*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Σεπτεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Ξεκινάει στο Παρασκήνιο Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Καρυπίδης

18 Σεπτεμβρίου
*Ο κύβος… ερρίφθη!
-Αυτή την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου ο ταλαντούχος Ξανθιώτης τραγουδιστής κάνει πρεμιέρα στο «Παρασκήνιο Live» της Θεσσαλονίκης όπου θα τραγουδάει καθ’ όλη τη διάρκεια της σαιζόν!
-Μαζί του θα είναι και ο γνωστός τραγουδιστής Τόλης Δαμιανός!
-Καλή επιτυχία Γιώργο!
……
*Με το νυφικό, τη φίλη της τη Νατάσσα και χωρίς τον άντρα της Κώστα εμφανίστηκε ξημερώματα Δευτέρας στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ για να γλεντήσει, μετά το γαμήλιο γλέντι της το βράδυ της Κυριακής στη «Νεραϊδα», η ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής και πρώην barwoman του Ελληνάδικου, Χρύσα Τσακίρη!!!
-Και φυσικά δέχθηκε τις ευχές όλων στο ΚΥΤΤΑΡΟ για την ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της!
……
*Γενέθλια είχε την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πολίτες για την αλλαγή» Χρίστος Πούλιος ο οποίος έκλεισε τα… 60 και τα γιόρτασε με τον γιό και την κόρη του οι οποίοι του έκαναν έκπληξη με μια τούρτα!
-Ιδού και το μήνυμά του στο Facebook για την ημέρα των γενεθλίων του:
«Με την πνοή των ευχών σας τα κατάφερα κι έσβησα τα ...60! Τα δυο Πουλάκια βοηθήσαν στα υπόλοιπα 2! Εύχομαι του χρόνου, που πρώτα ο Θεός, θα είναι 3 τα περισσευούμενα, να βοηθήσει και το πρωτότοκο Πουλάκι! Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Να είστε όλοι καλά, να προσέχετε τον εαυτό σας και να χαμογελάτε. Στην ιδία τη ζωή!!!».
……
*Μπορεί μέχρι στιγμής η δημοφιλής Ξανθιώτισσα DJ ΤΖΟ STAV να μην έχει ανακοινώσει κάποια συνεργασία με το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, όμως από αυτή την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή από τις 21:30 το βράδυ θα παίζει μουσική στο «Καθ’οδόν» rock bar στην πλατεία Αντίκα!
……
*Πρεμιέρα κάνει αυτό Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, το Ελληνάδικο «ΟΞΥΓΟΝΟ» (πρώην «Σκιές» στη Διομήδεια Ξάνθης με guest star τον γνωστό DJ Άρη Λοϊζίδη όπου θα παίξει σύγχρονη Ελληνική Λαϊκή μουσική για την έναρξη!
-Όσοι θέλετε να παραβρεθείτε στην πρεμιέρα του «ΟΞΥΓΟΝΟ» κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6985 070820!
……
*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με μια είδηση από τον Σύλλογο Μικρασιατών Ξάνθης:
«Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ξάνθης «Αλησμόνητες Πατρίδες» στα πλαίσια του εμπλουτισμού της εκπαιδευτικής του δράσης, φέτος για πρώτη φορά εγκαινιάζει το Θεατρικό του Τμήμα! Υπεύθυνος του τμήματος μας, είναι ο Φίλιππος Τσαουσέλης. Ηθοποιός και σκηνοθέτης, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος το 2012. Δούλεψε επαγγελματικά ως ηθοποιός σε παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου αλλά και σε παραστάσεις του ελεύθερου θεάτρου στην Αθήνα. Εδώ έχει σκηνοθετήσει παραστάσεις σε ερασιτεχνικές ομάδες και συλλόγους με επιτυχία.
Το ξεκίνημα του Θεατρικού μας τμήματος γίνεται με στόχο γνωριμία μας με την μαγική τέχνη του θεάτρου και απώτερο στόχο τη δημιουργία μιας παράστασης που θα έχει ως επίκεντρο τον Μικρασιατικό Πολιτισμό και κυρίως το Ρεμπέτικο, ως μουσική και ως τρόπο ζωής από το 1910 έως και το 1938. Με αυτόν τον στόχο θα δημιουργηθεί ένας θίασος ώστε να καταλήξει στην πρώτη του παράσταση τον επόμενο χρόνο. Καλούμε τα μέλη μας αλλά και όσους/ες ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο Θεατρικό μας τμήμα, για να γνωρίσουν από κοντά το Θέατρο και την ομορφιά του, αλλά και την παράδοση της Μικράς Ασίας! Πρώτη συνάντηση την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 20:00. Σας περιμένουμε!!».

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »