*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Μαΐου

See Through Το...προαγγελτήριο θανάτου του Κολυμβητηρίου επί Φανουράκη-Τσέπελη το 2010!!!

23 Μαΐου
ΟΙ… «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Χωρίς λόγια… Η αφίσα που βλέπετε παραπάνω, δημοσιεύτηκε στην Τσεπελική «Θράκη» επί παντοδυναμίας… Φανουράκη - Τσέπελη και Δήμαρχο Ξάνθης τον Λάκη Στυλιανίδη το 2010! Δείτε 9 χρόνια μετά πως οι ίδιοι άνθρωποι προκαλούν το νοημοσύνη μας!
…………………………………..
ΑΚΟΥΣΟΝ!ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Οι άνθρωποι του Τσέπελη κατηγορούν λέει τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο γιατί ήταν μόνο «θα» την 5ετία που μας πέρασε…
Και δεν λένε βέβαια ότι ο ...«αδελφούλης» όλη αυτή την 5ετία ήταν… τελείως άλαλος στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης!
…..
*Σας θυμίζω έτσι για την ιστορία ότι όσο καιρό τον είχε αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών  τον Τσέπελη ο Δημαρχόπουλος, όλα ήταν μια χαρά κι όλα τα… ψήφιζε!
Όταν τον έβγαλε από αντιδήμαρχο και τον διέγραψε, τότε ξαφνικά άρχισε να μην του αρέσει ο… Δημαρχόπουλος! Γιατί και την αντιμισθία του έκοψε, αλλά και την… εξουσία να το «παίζει» παράγοντας!
……

*Και βέβαια δεν αναφέρομαι στους… Τσεπελοφύλακες που το 2014 υποτίθεται μπήκαν στο Δήμο Ξάνθης για να φέρουν την… «κάθαρση» και να… «διώξουν» όλους αυτούς τους παλιούς  και να τους στείλουν στον… Εισαγγελέα (Τσέπελη, Μπένη, Μούρκα..) και στη συνέχεια έγιναν… κολλητοί τους! (σ.σ. Και δεν εννοώ μόνο τον γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη…).
……
*Σημειώνω ότι την Τρίτη 21 Μαΐου στο Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης ήταν κατηγορούμενοι Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, Δημήτρης Μπένης και ουκ ολίγοι δημοτικοί σύμβουλοι για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ που αφορά την μη σφράγιση καταστήματος υγιεινού ενδιαφέροντος… με σοβαρή ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ παράβαση!
Αλλά η υπόθεση αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Νοέμβριο! (σ.σ. Ποιο μαγαζί αφορούσε η μη σφράγιση; Μα επιχειρηματία που στηρίζει τον… Τσέπελη! Αλλά για τα θέματα αυτά θα επανέρθω μετά τις δημοτικές εκλογές της Κυριακής…).
……
*Στο μεταξύ μάχη για την 3η θέση δίνουν Πασχάλης  Λύρατζης και Τσέπελης, εγώ ωστόσο θα συμβούλευα κι αυτούς που κρατάνε μεγάλο… «καλάθι» να κάνουν υπομονή, γιατί έχω την εντύπωση ότι θα υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις…
Κι αυτές θα προέρχονται μάλιστα από τις παρατάξεις του Γιάννη Παπαχρόνη (ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη μας)  αλλά και του Γιώργου Χατζηθεοδώρου (Πολίτες για την Ξάνθη)…
Αρκεί ο κόσμος ν’ αφήσει τον καναπέ και να πάει να ψηφίσει!

Δυο ανήλικοι έκλεβαν κοσμήματα από σπίτια στην Καβάλα
Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 13 και 12 ετών, διότι όπως προέκυψε κατά το χρονικό διάστημα από 23-3-2019 έως 8-5-2019, εισήλθαν σε τέσσερις ανασφάλιστες οικίες στην Καβάλα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, χρυσαφικά – κοσμήματα, έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

To Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης προμηθεύεται έναν ακόμη αξονικό τομογράφο
Ένα ακόμη αξονικό τομογράφο 16Α τομών προμηθεύεται το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ο νέος τομογράφος θα αντικαταστήσει τον 2ο παλιό αξονικό τομογράφο ο οποίος σήμερα χρησιμοποιείται για ορισμένες εξετάσεις επικουρικά με τον κύριο υπερσύγχρονο αξονικό τομογράφο σπειροειδών τομών, που εγκαταστάθηκε το 2015. Επιπλέον έχει εγκριθεί η προμήθεια μέσω ΕΣΠΑ ενός ακόμη αξονικού που θα χρησιμοποιείται ως αξονικός εξομειωτής στην ακτινοθεραπεία. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των 2 νέων αξονικών ο παλιός τομογράφος θα δοθεί στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου σαν 2ος επικουρικός αξονικός.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΓΝ ΕΒΡΟΥ
Δρ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Απελευθέρωση τριών Όρνιων στην «Ημέρα Βιοποικιλότητας» την Τετάρτη 22 Μαΐου στο δάσος Δαδιάς
Απελευθέρωση 3 όρνιων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 14:00, στα πλαίσια της ¨Ημέρας Βιοποικιλότητας», στο Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς Λευκίμης Σουφλίου.
Τα συγκεκριμένα πτηνά είχαν δακτυλιωθεί στις εγκαταστάσεις του ΕΚΠΑΖ και μετά από σύμφωνη γνώμη της επιστημονικής επιτροπής που συστάθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, είναι σε θέση να απελευθερωθούν στο χώρο της τροφικής ενίσχυσης των γυπών, στο Δάσος της Δαδιάς.
Το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης, γνωρίζοντας πλέον το ιστορικό των πουλιών αυτών καθώς επίσης και την σήμανση που φέρουν, στα πλαίσια της συστηματικής παρακολούθησης των προστατευόμενων ειδών του Εθνικού Πάρκου, θα παρακολουθεί και τα τρία αυτά όρνια συγκεντρώνοντας τα αναγκαία δεδομένα και πληροφορίες για την εξέλιξη και πορεία της ζωής τους.

Εργάνη: Θετικό ισοζύγιο προσλήψεων – αποχωρήσεων τον Απρίλιο του 2019
«Τρεις μήνες μετά την αύξηση του κατώτατου μισθού και την κατάργηση του ντροπιαστικού υποκατώτατου μισθού, η εργασία ανακάμπτει με σταθερά και αποφασιστικά βήματα. Η δημιουργία 160.000 νέων θέσεων εργασίας στο τετράμηνο, επίδοση ρεκόρ όλων των καταγεγραμμένων ετών, αποδεικνύει ότι βαδίζουμε τον σωστό δρόμο και μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε», δήλωσε η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, με αφορμή την ανακοίνωση των στοιχείων του συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» για τον Απρίλιο 2019.
Όπως κατέγραψαν τα αποτελέσματα του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ», ο Απρίλιος 2019 σημείωσε την καλύτερη επίδοση στην απασχόληση από κάθε άλλο μήνα, όλων των καταγεγραμμένων ετών.
Ομοίως, το τετράμηνο Ιανουαρίου – Απριλίου 2019 συνιστά το καλύτερο πρώτο τετράμηνο έτους, όλων των καταγεγραμμένων ετών, στις ροές μισθωτής απασχόλησης του ιδιωτικού τομέα.
Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο 2019 προέκυψε θετικό ισοζύγιο προσλήψεων – αποχωρήσεων κατά 110.895 νέες θέσεις εργασίας. Οι αναγγελίες προσλήψεων ήταν 282.181 και οι αποχωρήσεις 171.286.
Επίσης, το τετράμηνο Ιανουαρίου – Απριλίου 2019, προέκυψε θετικό ισοζύγιο προσλήψεων – αποχωρήσεων κατά 159.775 νέες θέσεις εργασίας. Οι αναγγελίες προσλήψεων ήταν 806.589 και οι αποχωρήσεις 646.814.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »