*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Αυγούστου

Αποκλειστικό. Ο Λεβέντ αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, η Χρυσούλα Δημούδη σε Παιδικούς Σταθμούς και ΚΑΠΗ, ο Γ. Ζερενίδης και στα μαγαζιά!

24 Αυγούστου
*Την Κατερίνα Μανά ετοιμάζει για Διευθύντρια του Δήμου Ξανθής Υπηρεσιών ο Τσέπελης, προκειμένου να αναλάβει διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών  ο σύζυγος της Μαρίας Λυκίδου και μηχανικός Μπάμπης Αβραμίδης.  
….
Σχεδόν «έκλεισαν» οι αντιδημαρχίες και τα Προεδρία του Τσέπελη μετά την συνάντηση που είχε με  τους εκλεγέντες δημοτικούς του συμβούλους. Έτσι σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, αντ’ αυτού αντιδήμαρχος και επί των Οικονομικών αναλαμβάνει ο Μανώλης Φανουράκης, μολονότι ο γιατρός και δημοτικός σύμβουλος Ιπποκράτης Καμαρίδης άλλαξε «πλεύση» και δεν θέλει να πάει Πρόεδρος στη ΔΕΥΑΞ αν και είχε ζητήσει τα οικονομικά στοιχεία από τον νυν Πρόεδρο Μαρίνο Σδρέβανο.
Αντιδημαρχος Κιμμερίων (θάχει ένα γραφείο και θα εισπράττει το μισθό του…), με αρμοδιότητες ο Σαμπάν Μπαντάκ και αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ο Γιάννης Ζερενίδης που θα έχει παράλληλα την Δόμηση αλλά και την…αδειοδότηση!!! Και θεωρείται ο πλέον σοβαρός από όλους.
Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης θα αναλάβει ο Τόλης Ελευθεριάδης και μάλιστα με 4ετή θητεία, ενώ για τη θέση του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου θα προταθει Γιάννης Μπούτος, που είναι ο πλέον αποδεκτός και από τις περισσότερες παρατάξεις.
Στη συνάντηση της Πέμπτης  επίσης έκλεισε οριστικά και το θέμα του Καρα Οσμάν Λεβέντ που θα αναλάβει έμμισθος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, ενώ αντιδήμαρχος Καθαριότητας θα αναλάβει ο Μπεκήρ Ογλού Σουά μετά την άρνηση του Ηλία Ασκαρίδη που θα αναλάβει το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξανθής.
ΘΑ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΟΥ;!
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, Τσέπελης και Φανουράκης θεωρούν δεδομένη την ανεξαρτοποίηση της Ειρήνης Χαριτωνίδου και 3-4 ακόμη από τις παρατάξεις Γιάννη Παπαχρόνη και Σάββα Μελισσοπουλου, ενώ ζήτησαν…πίστωση χρόνου από τον Πασχάλη Λύρατζη, επιδιώκοντας παράλληλα την ανεξαρτοποίηση του…Καφετζή, πήραν όμως αρνητική απάντηση.
Αναλυτικότερα οι 6 έμμισθοι αντιδήμαρχοι θα είναι οι παρακάτω:
1.Μανώλης Φανουράκης. Αντ’ Αυτού Αντιδήμαρχος Ξάνθης και επί των...Οικονομικών.  
2.Γιάννης Ζερενίδης Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Δόμησης και Αδειοδότησης.
3.Σαμπάν Μπαντάκ Αντιδήμαρχος Κιμμερίων. 
4. Τόλης Ελευθεριάδης Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης
5.Καρά Οσμάν Λεβέντ Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Πρόνοιας.
6.Μπεκήρ Ογλού Σουά Αντιδήμαρχος Καθαριότητας
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
Οριστικά η δημοτική σύμβουλος Χρυσούλα Δημούδη θα αναλάβει τις έμμισθες θέσεις της Προέδρου των Παιδικών Σταθμών και του ΚΑΠΗ Ξάνθης. Και πρότεινε σε δημοτική σύμβουλο άλλης παράταξης την έμμισθη θέση της αντιπροέδρου του ΚΑΠΗ Ξάνθης (σ.σ. 300 ευρώ), αλλά πήρε αρνητική απάντηση.
Νέος Πρόεδρος στο Κέντρο Πολιτισμού θα είναι ο Ηλίας Ασκαρίδης με αντιπρόεδρο την Φένια  Τσαγκάλα, την οποία ωστόσο δεν θέλει ο…Φανουράκης που απαιτεί να μπει και ο ιδιος στο νέο Δ.Σ.
Τη θέση του  Προέδρου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο θα αναλάβει ο ίδιος ο Μανώλης Τσέπελης ή ο γιατρός Ι. Καμαρίδης. Τον οποίο όλοι θέλουν πάντως Πρόεδρο στη ΔΕΥΑΞ για να τα βάλει όλα σε...τάξη και να λύσει όλα τα προβλήματα των εργαζομένων!
Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΑ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Τσέπελης θέλει για νέα διευθύντρια στο Δήμο Ξάνθης την Κατερίνα Μανά, προκειμένου να αναλάβει τη θέση του διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών ο μηχανικός και σύζυγος της Μαρίας Λυκίδου Μπάμπης Αβραμίδης.
Μάλιστα η Κατερίνα Μανά επέβλεπε την Παρασκευή την…οργάνωση για την ορκωμοσία του Τσέπελη και των νέων δημοτικών συμβούλου στην εκδήλωση της Κυριακής στο Δημαρχείο!  Παράλληλα ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος θέλει να προωθήσει για την θέση της  Προϊσταμένης Οικονομικών Υπηρεσιών την Όλγα Θεραπίδου, αφού η Σπανού δεν δέχεται παρεμβάσεις στο έργο της και παράλληλα οδεύει προς συνταξιοδότηση.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »