*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Οκτωβρίου

Κι όμως τα κατάφερε! Ετοιμαστείτε, το νέο ΦΥΣΙΣ…έρχεται! Και επίσημα νέος Πρόεδρος στη ΔΙΑΑΜΑΘ ο Εμμανουήλ Τσέπελη με...pressing Μέτιου!

16 Οκτωβρίου
*Επιτέλους....! Τώρα πλέον μπορεί η ΔΙΑΜΑΘ να υλοποιήσει και το μεγάλο όνειρο του Τσέπελη εδώ και μια 20ετία! Τη δημιουργία του εργοστασίου ΦΥΣΙΣ Α.Ε προκειμένου να χρησιμοποιήσει και τα χωράφια που είχε αγοράσει απο την πρώην ΑΤΕ!
Μια ακόμη επιβεβαίωση του σχετικού ρεπορτάζ που είχαμε πριν λίγες μέρες καθώς η «ασφυκτική» πίεση του Χρήστου Μέτιου στους Δημάρχους Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής και Καβάλας είχε ως αποτέλεσμα αν και με προσόντα απόφοιτου…δημοτικού, ο Μανώλης  Τσέπελης να εκλεγεί νέος Πρόεδρος της μεγαλύτερης εταιρείας της Περιφέρειας ΑΜΘ, της ΔΙΑΑΜΑΘ ΑΑΕ στη θέση του Δημάρχου Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου.
Το νέο Δ.Σ., όπως προέκυψε από τις επιλογές της νέας πλειοψηφίας των μετόχων που διαμορφώθηκε από τους 4 εκ των 5 Μητροπολιτικών Δήμων της Περιφέρειας ,προχώρησε στην εκλογή Προέδρου το πρωί της Τετάρτης υπό το ασφυκτικό...pressing του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου που "επέβαλε" κυριολεκτικά τον Τσέπελη στη θέση του νέου Προέδρου. Αφού δεν υπήρξε τελικά καμιά άλλη υποψηφιότητα και ήταν θέμα ποσοστών!
Το νέο Δ.Σ. της ΔΙΑΜΑΘ που αποτελεί τον κορυφαίο Φορέα Διαχείρισης των Στερεών Αποβλήτων της ΑΜΘ, αποτελούν πλέον οι:
Πρόεδρος
Εμμανουήλ Τσέπελης  Δήμαρχος Ξάνθης
Μέλη:
Γ. Ζαμπούκης, Δήμαρχος Αλεξ/πολης
Θ. Μουριάδης, Δήμαρχος Καβάλας,
Γ. Γκαράνης, Δήμαρχος Κομοτηνής,
Σ. Μιχαηλίδης, Δήμαρχος Νέστου,
Χ. Ντελή Γιουσούφ, Δήμαρχος Μύκης,
Δ. Αθανασιάδης, Δήμαρχος Προσοτσάνης.
-Επιτέλους....! Τώρα πλέον μπορεί η ΔΙΑΜΑΘ να υλοποιήσει και το μεγάλο όνειρο του Τσέπελη εδώ και μια 20ετία! Τη δημιουργία του εργοσστασίου ΦΥΣΙΣ Α.Ε. στο χώρο όπου αγόρασε για το σκοπό αυτό και τα χωράφια του απο την πρώην Αγροτική Τράπεζα...! Τώρα και ο νέος αγώνας...δικαιώνεται!!! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »