*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Μια "καλή" οικογένεια άπαντες στο Κέντρο Πολιτισμού!

20 Νοεμβρίου
Περασμένα μεγαλεία…που διηγώντας τα να… «κλαίς»!
(Και ο πλέον....«άπιστος» Θωμάς να ήσουν, δεν θα το είχες προβλέψει αυτό…Οι διοικησεις πέφτουνε, μα ο Λεύκιππος μένει!)
………………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
Εσύ είσαι ο Ροκ Σταρ, αυτό είναι το νόημα του βιβλίου: Ροκ Σταρ δεν είναι μόνο αυτοί στα εξώφυλλα των δίσκων αλλά και όσοι το ζουν, το τραγουδούν ψυχωμένα και το κάνουν δικό τους το τραγούδι. Και συνεχίζουν να το κοπανάνε με το ίδιο πάθος και την ίδια μούρλα, καμιά φορά και πιο ψυχωμένα από αυτούς που το έγραψαν. Γεια σου, ρε Λάκη, αιώνιο είδωλο και γενναία, μεγάλη ροκενρολ καρδιά! Αοξάρα ομαδάρα!
(Ο συγγραφέας και παραγωγός του ραδιόφωνου Στέφανος Τσιτσόπουλος στο fb για το βιβλίο του ΡΟΚ ΣΤΑΡ στο fb)
-ΚΛΙΚ στον Στέφανο....και πολλά μάλιστα...
………………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Με προκαλούν κάποιοι «αυτοχρισμένοι δημοσιογράφοι» προφανώς για να τους καταστήσω συνομιλητές μου δημόσια, αλλά λέω να δώσω τόπο στην οργή… σε πρώτη φάση! Και επειδή στην Ελλάδα… ότι δηλώσεις «είσαι» γεμίσαμε και στην Ξάνθη από «δημοσιογράφους» με μία απλή δήλωση!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη Θράκη Του)
-Ενώ εσύ… Τένη μου από υπάλληλος της Τράπεζας Πίστεως, γεννήθηκες εν μία νυκτί… εκδότης και επαγγελματίας δημοσιογράφος! Υβρίζων και στον ύπνο σου τον… ευεργέτη σου κι αυτόν που σε ανέδειξε!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Κάποιος ή κάποια τον μάτιασε; Πάντως ο πρώην «συνήγορος» του γιατρού στις Οικονομικές Επιτροπές κάθε φορά που συζητιόταν το θέμα του γνωστού υπαίθριου παιδότοπου Πασχάλης  Λύρατζης αναρρώνει όπως έμαθα, λόγω ελαφρού κρυολογήματος…
Περαστικά του! Έτσι προφανώς θα εξηγείται και η απουσία του από το τραπέζι του  Λεύκιππου Ξάνθης προς τιμή του Τσέπελη…!
……
*Η ατυχία για τον Δήμαρχο Τσέπελη; Μα μπορεί εν Ξάνθη κάποιοι να παραθέτουν… γεύματα» για να αναβαθμίσουν το image του, ήρθε όμως χθες το 6στηλο της ΕΣΤΙΑΣ και τον «αποτελείωσε» στη κυριολεξία!
Καθότι, «Έλλην αξιωματούχος στη Θράκη να αναγνωρίζει …«τουρκική κοινότητα», πρώτη φορά εμφανίζεται εν Ελλάδι!
……
*Πρόταση της στήλης. Μήπως με τα … προσόντα που διαθέτει ο Τσέπελης θα πρέπει κύριε Θωμά Ξανθόπουλε να τον κάνουμε κάποια στιγμή και… Υπουργό των Εξωτερικών;
……
*Υπενθυμίζω για παράδειγμα ότι στα συγχαρητήρια που έδωσε στον Δήμαρχο Iskece η «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων» που χρηματοδοτεί η ΑΓΚΥΡΑ, χαρακτηρίζει τον απόφοιτο δημοτικού κύριο Τσέπελη, «πολιτικού υψηλού επιπέδου»!
-Τουτέστιν μας πήραν και οι Τούρκοι χαμπάρι και μας δουλεύουν… «ψιλό γαζί»!
……
*Διευκρίνιση για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Η άποψη ότι ο Ματθαίος Σαββίδης θα ήταν μια άριστη επιλογή Δημάρχου για τον Δήμο Ξάνθης, είναι καθαρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ! Που την έχω εκφράσει δημόσια και πριν τις δημοτικές εκλογές αλλά και από τον περασμένο Ιούλιο ΔΗΜΟΣΙΑ!
Μην τον «βάλουν» στην μπούκα τον γιατρό αδίκως οι γνωστοί Τσεπελοφύλακες και χωρίς να φταίει σε τίποτα, αρχίζουν από τώρα να «φοβούνται» να τον φοβούνται ως....αυριανό υποψήφιο Δήμαρχο! Διότι το πιο πιθανό είναι να μην ασχοληθεί ο άνθρωπος με το Δήμο στο μέλλον!
Μην τον πάρω δηλαδή τζάμπα στο λαιμό μου…
……
*Και βέβαια θα ήταν ΘΡΑΣΟΣ ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος μετά την αποκάλυψη των απευθείας αναθέσεων που έδιναν με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ του 15Αυγουστου και υπέγραφε ο πρώην αντιδήμαρχος στις 27 Αυγούστου 2019 να υπογράψει την επιστολή των «4» δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης!!!
.......
*Συνεδρίασε το μεεσημέρι της Τρίτης το Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης υπό την Προεδρία του Ηλία Ασκαρίδη παρόντων Φανουράκη, Ι. Καμααρίδη, Λύρατζη, Γ. Χατζηθεοδώρου,  Φένιας Τσαγκάλα κλπ σαν μια καλή....πολιτιστική οικογένεια!!! Και πέρασαν ομόφωνα όλα!!! Με τον γιατρό μάλιστα να κάνει "πλακίτσες" και με τον George αλλα και με τον Λύρατζη! Με άλλο αέρα...
......
*Κι όσο για τον Ηλία Ασκαρίδη; Μόνο....9.500 ευρώ για την συναλία του Ηλία Βρετού! (σ.σ. Λέτε στη συναυλία ο Ηλίας να μας τραγουδήσει και το άσμα...της φυλακής τα σίδερα είναι για τους.....λεβέντες της τοπικής αυτοδιοίκησης!)
Ερώτημα κρίσεως. "Φένια, δυο φορές έφερε το MY CLUB τον Ηλία  Βρετό στο μαγαζί..Μπορείς να μας πεις την τιμή ή να την...πω εγώ και εκθέσω τον Ηλία ανεπανόρθωτα;"

Λογίστρια και εφοριακοί εκβίαζαν πρώην ποδοσφαιριστή στις Σέρρες
Μία λογίστρια και δύο εφοριακοί συνελήφθησαν στις Σέρρες, έπειτα από κόλπο που έστησαν εκβιάζοντας τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Σωτήρη Κωνσταντινίδη.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε οφειλή ύψους 46.000 ευρώ στην εφορία. Κάποια στιγμή, η λογίστριά του εμφανίστηκε ως μεσάζοντας δύο εφοριακών και ζήτησε 7.000 ευρώ για να τακτοποιηθεί η οφειλή. Επειτα από διαπραγματεύσεις, το ποσό έπεσε στα 6.000 ευρώ. Ομως, κατά τη διάρκεια της παράδοσης των προσημειωμένων χαρτονομισμάτων συνελήφθη η λογίστρια, παρότι πέταξε τα 6.000 ευρώ σε καλάθι σκουπιδιών, κατά την έφοδο των αστυνομικών.
Στη συνέχεια συνελήφθησαν και οι δύο εφοριακοί. Σε βάρος των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για – κατά περίπτωση – αδικήματα της εγκληματικής ομάδας, δωροληψίας υπαλλήλου, εμπορίας επιρροής – μεσάζοντες και εκβίαση
(σ.σ. Η κομπίνα, της κομπίνας…ω κομπιναδόροι!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »