*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Σεπτεμβρίου

See Through Του τα είπε του Τσέπελη κι εφυγε...ο Λύρατζης. Οι ειδήσεις με άλλο στυλ

18 Σεπτεμβρίου
Mε το προσωπικό του αυτοκίνητο πήγε χθες ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννης Μπούτος στη συνάντηση του Τσέπελη με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Ο Πρόεδρος δεν χρειάζεται αυτοκίνητο του Δήμου;
………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του και να δει τα λάθη του. Και κυρίως πρέπει να δει αυτά που δεν «έβλεπε» επί 5 χρόνια με αποτέλεσμα όχι μόνο να χάσει το Δήμο Ξάνθης, αλλά να τον βρίζουν αυτοί που ευνόησε περισσότερο από όλους!
……
*Επαναλαμβάνω φυσικά για μια ακόμη φορά (σ..σ Και το γράφω συνειδητά…), ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, μόνο ΚΑΚΟ και τρομερή ΖΗΜΙΑ μας προκάλεσε! Και μας φέρθηκε τόσο αχάριστα, που άλλοι δεν θα του έλεγαν ούτε καλημέρα…
-Αλλά εμείς χτυπάμε τους δυνατούς κι αυτούς που έχουν την εξουσία! Και με τον Δήμαρχο Μπάμπη έτσι λειτουργήσαμε… και ας όψεται ο Τσέπελης.
Που εκφράζει ότι το πιο παλιό και διεφθαρμένο πέρασε από το Δήμο Ξάνθης!
……
*Μάλιστα όποιος έχει αντίρρηση σε αυτά που γράφουμε, δεν έχει παρά να μας προκαλέσει δημόσια να τοποθετηθούμε που μας ζημίωσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος στον οποίο επί 3-4 χρόνια περίπου, είχαμε κόψει και την καλημέρα!
Με στοιχεία και ντοκουμέντα! Και ποιοι κατόρθωναν να έχουν την… «εύνοιά» του, είτε με… νομικές γνωματεύσεις, είτε κλείνοντας τα μάτια στις καραμπινάτες παρανομίες τους!
(σ.σ. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην… τηλεφωνική ΠΑΡΑΝΟΜΗ απευθείας ανάθεση του Τσέπελη στο υπόγειο πάρκινγκ που όφειλε να στείλει στη Δικαιοσύνη, ώστε να μην επιβαρυνθεί ο Δήμος Ξάνθης τις συγκεκριμένες πρακτικές… Θέμα για το οποίο μάλιστα  απευθύνθηκα και στις εισαγγελικές αρχές Ξάνθης με τίτλο, «Εισαγγελέας για μας… ή γι ‘αυτούς»
……
*Τρανή απόδειξη του τρόπου λειτουργίας του πρώην Δημάρχου Ξάνθης; Ενώ την Δευτέρα ισχυρίζονται ότι δεν θα πάει στη συνάντηση των επικεφαλής με τον Τσέπελη για να μην συνεργήσει και νομιμοποιήσει τα κόλπα του…
Όχι μόνο πήγε, αλλά και του έδωσε το δικαίωμα και να τον… επιτίθεται και να τον βρίζει μπροστά στους άλλους.
Τουλάχιστον ας μην έλεγε δεξιά κι αριστερά ότι δεν θα πήγαινε… ενώ πήγε και από τους πρώτους μάλιστα! Απλά πράγματα.
...
Απο την άλλη ο Πασχάλης Λύρατζης πήγε στη συνάντηση των επικεφαλής με τον Τσέπελη και τον Μπούτο, είπε ευθέως στον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης "εσύ ζητείς κάλυψη και συνεργεία σε αυτα που ήδη έχεις αποφασίσει" και σηκώθηκε κι έφυγε!

Και το ΠΡΑΤΤΩ ΑΜΘ αντίθετο για την εξόρυξη χρυσού στη Θράκη
Το ΠΡΑΤΤΩ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι αντίθετο με την εξαγγελία του Μητσοτάκη για την εξόρυξη χρυσού στη Θράκη. Δηλώνει ότι θα είναι μαζί και θα αγωνισθεί με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, συλλογικότητες και τον κόσμο της Θράκης για να μην πραγματοποιηθεί η ζημιογόνος για την περιοχή επένδυση

Μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα του συλλόγου Θρακών Κομοτηνής
Με πλήθος κόσμου έλαβε χώρα η εκδήλωση του χορευτικού συλλόγου Θρακών Κομοτηνής το βράδυ της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου. Σε ένα κατάμεστο θερινό ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. έξι ομάδες νεαρών χορευτών του συλλόγου καθώς και οι μεγαλύτεροι ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους σε ένα όμορφο μονοπάτι παράδοσης και τέχνης του τόπου μας.
Η εκδήλωση είχε επετειακή χροιά καθώς φέτος συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από την ίδρυση του πολιτιστικού και χορευτικού συλλόγου Θρακών Κομοτηνής. Επίσης η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στη νέα γενιά του συλλόγου και στο μήνυμα που ήθελαν οι άνθρωποί του να περάσουν, ότι ο σύλλογος και η Θρακιώτικη παράδοση βρίσκεται σε καλά χέρια. Ανέφεραν μάλιστα πως οι νέοι θα κρατήσουν και θα περάσουν στην γενιά που θα έρθει την θρακιώτικη τέχνη και την παράδοση.

Τρίκαλα: Έριξαν γατάκι μέσα σε γραμματοκιβώτιο των ΕΛΤΑ
Μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού έγιναν μέλη φιλοζωϊκής στα Τρίκαλα καθώς πριν λίγες ημέρες διαπίστωσαν ότι άγνωστοι είχαν ρίξει ένα γατάκι μέσα σε γραμματοκιβώτιο των ΕΛΤΑ.
Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, παιδιά της γειτονιάς ακούγοντας το νιαούρισμά του προσπάθησαν να το απεγκλωβίσουν για δυο μέρες. Μέχρι να τα καταφέρουν, τού έριχναν φαγητό και νερό από τη χαραμάδα.
Τελικά, το γατάκι απελευθερώθηκε.

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Οκτωβρίου -Στις 27 Σεπτεμβρίου οι συντάξεις του ΙΚΑ
Αλλαγές στις ημερομηνίες καταβολής μηνιαίων κύριων συντάξεων ΕΦΚΑ έχει φέρει ο Νόμος 4611/2019 που ψηφίστηκε τον περασμένο Μάιο.
Ως εκ τούτου οι συντάξεις Οκτωβρίου θα καταβληθούν νωρίτερα.
Αναλυτικά οι ημερομηνίες:
Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019.
Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019.
Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.
Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.
Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.
Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019.
Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019.
Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.
Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.
Το ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ) θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019.

120 δόσεις και για όσους μπήκαν στη ρύθμιση πριν από τις βελτιώσεις
Ανοιξε η ηλεκτρονική εφαρμογή για τις 120 δόσεις και για όσους είχαν ενταχθεί στην αρχική μορφή της ρύθμισης.
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε ότι πλέον η εφαρμογή για τη ρύθμιση των 120 δόσεων λειτουργεί πλήρως. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να υποβάλουν τώρα αίτηση επανυπολογισμού της ρύθμισης και όσοι είχαν ενταχθεί στις 120 δόσεις στην αρχική μορφή της ρύθμισης, δηλαδή προτού γίνουν οι βελτιώσεις του Αυγούστου.
Οι συγκεκριμένες βελτιώσεις αφορούν στη μείωση της ελάχιστης δόσης από 30 ευρώ σε 20 ευρώ, στη μείωση του ετήσιου επιτοκίου από 5% σε 3%, όπως και στη δυνατότητα ρύθμισης σε έως και 120 δόσεις (αντί για έως 36) των οφειλών επιχειρήσεων με βασική οφειλή έως 1 εκατ. ευρώ.

Νεκρός 33χρονος λουόμενος στην Θάσο
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το απόγευμα της Κυριακής  από τη θαλάσσια περιοχή Σκάλας Ποταμιάς ν.Θάσου, 33χρονος αλλοδαπός.
Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »