*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Σεπτεμβρίου

Οι επιθέσεις στη ΔΕΥΑΞ, ο Σδρέβανος, οι "φτηνοί" ρουφιάνοι και τα ερωτήματα στον Παπαχριστόπουιλο..

18 Σεπτεμβρίου
*Το να μη γνωρίζει απλά πράγματα στα δια του Τύπου αδικήματα ο Τένης Καμαρίδης, είναι κατανοητό, αφού στηρίζοντας συμπτωματικά πάντα την «εξουσία»μ έμαθε να την βγάζει και στον… «αφρό»! Για τα δύσκολα, ακόμη κι όταν η οικογένεια Αγκόρτσα για παράδειγμα «πουλούσε» τον brother ή η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ χρησιμοποιούσε καταγγελτική σκληρή γλώσσα…εμείς σηκώναμε το κουπί…
(σ.σ. Ακόμη κι όταν στις εκλογές του 2014 ο Δ. Μπένης σε απειλούσε  Τένη και έδινε εντολές στον Χόχολη να καταθέσει αγωγή εναντίον σου, εμείς σε στηρίζαμε..)
…….
*Το να μην αντιλαμβάνεται όμως ο εκδότης της «Θράκης» ότι δεν είναι δυνατόν να ισοπεδώνεις έναν έντιμο άνθρωπο τόσο αδίστακτα, είτε γιατί είχε το θάρρος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής να πει κάποια πράγματα για τον γνωστό παιδότοπο, είτε γιατί με τον τρόπο αυτό «εξυπηρετείς» τα συμφέροντας μιας άλλης ΔΕΥΑ και παράλληλα «στρώνεις» το «χαλί για τον νέο Πρόεδρο και αδελφό σου, ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΣ το έργο του και να έχει την απαίτηση να του πει και… ευχαριστώ!
-Μας ξεπερνάει όλους….
……
*Απάντηση 1η. Κανένας διάλογος με την δημοσιογραφία που εκβράζει μίσος και εμπάθεια απέναντι σε τόσο έντιμους ανθρώπους όπως ο Μαρίνος Σδρέβανος. Μπορείς να μας υβρίζεις λοιπόν όσο θέλεις Τ.Κ. Και μπορεί να …ανακαλύπτεις άλλοτε «ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ», άλλοτε… «καραγκιόζηδες» και… ΦΤΗΝΟΥΣ…ρουφιάνους! Πρόβλημά σου.
Απάντηση 2η. Δεν θα σου ζητήσουμε την άδεια ποιες επιστολές θα φιλοξενούμε στο «Μαχητή» και ποιες θα στέλνουμε στα «σκουπίδια». Ωστόσο μην αγχώνεσαι, γιατί διαφωνώντας με τη λογική Δημαρχόπουλου, τον είχαμε ήδη ενημερώσει που θα στέλναμε την επιστολή του.
Απάντηση 3η. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα της ΔΕΥΑΞ απέναντι στις απαιτήσεις μιας άλλης ΔΕΥΑ (Νέστου). Κατανοούμε γιατί ο Σάββας επέλεξε εσένα και τον αδελφό σου (και  νέο Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ) και άλλο που δεν θέλατε,  βάλατε στο στόχαστρο τον νυν Πρόεδρο Μαρίνο Σδρέβανο, εμείς όμως δεν θα πάρουμε. Αν ο  φίλος Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με τη ΔΕΥΑΞ (σ.σ. Πρόβλημα που κρατάει επί εποχής Τσέπελη ακόμη…), ας δώσει μια συνέντευξη τύπου να τελειώνουμε.
Απάντηση 4η. Αν λοιπόν Τένη Καμαρίδη θεωρείς συκοφαντική την απάντηση του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ στις συκοφαντίες του, ιδού  τα δικαστήρια, Θα πρέπει όμως να γνωρίζει ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Μαρίνος Σδρέβανος πλην της τιμής και υπόληψής του, πρωτίστως ΑΜΥΝΘΗΚΕ των συμφερόντων της εταιρείας. Και είχε την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να το πράξει αυτό.
-Κατά τα λοιπά… Ραντεβού, όπως θα έλεγε κι ο φίλος μου ο Φανουράκης, στα… γουναράδικα!
……
*Ερώτημα στον δικηγόρο του Πάρκινγκ και του υπαίθριου παιδότοπου Γιάννη Παπαχριστόπουλο που μέχρι πρότινος έβλεπα με άλλη μαχητικότητα να υπερασπίζεται των δίκαιων του πελάτη του και ειδικά από το «ΜΑΧΗΤΗ» δεν πρέπει να έχει κανένα παράπονο, γιατί ήρθα σε κόντρα και με τον Δημαρχόπουλο, αναγνωρίζοντας τα δίκαιά τους!
-Άλλαξε τίποτα σε αυτά που κατήγγειλες κι εσύ Γιάννη αλλά και ο πελάτης σου; Γιατί εδώ και λίγο καιρό, άκρα του τόπου «σιωπή». Μήπως τα βρήκατε με τον Τσέπελη και μας… το «κρύβετε»; Και οι δυο σας; Αν είναι έτσι, τουλάχιστον πείτε το δημόσια να το μάθουμε όλοι…
Διότι ήδη ο  Τσέπελης πανηγυρίζει δεξιά και αριστερά ότι το «έκλεισε» το θέμα του πάρκινγκ και σύντομα μάλιστα θα του λειτουργήσει.
……
*Κι ένα τελευταίο ερώτημα. Αλήθεια με την νέα Εισαγγελική έρευνα κύριε Παπαχριστόπουλε μετά την αναφορά σου στην  Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τι γίνεται; Προχωράει; Και θα αφορά μόνο την λειτουργία του γραφείου Συγκοινωνιών ή θα πάει σε… βάθος η «συγκεκριμένη» υπόθεση, ερευνώντας και τις ευθύνες του πρώην αντιδημάρχων που ΕΚΛΕΙΣΕ παράνομα και αυθαίρετα την 4η έξοδο προς την 40 Εκκλησιών; Περιμένω μια ειλικρινή απάντηση!
...
*Αληθεύει οτι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΞ δέχτηκαν απειλές και ύβρεις απο τον κύριο Τσέπελη; Και ζήτησαν στηριξη απο τον Δημήτρη Γαλανόπουλο; Ή πρόκειται για "φήμες";

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »