*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Νοεμβρίου

Ο Χρήστος Μαγγίρας θα παίξει στη παράσταση της Θρακικής Σκηνής

22 Νοεμβρίου
*Πολλά νέα πρόσωπα συμμετέχουν στην Επιθεώρηση της Θρακικής Σκηνής την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 στο δημοτικό Αμφιθέατρο για το Ξανθιώτικο Καρναβάλια. Με μια… εκ Κύπρου μεταγραφή μάλιστα που θα πολυσυζητηθεί, αφού θα συμμετάσχει στην παράσταση και η Ελένη Καπώνη!
…….
*Η αποκλειστική είδηση; Στην παράσταση θα παρασταθεί και φυσικά θα παίξει κι αυτός έναν μικρό ρόλο και ο Χρήστος Μαγγίρας που θα τιμηθεί για την προσφορά του στο σύλλογο και στο θέατρο γενικότερα.
Σημειώνω ότι ο Χρήστος Μαγγίρας με την Μπέτυ Μαγγίρα παρακολούθησαν την πρεμιέρα της παράστασης «Φάλτσο Σοπράνο» στο θέατρο ALHAMBRA, με πρωταγωνιστές τον Θάνο Καληώρα, την Άννα Κουρή, την Τίσσα Βασιλάκη, τον Ευθύμη Χαλκίδη και την Ελένη Κρίτα στην οποία συμμετέχει με έναν χαρακτηριστικό ρόλο και η μοναδική Μας Ματθίλδη Μαγγίρα.
……
*Εδώ και τώρα να αναδείξουμε σε επίτιμο δημότη τον Βαλεντίνο, αφού όπως έμαθα και τον μήνα Δεκέμβριο (των εορτών), το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ τον φέρνει ο Δημήτρης Γεωργιάδης για μια ξεχωριστή βραδιά…! Οπότε πάμε για…»γκίνες» πλέον!
(Σ.Σ. Και μην ακούσω κανέναν να μου λέει πάλι ότι ο Βαλεντίνο έγινε πλέον….»σούπα» στη πόλη μας. Χειμώνα διανύουμε…οπότε και οι «σούπες» είναι ευπρόσδεκτες!
…….
*Η Φιφή έχει κέφια!
«Οι παππούδες του Γηροκομείου Ξάνθης ευχαριστούν μέσα από την  καρδιά τους τον καλό φίλο του γηροκομείου Ξάνθης Παναγιώτης Μουμτζάκης που τους φαΝέλωσε… αφού κάνανε πρόβες πήρες ο καθένας του στο σωστό νούμερο!!!!¨, σχολίασε χθες στο fb
-Πραγματικό… Γηροκομείο της καρδιάς μας!
……
*Από τώρα στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με την αγαπημένη του Ελένη, ο Πρόεδρος της Τοπικής Νέας Δημοκρατίας Ερασμίου Μάκης Γκούρτσας.
Μάλιστα έβγαλε εκτός από φωτογραφίες κι ένα χαρακτηριστικό βίντεο με τον στολισμό του δέντρου…
(σ.σ. Άπαιχτος ο Μάκης… αυτήν τη φορά κομμάτι δύσκολο το βλέπω να «ξεφεύγει» και να μην το παίρνει το κορίτσι… Το «κρέμασμα» έρχεται!).
……
*Θαυμαστής του δημοφιλή τραγουδιστή Γιώργου Πατρωνάκη μας προέκυψε ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής Αντώνης Χειμωνίδης; Ή μήπως έχουν κάποια καλλιτεχνική συνεργασία;
Και το γράφω αυτό γιατί ο Αντώνης προωθεί πολύ το τελευταίο τραγούδι του Πατρωνάκη στο fb με τίτλο, «ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ»…
Κάτι που σπάνια βλέπω να το κάνει με άλλο καλλιτέχνη!
…..
*Αφελές ερώτημα. Ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης όταν ποζάρει δίπλα στους Υπουργούς, στους Στρατηγούς, στους βουλευτές κλπ με… αθλητικό παπούτσι και πολύ σποράτο ντύσιμο, τι επακριβώς θέλει να μας πει;
-Ότι σνομπάρει την αμφίεση των υπολοίπων και κυρίως αυτών που του κάνουν την χάρη να φωτογραφίζονται μαζί του;

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »