*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Σεπτεμβρίου

Ο ευφυής κ.Πουσπουρίκας, ο "πανίσχυρος" Φανουράκης, οι απειλές Τσέπελη κατά υπαλλήλων και το βάψιμο του ρολογιού....

18 Σεπτεμβρίου
Όποιος μπογιατζής ενδιαφέρεται να βάψει το ρολόι της πλατείας, να μου στείλει μήνυμα στο κινητό… Για να ξέρει τον αριθμό μου, σημαίνει ότι είναι… "δικός μας"!
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
Ιστορική μνήμη και τιμή δεν σημαίνει μόνο παρελάσεις, καφεδάκι και αργία. Σημαίνει γιορτή της πόλης και βροντερό παρών με εξωστρέφεια για όλη την περιφέρεια.
Στις 3 Οκτωβρίου λοιπόν μετά τις μαθητικές γιορτές και την μαθητική παρέλαση, η αγορά ανοικτή μέχρι της 12:00 το βράδυ με Λευκή Εορταστική Νύχτα
(Ο Ανέστης Αντωνιάδης στο fb για την πρόταση Φανουράκη-Τσέπελη να κλείσει η αγορά της Ξάνθης στις 3 και 4 Οκτωβρίου)
-Λευκή Εορταστική Νύχτα με μουσική υπόκρουση…Τσικουλάτα!
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
…προκειμένου ο Δήμος  Τσέπελης να εντυπωσιάσει το κοινό του (!) με… φιέστες και χλιδή, υποκαθιστώντας και το «όνομα»  του νέου Δημάρχου Ξάνθης που την ημέρα της εκλογικής του νίκης, είχε σημαία το… Τσικουλάτα γιάβρουμ, με συναυλία πλέον του... Σπανουδάκη!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο πρωτοσέλιδο του «Μ»)
-Άφεριμ δηλαδή,  όπως θα έλεγαν και οι Λεβέντ και Μπαντάκ Σαμπάν…

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Με γνωστό μπογιατζή πρώην υποψήφιο του Δημήτρη Μπένη και νυν φανατικό οπαδό του Τσέπελη θεάθηκε χθες στην κεντρική πλατεία όπως μου κατήγγειλαν, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ζερενίδης, προφανώς για να συζητήσει μαζί του το…κόστος και να πάρει με απευθείας ανάθεση το βάψιμο του ψηλού μας ρολογιού, εν όψει των εκδηλώσεων Απελευθέρωσης της πόλης 3 και 4 Οκτωβρίου.
….
*Ερωτώ λοιπόν. Κύριε Γιάννη Ζερενίδη, πόσες χιλιάδες ευρώ θα στοιχίσει το βάψιμο του ρολογιού μας που ήδη ανέθεσες σε κολλητό σας; Και το αφελές ερώτημα;  Πήρες άλλες προσφορές;
(σ.σ. Ο συγκεκριμένος μπογιατζής μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής και απλά διαφωνώ με τα πολιτικά παιχνίδια που παίζει…από τις εκλογές του 2014!)
Περιμένω λοιπόν με αγωνία την απάντηση του εργολάβου αντιδημάρχου!
….
*Αλήθεια ή ψέματα; Πάντως όπως λένε οι πληροφορίες μου, δημοτικοί υπάλληλοι εκτός από γνωστό δικηγόρο, κατέφυγαν ήδη και ζήτησαν στήριξη από τον Πρόεδρο του Σωματείου Δημοτικών υπαλλήλων Δημήτρη Γαλανόπουλο, διότι καθυβρίζονται από τον…Τσέπελη! Ενώ το ίδιο συνέβη και με εργαζόμενους της ΔΕΥΑΞ τους οποίους μόνο....ως "συνεργάτες" δεν φέρθηκε ο σημερινός Δήμαρχος
Αληθεύει ή όχι;
…..
*Αδυνατώ να καταλάβω πως ένας τόσο ευφυής άνθρωπος όπως ο Μιχάλης Πουσπουρίκας, ενώ –υποτίθεται- δεν γνωρίζει ποια είναι η… πνευματική μου κατάσταση βγάζει τέτοια οργή και τέτοια χολή… ώστε σε μια απλή φράση 4-5 λέξεων, να απαντάει με… μυθιστόρημα!
Τον παρακαλώ ωστόσο γονυπετής ως συντάκτης παραπολιτικού σχολίου στη στήλη «δεν είναι όλα μαύρα», να αποδεχτεί την σεμνή επανόρθωσή μου…
-Γιατί αντιλαμβάνομαι και τα νέα δεδομένα όσον αφορά τις νέες επαγγελματικές του δράσεις.
……
*Το σχόλιό μου λοιπόν Μιχάλη Πουσπουρίκα έχει σχέση με την προσωπική και αναίτια «επίθεση» -σε προσωπικό επίπεδο- που δέχτηκες εντελώς τυχαία κάποτε σε καφέ της οδού Δαγκλη από  τους brother για τους γνωστούς λόγους και η ψύχραιμη πράγματι αντίδρασή σου… γεγονός που και τότε σου είχα επισημάνει σε προσωπική μας συζήτηση.
-Διότι ένας… «ηλίθιος» για παράδειγμα, θα λειτουργούσε τελείως διαφορετικά όταν τον προκαλούσαν κάποιοι και με τέτοια θρασύτητα μάλιστα!
……
*Αν τώρα άλλαξαν ωστόσο τα δεδομένα και σε εξυπηρετεί φίλτατε Μιχάλη η νέα κατάσταση στο Δήμο Ξάνθης με βάση τους επαγγελματικούς νέους ορίζοντές σου, οπότε και δικαιολογημένα ζητείς… επανόρθωση για ευνόητους λόγους!
-Ευχαρίστως να σου κάνω και δήλωση… μετανοίας!
-Αρκεί να ευοδωθούν οι νέες προσδοκίες σου και να μου υποδείξεις και ποιο τρόπο θα αποκαθιστούσε πλήρως την «εικόνα» του…! Στη διάθεσή σου λοιπόν και στο επανιδείν...
....

*Ούτε πέντε λεπτά δεν κάθισε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης στην προχθεσινή νέα σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων με τον Τσέπελη!

-Εσύ θέλεις…συνεργεία στις ΠΡΑΞΕΙΣ και αποφάσεις σου! Να αποφασίζεις για όλα εσύ κι εμείς να σε νομιμοποιούμαι και να τα ψηφίζουμε…! Ευχαριστούμε, αλλά η ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ δεν θα πάρει! Αποχωρούμε και δεν ξαναρχόμαστε!
Κι αποχώρησε!
(Σ.Σ. 30 χρόνια δεν τον κατάλαβες τον Τσέπελη Σάββα Μελισσόπουλε…Τώρα θα τον καταλάβεις;)
 
ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ! 
ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ
Μου μετέφεραν ότι ιδέα του Φανουράκη ήταν και είναι να κλείσει η αγορά της Ξάνθης με… τοπική αργία δυο ημερών, δηλαδή την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου αλλά και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου!
Δική του φαεινή ιδέα, αφού στον συγκεκριμένο κύριο ανέθεσε ο Δήμαρχος Τσέπελης εν λευκώ την οργάνωση των 100 χρόνων από τον Δήμο Ξάνθης !
(σ.σ. Φυσικά περιμένουμε να γίνει ταμείο και να δούμε πόσα χρήματα ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ ή θα  ΞΟΔΕΥΤΟΥΝ… με υπογραφές μάλιστα του αντ’ αυτού δημάρχου Ξάνθης, τον οποίο ξέρουμε όλοι για ποιο λόγο απέπεμψε η παράταξη ΞΑΝΘΗ για όλους του Σάββα Μελισσόπουλου…).
-Δική του η σκέψη και πρόταση να κλείσει η αγορά της πόλης για δυο μέρες… αλλά δυστυχώς για τον ίδιο!
-Ο Εμπορικός σύλλογος Ξάνθης ήδη απάντησε με ένα παγερό ΟΧΙ! Τουτέστιν τα μαγαζιά και η αγορά της πόλης θα λειτουργήσει κανονικά την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου. Ανοιχτή πρωί και απόγευμα!

Τhe Show must go on! Με τον ύμνο των Queen ξεκίνησε την Ανοιχτή γραμμή 
ο Πάνος Παπαδόπουλος-Χαμός χθες από τηλέφωνα
Με το αθάνατο τραγούδι των Queen «The Show must go on» ξεκίνησε μετά από 2 μήνες και πάλι την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 1 το μεσημέρι η ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ που παρουσιάζει ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος μέσα από το Next tv. Μάλιστα ο πρώτος τηλεθεατής που τον υποδέχτηκε θερμά στην εκπομπή του ήταν ο Μανώλης από τις Σέρρες που σχολίασε και την θητεία των 2 μηνών  της Κυβέρνησης Μητσοτάκη με σκληρή φρασιολογία, ενώ χθες Τρίτη τα τηλέφωνα δεν σταματούσαν με συνεχείς καταγγελίες από όλη την Περιφέρεια και κυρίως από τα… Πηγάδια και την Λευκού Πύργου!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »