*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Νοεμβρίου

Ο Γ. Ζερενίδης, τα πρόστιμα των Υπηρεσιών, η "σιωπή" της Φένιας για τον Βρετό και οι ειδήσεις...με άλλο στυλ

22 Νοεμβρίου
Οι… ΛΕΒΕΝΤες του Δήμου Τσέπελη σε στιγμές απέραντης ευτυχίας και κεφιού!
………………….
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Θα πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανος και πανευτυχής ο πρώην φίλος μου ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης με τις νέες φιλίες που έχει αναπτύξει με τον ανεψιό του Ψευτομουφτή Ξάνθης και αντιδήμαρχο κ.Λεβέντ, τον Σουά  και τους Κιμμεριώτες!
…….
*Βλέποντας μάλιστα και τις τόσο πετυχημένες φωτογραφίες από τα γεύματά του στο fb ειλικρινά εύχομαι αυτές οι ευτυχισμένες στιγμές να μην σταματήσουν ποτέ…!
Επιτέλους ο αγώνας του και αυτό που επί χρόνια προσδοκούσε…δικαιώθηκε!
(σ.σ. Και βέβαια περιμένω να δω τι θα κάνει με τους λογαριασμούς του ξαδέρφου του Λεβέντ από τα Κιμμέρια, που ισχυρίζονταν ότι ο  Τσέπελης του είχε υποσχεθεί ότι θα του… «χάριζε» τα χρωστούμενα!!! Περιμένω με αγωνία..
……
*Διαδικτυακό κανάλι με τίτλο akritas.tv βγάζει ο Βαγγέλης Βασιλειάδης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο fb.
Από τη στήλη καλή επιτυχία…!
(σ.σ. Η λέξη ζήλια και φθόνος δεν υπάρχει στο δικό μας λεξικό…)
…….
*Κυρία Βασιλούδη Δήμο Ξάνθης.
Θα ήταν αδιακρισία να σας ρωτήσω αν έχετε στείλει στον Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Αντιδήμαρχο Ξάνθης Γιάννη Ζερενίδη τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ που έχουν επιβάλει οι υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης και η Επιτροπή Ελέγχου Δήμου Ξάνθης;
Γιατί με τη σημερινή διοίκηση του Δήμου Ξάνθης, όλοι οφείλουμε να είμαστε ολίγον έως πολύ ύποπτοι!
……
*Παρών στη πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού ο ειδικός επί των νομικών γνωμοδοτήσεων δικηγόρος του Δήμου Ξάνθης Θωμάς Ξανθόπουλος. Να ετοιμάζει κάποια ειδική… γνωμοδότηση και για τον νέο Πρόεδρο Ηλία Ασκαρίδη; Αν του το επιτρέψει βέβαια ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης που του αρέσει να έχει την… «αποκλειστικότητα»!
……
*Όταν είσαι απ’ έξω, λές διάφορα βέβαια. Τώρα όμως που είναι αντιπρόεδρος στο  Κέντρο Πολιτισμού, μούγκα στη στρούγκα η φίλη μου Φένια Τσαγκάλα! Τα ψήφισε όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης! Και τα 30 χιλιάρικα φυσικά για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και τα… πυροτεχνήματα του Κέντρου Πολιτισμού.
(σ.σ. Ακόμη δεν ανέλαβε ο Ηλίας Ασκαρίδης και αμέσως στα…κόλπα! 9.500 ευρώ ο Βρετός. Το κόστος των πυροτεχνημάτων; Και του διάκοσμου της πόλης;).
……
*Αλήθεια, γιατί «ενοχλεί» ορισμένους τόσο πολύ ο  Αλέξανδρος Παυλικιάνος; Επειδή βγάζει φωτογραφίες με τους… σκουπιδότοπους και τους κράζει που όλα θα τα έλυναν σε μια μέρα; Ή επειδή θέλουν όχι μόνο να λιβανίζουνε τον Τσέπελη αλλά να το «παίζουνε» και… «προστάτες» του;

Απίστευτο. Μητέρα πήγε η ίδια την κόρη της σε κάστινγκ για πορνό με απαίτηση να την «πάρουν» 50 άνδρες ταυτόχρονα για να κάνει ρεκόρ!
Σοκάρει η είδηση ότι μια μητέρα πήγε η ίδια την κόρη της σε κάστινγκ για πορνό και είχε και παράλογες απαιτήσεις! Σύμφωνα με την «Espresso», μια μητέρα έφτασε στο σημείο να πηγαίνει «πακέτο» την ίδια της την κόρη στην πασίγνωστη εταιρία πορνό Sirina ζητώντας όχι απλά να γίνει πορνοστάρ, αλλά να κάνει και… ρεκόρ, γυρίζοντας τσόντα με 50 (!) άνδρες ταυτόχρονα, για να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες!
Η «Espresso» επικοινώνησε με τον κ. Σειρηνάκη, ο οποίος επιβεβαίωσε το πρωτοφανές για τα ελληνικά χρονικά περιστατικό: «Ήρθε η μητέρα μαζί με την κόρη της. Το τραγελαφικό της υπόθεσης, ωστόσο, ήταν ότι η μητέρα έθεσε ως μοναδική προϋπόθεση για να παίξει η κόρη της στην ταινία “να μη γίνει ό,τι γίνεται με όλες τις άλλες πορνοστάρ”. Όταν τη ρώτησα τι εννοεί και αν έχει καταλάβει ότι η κόρη της θα παίξει σε ταινία πορνό, εκείνη μού απάντησε: “Το γνωρίζω. Αν τη βάλεις να παίξει με έναν ή δύο άνδρες, θα είναι σαν όλες τις άλλες ή σαν την κάθε άγνωστη. Για να παίξει η κόρη μου, θέλω πάνω από 50 Έλληνες στη σειρά, για να κάνει τη διαφορά! Αλλιώς δεν παίζει!”» ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Sirina!
Ο κ. Σειρηνάκης ξεκαθάρισε ότι οι λόγοι που μητέρα και κόρη πήγαν σε αυτόν δεν ήταν οικονομικοί, καθώς, όπως του εξήγησε η 25χρονη, απλώς ήταν απελευθερωμένη σεξουαλικά και ήθελε να ζήσει νέες εμπειρίες: «Φαίνονταν πολύ νορμάλ και οι δύο. Ήταν κυριλέ ντυμένες, με ωραίο λόγο και από την όλη στάση τους αντιλήφθηκα ότι μορφωτικά ήταν πάνω από το μεσαίο επίπεδο… Η κόρη, μάλιστα, έχει τελειώσει πανεπιστήμιο»!

Στο Διδυμότειχο ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων
Το Διδυμότειχο επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος, μετά από πρόσκληση του Διοικητή της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγου Άγγελου Ιλαρίδη, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο κ. Μέτιος, ο οποίος μετέβη στο Διδυμότειχο με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Κώστα Βενετίδη, παρακολούθησε τη δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των Ηρώων και ξεναγήθηκε στο κτίριο της Μεραρχίας και στην έκθεση οπλικών συστημάτων στο στρατόπεδο «Πεταλωτή».

Εκδήλωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ με Δούρου και Καλπάκη τη Δευτέρα 25/11 στο ΙΘΤΠ
ΚΑΛΕΣΜΑ σε όλους του προοδευτικούς, δημοκρατικούς πολίτες.
Τη ΔΕΥΤΕΡΑ   25/11/2019 στις 19:30 στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης (καπναποθήκη Π) θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση-ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, με ομιλητές το μέλος ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου και τον εκπρόσωπο της προοδευτικής συμμαχίας Στέργιο Καλπάκη
Μια νέα σχέση με την πολιτική.
Πάρε το ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!
Από το Γραφείο Τύπου

Εξαφανίστηκε ηλικιωμένη από την Καβάλα στις 18 Νοεμβρίου
Μία 72χρονη εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καβάλας στις 18 Νοεμβρίου.
Πρόκειται για την Πουρίδου Αναστασία. Την ημέρα μου εξαφανίστηκε φορούσε σκουρόχρωμα ρούχα. Κουτσαίνει από το ένα πόδι.
Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.
Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Απάντηση ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδη στους ισχυρισμούς Αραχωβίτη για την ΕΒΖ: Ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέσεις και σπέκουλα, η Κυβέρνηση έργα και αποτελέσματα
Με αφορμή την ανακοίνωση του τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΒΖ ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης δήλωσε τα εξής:
«Ενημερώνουμε τον κ. Αραχωβίτη ότι παραλάβαμε ανεπίλυτο το ζήτημα των τεύτλων και εξαιτίας της ανυπαρξίας συμβάσεων κινδύνευαν τα πάντα να μην έχουν οποιαδήποτε διέξοδο.
Τέσσερα χρόνια λύση στο θέμα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης δεν είχε δοθεί παρά μόνο λόγια και υποσχέσεις στους τευτλοπαραγωγούς χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε πραγματική δέσμευση και κυρίως χωρίς να υπάρχει λύση στο κύριο και μεγάλο θέμα από το οποίο εξαρτάται το εισόδημα τους και αυτό είναι η βιομηχανία ζάχαρης.
Η Κυβέρνηση αγωνίστηκε για τη λύση του συγκεκριμένου ζητήματος, αυτή πέτυχε την κατάρτιση συμφωνίας με την οποία εξασφαλίστηκε η συνέχιση της λειτουργίας της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, χάρη σε αυτή τη συμφωνία οι τευτλοπαραγωγοί παραδίδουν προϊόν στη βιομηχανία ζάχαρης και χάρη σε αυτή την παράδοση δικαιούνται και τη συνδεδεμένη ενίσχυση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέσεις και σπέκουλα πάνω στην αγωνία των αγροτών, η Κυβέρνησή μας έργα και αποτελέσματα».


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »