες προσωπικότητες από τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς.
Από την περιοχή της ΑΜΘ συμμετέχουν οι βουλευτές καθώς και ο πρώην Υφυπουργός Στάθης Γιαννακίδης.
-Το προσωπικό μου σχόλιο; Ο Στάθης Γιαννακίδης αποτελεί «επένδυση» καθώς φαίνεται για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ..! Το ίδιο όμως δεν βλέπω να ισχύει για τον πρώην βουλευτή Ξάνθης Γρηγόρη Στογιαννίδη!

Μία Θεσσαλονικιά πράκτορας ΟΠΑΠ στο τιμόνι 
του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ
Ανακοινώθηκε από την υφυπουργό Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου η σύσταση του νέου ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης
Στη θέση του σημερινού Προέδρου, Σωτήρη Σωτηριάδη τοποθετείται η αποτυχούσα υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Τζαμπαζλή. Μάλιστα, η νέα πρόεδρος του Κέντρου, κατατάχθηκε πρώτη απ’ το τέλος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, στην εκλογική περιφέρεια.
Η κ. Τζαμπαζλή έχει σπουδές στη Λογιστική και τη Διοίκηση – Οργάνωση Επιχειρήσεων, ενώ, όπως σημειώνει στο βιογραφικό της «δραστηριοποιήθηκε για αρκετά χρόνια στην οικογενειακή επιχείρηση (Πρακτορείο ΟΠΑΠ) την οποία ανέλαβε το 1997. Στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε ως Πράκτορας των παιχνιδιών πρόγνωσης της ΟΠΑΠ με νέο κατάστημα στην οδό Ωραιόκαστρου στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης». Αναπληρώτρια πρόεδρος ορίστηκε η Δημητρούλα Κοτσάκη. Να σημειωθεί ότι ήδη υπάρχουν αντιδράσεις από την τοπική ΝΟΔΕ καθώς η επιλογή μίας Θεσσαλονικιάς, σπάει την παράδοση που ήθελε τον/την πρόεδρο από την Καβάλα.
Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ είναι:
Όλγα Αμπατζιά (η οποία ασχολείται με αγροτικές επιχειρήσεις)
Κατίνα Χατζηδημητρίου (οικονομολόγος)
Αρετή Γκότση (συνταξιούχος)
Κλεομένης Ψωμακέλης (εκπαιδευτικός)
Μάκης Κρεμμύδας (ως εκπρόσωπος της ΕΣΑμεΑ)
Σάββας Κιόρογλου (εκπρόσωπος εργαζομένων)
Η θητεία τους είναι τριετής.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »