*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Οι αγκαλιές του Σάββα με τον Ι. Καμαρίδη και η κόντρα του Μπούτου με τον Γ. Λάμπρου,

22 Νοεμβρίου
Άντε… Φάνη Παπαδάκη κι εσύ Σδρέβανε αν τολμάτε… 
ξανασηκώστε μου το… δάχτυλο για τη ΔΕΥΑΞ!

(Δείτε «ευτυχία» ο Σάββας την ώρα που αγγαλιάζεταιμε τον Πρόεδρο των...82.080 ευρώ στη 4ετία!)
 
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Και ξαφνικά όλοι αυτοί που πέντε χρόνια είχαν χάσει την όρασή τους με Τσέπελη Δήμαρχο, την βρήκαν!
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος για τις συνεχείς απευθείας αναθέσεις του Φανουράκη από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας)
-Κι εσύ που επί Δημαρχόπουλου είχες…τέλεια…όραση γιατί δεν τα βγάζεις έστω εκ των υστέρων;
………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη με ποιο λογικό (;) σκεπτικό κατέθεσε την επίμαχη ερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων η βουλευτής του Βελόπουλου αναφορικά με την ύπαρξη λέει, 20.000 όπλων σε χέρια μουσουλμάνων της Θράκης… Και το γελοιωδέστερο του πράγματος, η αναφορά σε… εκμάθηση πολεμικών τεχνών από μουσουλμάνους συμπατριώτες μας…
(Ο Τένης  Καμαρίδης στη Θράκη του)
-Ε, δεν σου ζήτησε και κανείς να…υπερβείς τον …εαυτό σου και να καταλάβεις την ερώτηση! Μπορείς να ρωτήσεις τον Γιώργο Μυλωνά για επεξηγήσεις..

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Πολλά αυθεντικά από τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης που ξεκίνησε με Φανουράκη στη θέση του Δημάρχου και με… Τσέπελη όταν ήρθαν προς συζήτησε το θέμα των απευθείας αναθέσεων!
……
*Στην αρχή της συνεδρίαση… Ο γιατρός Βασίλης Παπαδόπουλος ενημέρωσε το σώμα για τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο συνέδριο Υγειών Πόλεων και την τιμητική διάκριση του Δήμου Ξάνθης για την άριστη πορεία του στις Υγιείς Πόλεις το προηγούμενο έτος.
Αποτέλεσμα…; Να κάνει «κοιλιά» όλη η συνεδρίαση! Και να κουραστούν άπαντες για ένα θέμα… που κανένας δεν καιγόταν!
……
*Στη συνεδρίαση που ακολουθεί, άλλη άποψη έχει ο Νομικός του Δήμου Ξάνθης Γιάννης Λάμπρου για την αντικατάσταση της Δημούδη από τις επιτροπές κι άλλη ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννης Μπούτος, ο οποίος ισχυρίζεται μάλιστα ότι… ρώτησε άλλον δικηγόρο του Δήμου Ξάνθης (σ.σ. Προφανώς τον ειδικό επί των γνωμοδοτήσεων Θωμά Ξανθόπουλο…) και γίνεται μπάχαλο!
......
*Ποια ήταν η άποψη του Γιάννη Λάμπρου; Ότι με τη ποσόστωση, εφόσον αυτή που αντικαθίσταται είναι η Χρυσούλα Δημούδη, θα πρέπει να αντικατασταθεί με… γυναίκα, ενώ ο Μπούτος θέλει ο αντικαταστάτης να είναι οπωσδήποτε άνδρας και συγκεκριμένα ο… Πάνος Αμβροσιάδης!
……
*Ο Γιάννης Λάμπρου, γνωστός για το ήθος του, πάει στο γραφείο του, «μελετάει» το θέμα και επανέρχεται επιμένοντας να μεν στην άποψή του, αλλά ζητώντας χρόνο να… το ξαναδεί!
Και τελικά… ΑΝΑΒΑΛΟΝΤΑΙ όλα τα θέματα που αφορούσαν την αντικατάσταση της Χρυσούλας Δημούδη με τον Πάνο Αμβροσιάδη!
……
Και το συμπέρασμα; Άρες, μάρες… κουκουνάρες!
….
*Η είδηση; Απών από τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος και γιατρός Ματθαίος Σαββίδης.
Τα στοιχήματα για το πόσο ακόμη θα… αντέξει, ξεκίνησαν από τώρα!
……
*Θα γίνει ή δεν θα γίνει σήμερα η δίκη του πρώην Δήμαρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου με την Πατρικίου του υπόγειου Πάρκινγκ; Ή θα αναβληθεί;
Θα εξαρτηθεί από το τι άλλες υποθέσεις έχει σε εκκρεμότητα ο Γκρόζος…
……
*Το αδίκημα πάντως για το οποίο κατηγορείται ο Μπάμπης είναι αυτό της συκοφαντικής δυσφήμησης…
Δηλαδή και να  τιμωρηθεί, συνέπειες δεν θα έχει ούτε ως δημοτικός σύμβουλος, ούτε ως δάσκαλος…! (σ.σ. Αυτά για τους ανησυχούντες…).
*Και για την ιστορία. Δικηγόρος υπεράσπισής του Μπάμπη Δημαρχόπουλου και στη συγκεκριμένη υπόθεση, θα είναι ο Κώστας Κουρτίδης.
Ο ίδιος που τον απήλλαξε και στην δικαστική αντιδικία που είχε με τον Τσέπελη επειδή τον… «έπαψε» από αντιδήμαρχο χωρίς την συγκατάθεσή του…
……
*Και μια και μιλάω για τον Δήμαρχο Τσέπελη. Δεν θα πρέπει να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες με την τρομερή περιουσία που κατέχει κύριε Υπουργέ των Εσωτερικών; Περιμένουμε όλοι μας με αγωνία…
(σ.σ. Γιατρέ μου εσύ τι άποψη έχεις επ΄ αυτού… Που «θυσιάστηκες» για μια ακόμη φορά για το κοινωνικό συμφέρον  και ασχολείσαι… 24 ώρες το 24ωρο με τη ΔΕΥΑΞ  έναντι μόνο… 1.710 ευρώ, ενώ έχεις «ουρές» πελατών στο ιατρείο σου όπως είπε κι ο Τένης; 
....
*Τέτοιες αγκαλιές, αγάπες  και φιλιά ο Σάββας Μελισσόπουλος με τον Ιπποκράτη Καμαρίδη, ποιός τις ...περίμενε; Ούτε ο Τιμούρ, ούτε ο Φανουράκης, ούτε κι ο ίδιος ο γιατρός φαντάζομαι! 

Σήμερα στήνει τον Ανδριάντα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή 
για τα εγκαίνια της Κυριακής ο γλύπτης Πραξιτέλης Τζανουλίνος
Σήμερα έρχεται στη Ξάνθη και στήνει τον Ανδριάντα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή στο βάθρο του, στο χώρο που ήδη ανάπλασε και ολοκλήρωσε ο μηχανικός κ. Γιώργος Αβραμίδης, ο γλύπτης του έργου Πραξιτέλης Τζανουλίνος.
Όπως είναι γνωστό, τα επίσημα εγκαίνια αποκαλυπτήρια του Ανδριάντα θα γίνουν τη Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 11 το πρωϊ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και μεταξύ άλλων αναμένεται να δώσουν το παρόν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οι πρώην Πρωθυπουργοί Κωνσταντίνος Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς και Παναγιώτης Πικραμένος, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκις, ο Υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής με πατέρα του Αχιλλέα και σύσσωμη τη οικογένεια, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός, ο βουλευτής Ροδόπης και πρώην Υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης και βουλευτές από όλη την Ανατ. Μακεδονία και τη Θράκη.
Με Κυριάκο Μητσοτάκη, Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά, Πικραμένο, Νίκο Πικραμένο, Χατζηδάκη, Αλέξανδρο Κοντό και Ευριπίδη Στυλιανίδη τη Κυριακή τα εγκαίνια του Ανδριάντα Κωνσταντίνου Καραμανλή
Το μόνο που προβληματίζει τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη φυσικά είναι ο καιρός κι αν θα βρέχει…! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »