*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Νοεμβρίου

«Άθλια» επίθεση κατά του Νόμιμου Μουφτή Ξάνθης από Τουρκικό Προξενείο και Μετέ, η καταγγέλλουσα ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ δυστυχώς και τον Χίο επειδή εμείς δεν ενδώσαμε!

30 Νοεμβρίου
*Είναι μια υπόθεση που την γνωρίζω δυστυχώς πολύ καλά εδώ και βδομάδες, για τον απλούστατο λόγο ότι η καταγγέλλουσα τον Νόμιμο Μουφτή Ξάνθης Καρά Χαλήλ Μπιλάλ, ένα εξαιρετικό νέο άνθρωπο με σπουδές και υψηλή εντιμότητα, στον πρώτο που απευθύνθηκε  ήταν ο  «Μαχητής» και εγώ προσωπικά!
-Φτάνοντας στο σημείο να… εγκωμιάζει μάλιστα τον… «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ, και λέγοντας ότι αυτός… είναι ο κατάλληλος για… Μουφτής Ξάνθης!!!! 
(Ούτε… Μάτα Χάρι νάτανε δηλαδή!).
…..
*Μάλιστα η εν λόγω κυρία μου έστειλε και μήνυμα στο fb ζητώντας να με δει προσωπικά, πλην όμως ήδη είχε πει σε συνεργάτη μου… τι επακριβώς ήθελε να μου πει!!!
Με μια διαφορά…! Ότι εγώ, ρώτησα κι έκανα έρευνα και αμέσως διαπίστωσα ότι…
Πίσω από την συγκεκριμένη κυρία που επιχειρούσε να ΕΚΒΙΑΣΕΙ τον Νόμιμο Μουφτή Ξάνθης Καρά Χαλήλ Μπιλάλ, στην πραγματικότητα βρίσκονταν το ίδιο το ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ αλλά και ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ!! Και φυσικά και το ελληνικό κράτος, γιατί δεν υποκύπτει και δεν τους κάνει το χατήρια!
Γεγονός που στην ουσία ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ πρώτη η ίδια, με τα μηνύματα που έστελνε και στον Μπιλάλ  Καρά Χαλήλ και στα οποία εκτός των άλλων… εγκωμίαζε τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και τον έβαζε και σε… σύγκριση μαζί του, λέγοντας ότι «ο Μετέ είναι… καλός και άξιος Μουφτής κι εσύ όχι» και πολλά άλλα… ροζ, ωσάν να ήταν όχι μόνο ΒΑΛΤΗ, αλλά και…ΠΡΟΜΕΛΗΤΗΜΕΝΟ το «έγκλημά» της!
……
*Λίγα απλά λόγια για την υπόθεση. Η εν λόγω κυρία, ηλικίας περίπου 42 ετών αν δεν κάνω λάθος –στα νιάτα της αρκετά όμορφη και μπαινοβγαίνουσα τόσο στη Μουφτεία του Σινίκογλου όσο και στον Μετέ- χωρίς να γνωρίζω αν είχε ή δεν είχε κάτι με τον σημερινό Μουφτή Ξάνθης, θέμα καθαρά προσωπικό βέβαια- μου έκανε ωστόσο εντύπωση όχι μόνο ο εκδικητικός χαρακτήρας της αλλά το ότι έβαζε μπροστά τον… Μετέ εγκωμιάζοντας ακόμη και τον… ανδρισμό του (!), ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ εν ψυχρώ τον Νόμιμο Μουφτή Ξάνθης Μπιλάλ Καρά Χαλήλ, για λόγους που λίγο πολύ όλοι μπορούμε να καταλάβουμε! 
-Απαιτώντας ΧΡΗΜΑΤΑ που ο τελευταίος και να ήθελε, δεν είχε να της δώσει!!!
….
*Όταν λοιπόν εγώ δεν ενέδωσα διότι κατάλαβα ότι έχω μπροστά μου μια στυγνή εκβιάστρια κι ότι αυτό που πρωτίστως ενοχλούσε ακόμη και τον «περίγυρο» του πρώην Μουφτή Ξάνθης κ. Σινίκογλου ήταν ότι ο Μπιλάλ Καρά Χαλήλ ΔΕΝ  (τα) ΕΠΑΙΡΝΕ ούτε ένα ευρώ από  τους γάμους ή τα διαζύγια και φέρονταν με πολύ ανθρωπιά στους φτωχούς μουσουλμάνους στη Νόμιμη Μουφτεία Ξάνθης, κατέφυγε σε διάφορα Μέσα blog και υπηρεσίες καλά «δασκαλεμένη» από το Τουρκικό Προξενείο, μέχρι να καταλήξει στον Στέφανο Χίο τον οποίο στη κυριολεξία ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ, αφού εμφανιζόμενη ως…»δακρύζουσα» παρθένα, ισχυριζόμενη εμφανώς ότι ο Μπιλάλ Καρά Χαλήλ, ήταν άνθρωπος των…Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών!!!
Ενώ φυσικά η πραγματικότητα είναι τελείως… αντίθετη!
Αφού αυτός που έχει σχέση με ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ είναι ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και την έβαλαν μπροστά όχι μόνο για να χτυπήσουν τον καθαρό νέο Μουφτή Ξάνθης Μπιλάλ Καρά Χαλήλ που δεν είναι ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ και φέρεται με ανθρωπιά σε όλους τους μουσουλμάνους και κυρίως στους ΦΤΩΧΟΥΣ, αλλά και την σύζυγο του Πρωθυπουργού κ.Μαρέβα που ΤΟΛΜΗΣΕ να κάνει αυτό που δεν τόλμησε να καμία γυναίκα Πρωθυπουργού.
-Να κάνει την ΥΠΕΡΒΑΣΗ με μια κίνηση που πάνω από όλα, ΚΑΤΑΞΙΩΝΕΤΑΙ από τις ίδιες τις γυναίκες της Μειονότητας που ζουν δυστυχώς στην απομόνωση και στον σκοταδισμό εδώ και ΑΙΩΝΕΣ!!!
……

*Την Μαρέβα δεν την ξέρω και δεν την έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου.  ΜΠΡΑΒΟ της όμως για το τσαγανό της και αυτό που έκανε, ενώνοντας Μητροπολίτες και Μουφτήδες κατά της ενδοοικογενειακής βίας! Με μια κίνηση ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ για τα δεδομένα της πατρίδας μας. Της σφίγγω το χέρι!!!
……
*Τη δε επίθεση κατά του έντιμου Νόμιμου Μουφτή Ξάνθης κ.Μπιλάλ Καρά Χαλήλ λίαν επιεικώς  την χαρακτηρίζω «άθλια». Πιστεύω μάλιστα ότι η καταγγέλλουσα ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ  δυστυχώς και τον «απρόβλεπτο» πολλές φορές Στέφανο Χίο! Δημιουργώντας ένα «σενάριο» πλεκτάνης και ίντριγκας.
….
*Πολλά μπράβο λοιπόν στην Μαρέβα αλλά κι ένα απλό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από όλες τις γυναίκες της μειονότητας, διότι αυτές κυρίως αποτελούν στην πλειοψηφία τους, αντικείμενα ενδοοικογενειακής βίας στη Θράκη, ανάλογης που επικρατεί στα περισσότερα σπίτια της Ανατολίας στη Τουρκία με τον άνδρα αφέντη, καταπιεστή και τις ίδιες σκλάβες!
Αυτά για σήμερα. Σεμνά, απλά και ταπεινά. Και αν χρειαστεί, θα επανέρθω και με άλλα στοιχεία που θα φέρουν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση όχι τόσο την κυρία αλλά και αυτούς που πραγματικά "κρύβονται" απο πίσω της! Και τότε θα τρέχουν κάποιοι να κρυφτούν και δεν θα μπορούν!!!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »