*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Σεπτεμβρίου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ! Στην αργία της Πέμπτης, αλλά και στην παρέλαση στις 3 το μεσημέρι!

18 Σεπτεμβρίου
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Ξάνθης Ευθύμης Μίλκογλου ξεκαθάρισε χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ τη θέση του
Με αφορμή τις φήμες ότι και ο Εμπορικός σύλλογος Ξάνθης συμφώνησε με την πρόταση των Φανουράκη και Τσέπελη «να κλείσει η αγορά της Ξάνθης πλην της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου» – δηλαδή δυο συνεχόμενες αργίες- με αφορμή τα 100 χρόνια από την Απελευθέρωση της πόλης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου  Ξάνθης Ευθύμης Μίλκογλου μιλώντας χθες στην Ανοιχτή γραμμή του Πάνου Παπαδόπουλου από το Next tv (καθημερινά 13.00-14.15) ξεκαθάρισε ότι, «ευθύς εξ’ αρχής ο Εμπορικός σύλλογος Ξάνθης είπε ΟΧΙ»!
«Δεν είναι δυνατόν να κλείνουμε εμείς τα μαγαζιά μας τιμώντας την Απελευθέρωση της πόλης ή την Γιορτή του Πολιούχου Αγίου και να είναι ανοιχτά τα πολυμάρκετ και τα Φλαμίνγκο. Αυτά είναι απαράδεκτα.
Είπαμε από  την αρχή ΟΧΙ στην πρόταση του Δήμου Ξάνθης, όπως ξεκαθαρίσαμε και ότι είμαστε αντίθετοι και με το να γίνει η παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας στις 3 το μεσημέρι. Μια παρέλαση την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου αρκεί».
-Τι λέτε κύριε Πρόεδρε για την πρόταση του Ανέστη Αντωνιάδη για ΛΕΥΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΝΥΧΤΑ την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου μέχρι τις 12 το βράδυ;
«Είναι μια σωστή πρόταση μόνο που χρειάζεται χρόνος για κάτι τέτοιο. Θα έπρεπε να είχε αποφασιστεί 5-6 μήνες νωρίτερα. Θα διοργανώσουμε κι εμείς σαν  Εμπορικός σύλλογος ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ και είμαστε σίγουροι εκ των προτέρων για την επιτυχία της».
Σημειώνεται οτι η "αργία"  των δυο ημερών (Πέμπτη και Παρασκευή_ με το κλείσιμο των μαγαζιών και της αγοράς, ήταν ιδέα και πρωτοβουλία του Φανουράκη! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »