*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Σεπτεμβρίου

Ο Τσέπελης, οι τόγκες, οι προίκες στη ΔΕΥΑΞ κι ο Φανουράκης! Με τους βενζινάδες ο Ευριπίδης

17 Σεπτεμβρίου
Η μαγεία της φωτογραφίας! Ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός χειροκροτεί το δεύτερο γκολ της Ξάνθης στη μεγάλη νίκη (2-1) επί του Αστέρα Τρίπολης! 
………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
«Κατά τα άλλα καθόσον το επιθυμεί ευχαρίστως να «συναντηθούμε» την επόμενη φορά στις δικαστικές αίθουσες για να δούμε τελικά ποιος είναι ο ψεύτης, ο εμπαθής, ο μικρόψυχος που παραπληροφορεί το κοινό, ποιος είναι ο «κάθε δημοσιογράφος» που… ταΐζει ψευδοειδήσεις…».
(Ο Τένης Καμαρίδης απαντώντας στην ανακοίνωση του  Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Μαρίνου Σδρέβανου για τα σε βάρος του δημοσιεύματα από τη Θράκη)
-Τένη μου ο ένας… ΑΜΥΝΕΤΑΙ κι ο άλλος απλά βγάζει λάσπη και χολή εναντίον του ισοπεδώνοντάς τον στη κυριολεξία. Το ίδιο είναι;
………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
«Με αφορμή σχόλιο-τίτλο είδησης του «Μ»  ότι εκτός από τη Ξάνθη και στη Δράμα εξαπάτησαν γριούλα και της πήραν 32.500 ευρώ, αναγνώστης σαϊνι με πήρε τηλέφωνο και μου είπε με χιούμορ.
-Η δική μας «γριούλα» ήταν πιο έξυπνη… Της «έφαγε» ο «έντιμος» αυτοδιοικητικός… κάτω από 30.000 ευρώ!»
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο Σεμνά και Ταπεινά του «Μ»)
-Τόμπολα!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Τρεις χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο κόστιζε στη ΔΕΥΑΞ το πολυτελές αυτοκίνητο που παρέδωσε ο Τσέπελης από τη θέση του  Προέδρου.
Τουτέστιν στα 5 χρόνια, 15.000 χιλιόμετρα έκανε για να πηγαίνουν όλοι μαζί (Πρόεδρος και υπηρεσιακοί παράγοντες) σε μια 5ετία!
Μπορεί να μας πει η κυρία πρώην διευθύντρια της ΔΕΥΑΞ Μαρία  Λυκίδου –γιατί ο ίδιος ο Τσέπελης μόνο να μετακινείται και να πηγαίνει με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και στις ιδιωτικές του ασχολίες ήξερε κι όχι τι πλήρωνε η εταιρεία-πόσα χιλιόμετρα είχε κάνει ο πρώην Πρόεδρος; Για να φανεί και η διαφορά;
……
*Κατά τους brother λοιπόν ο σημερινός Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ φεύγει αφήνοντας πίσω του… τόγκες, προίκες και… συντρίμμια!
Ενώ ο Τσέπελης τι…κληρονόμησε στον Σδρέβανο; Οφειλές 400.000 ευρώ μόνο στη ΔΕΗ (σ.σ. Από τις οποίες έμεινε μόνο ο τρεχούμενος λογαριασμός 10.000 ευρώ!) και 600.000 ευρώ στους εργαζόμενους που τότε ήταν σύσσωμοι εναντίον και κάθε μέρα τους είχαμε στο «Μαχητή» με σκληρές καταγγελίες του!
(Σ.Σ. Αλήθεια ο γιατρός αναλαμβάνοντας, θα θυμηθεί να ζητήσει από τις υπηρεσίες τις… «τόγκες» του Τσέπελη στη ΔΕΥΑ Νέστου από το δεύτερο 6μηνο του 2007 έως και το 2014 στο Δήμο Νέστου; Γιατρέ περιμένουμε με ενδιαφέρον όχι μόνο να τα βρεις αλλά και να τα…δημοσιοποιήσεις! Με σένα μάλιστα στο «τιμόνι»  της εταιρείας, σίγουρα θα μάθουμε επί Τσέπελη μόνο σε…φακέλους τι «οικονομούσε» ο εκ Χρύσας Τσεπελοφύλακας! Ή ο Γ.Δ. από τα προγράμματα της ΔΕΥΑΞ  για το ΚΕΠ του!!!).
……
*Και το δικό μου σχόλιο. Μήπως πρέπει Τένη να φωνάξουμε τελικά τον… Φανουράκη να μας… «λύσει» και αυτό το θέμα; Ξέρεις ποιόν Φανουράκη λέω… Αυτόν που χαρακτήριζες… «απατεώνα» τον Δεκέμβρη του 2014 και τώρα έγινες και αυτόκλητος υπερασπιστής του!

ΣΦΗΝΕΣ
Οι 10 «ταλιμπάν» του Τσέπελη και η… συναίνεση!
Απίστευτος Τσέπελης! Προσκάλεσε λέει για σήμερα (δια του  Προέδρου του Γιάννη Μπούτου) στο γραφείο του όλους τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων να συζητήσουν τα θέματα της… αυριανής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ώστε… να λειτουργήσουν συναινετικά! Αυτός που όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο έμπαινε στο δημαρχείο και κομπορρημονούσε ότι θα διοικήσει με τους 10 δημοτικούς συμβούλους - ταλιμπάν που έχει και δεν χρειάζεται κανέναν άλλον.
-Τώρα τους θέλει όλους να πούνε ΝΑΙ… σε αυτά που έχει αποφασίσει ήδη! Με τον Φανουράκη…! Άντε Παπαχρόνη....Σάββα Μελισσόπουλε....Λύρατζη...! Πείτε ναι σε όλα!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 
ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ
Με τους βενζινοπώλες της Ροδόπης συναντήθηκε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Άκουσε τα προβλήματα τους που προκύπτουν από τον ειδικό φόρο καυσίμων και τη διαρροή πελατών προς τις φθηνές αγορές των γειτονικών κρατών και συζήτησαν διεξοδικά ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης, ώστε να αναχαιτισθεί η διαρροή εισοδήματος από την τοπική αγορά και να ενισχυθεί η εισρροή φρέσκου χρήματος μέσα από την οργανωμένη ανάπτυξη του τουρισμού 4 εποχών για τη Ροδόπη.
  Όπως τόνισε ο Βουλευτής έχει επεξεργαστεί ήδη πολιτική πρωτοβουλία προς 4 Υπουργεία, όπως είχε άλλωστε δεσμευτεί προεκλογικά, για την ανταποδοτική αξιοποίηση του Κάθετου Άξονα της Νυμφαίας προς όφελος της αγοράς της Κομοτηνής και της Ροδόπης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »