*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Μαΐου

ΒΟΛΙΔΕΣ Τα ΟΧΙ και οι ρήξεις του Δημαρχόπουλου που έγραψαν την ιστορία στο Δήμο Ξάνθης.

23 Μαΐου
ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ… «ΛΑΜΟΓΙΑ»  ΠΟΥ ΤΟΝ «ΠΟΛΕΜΑΝΕ»!!
 
...ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος  τουλάχιστον είναι έντιμος, καθαρός! Τόλμησε «να σπάσει τα αυγά…» ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ στις απαιτήσεις και στους εκβιασμούς των τρίτων!
Ο Τένης Καμαρίδης για μια ακόμη φορά δεν μπορεί να αντιληφθεί τα πιο απλά πράγματα του κόσμου…
Ότι δηλαδή δεν συμβιβάζεται να έχεις αναλάβει επαγγελματικά το επικοινωνιακό ενός υποψηφίου Δημάρχου (Τσέπελης) ή Περιφερειάρχη (Μέτιος), να έχεις δηλαδή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ σχέση μαζί του και να «επιτίθεσαι» στον αντίπαλό του ρωτώντας τον πράγματα που ξέρει κι ένα παιδάκι πλέον στη Ξάνθη…
Για παράδειγμα θέλοντας να στηρίξει τον «εκλεκτό» του κύριο Τσέπελη, τον άνθρωπο δηλαδή που το 2014 ο αδελφός του χαρακτήριζε ως  «βαρίδιο» και κατέβαινε υποψήφιος δήμαρχος για να απαλλάξει τον Δήμο από την παρουσία του ως…»ηγέτη», επειδή το επιτελείο του (ο γιος του και η Μαλαματένια), έχουν αναλάβει τον επικοινωνιακό του τομέα!
Διερωτήθηκε λοιπόν ο Τ.Κ. από τη «Θράκη» του:
 «….πως είναι δυνατόν να δεχθούν (οι δημότες) και να πιστέψουν τα ΘΑ του Δημάρχου- πρότυπο σήμερα, την στιγμή που για όλη την προηγούμενη περίοδο επί πέντε χρόνια, κανένα από τα προεκλογικά «ΘΑ» του Δημαρχόπουλου (στις εκλογές του 2014) δεν έγινε πράξη και απλά παραμένουν τα ίδια».
Η ξεκάθαρη λοιπόν απάντηση των πολιτών:
    Οι δημότες της Ξάνθης ξέρουν Τένη Καμαρίδη και «παρέα», τι «παρέλαβε» ο σημερινός  Δήμαρχος Ξάνθης και το βασικότερο… τι τρικλοποδιές και τι εμπόδια βρήκε στην πορεία του, από όλη αυτήν την «παρέα» Τσέπελη, Μούρκα, Λεβέντ, Αλέκο Κυριακίδη, Μπογιάρ, Φανουράκη κλπ.
Κι όμως, κατάφερε:
-Να πει ΟΧΙ, να μην συμβιβαστεί και να ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ τον Τσέπελη, τον οποίο τόλμησε να ΔΙΩΞΕΙ από Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών διότι συνέχιζε να παρανομεί, διότι δεν ήθελε να λειτουργεί ως υπό «κηδεμονία» Δήμαρχος των Τσεπελήδων και των συμφερόντων που κρύβονται πίσω από τον «αδελφούλη»!
-Να πει ΟΧΙ στο κουκούλωμα του σκανδάλου ΦΥΣΙΣ με τα οικόπεδα που αγόραζε κάποτε ο Τσέπελης και τον κατήγγειλαν δημόσια Δ. Μπένης, Γιάννης Παπαμαρκάκης και Θανάσης Ξυνίδης κατάφερε να ΖΗΜΙΩΣΕΙ με χιλιάδες Ευρώ τον Δήμο Ξάνθης.
-Να πει ΟΧΙ στο κουκούλωμα της αμαρτωλής ΕΑΠΑΞ και των κτιρίων που αγοράστηκαν με δάνεια από Τράπεζες και ήθελαν να…ξαναγοράσει ο Δήμος Ξάνθης  για 2η φορά!
-Να πει ΟΧΙ σε συμφέροντα και συντεχνίες που τον πολέμησαν λυσσαλέα.
-Να νομιμοποιήσει μετά από 40 χρόνια ένα ΠΑΡΑΝΟΜΟ σε όλα Κολυμβητήριο.
-Να νομιμοποιήσει και να λειτουργήσει τους ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ που κληρονόμησε... κλειστούς!
ΝΑΙ σίγουρα δεν τα έκανε όλα! Δεν άνοιξε για παράδειγμα την Βόγδου, κάτι που είχε υποσχεθεί και ο Λάκης Στυλιανίδης αν το έργο ενοποίησης πλατειών δεν πήγαινε καλά… αλλά και ο Χρίστος Πούλιος που είχε στο πρόγραμμά του.
ΝΑΙ σίγουρα θα ‘πρεπε να ‘ναι πιο επικοινωνιακός και φιλικός με τους υπαλλήλους και τους πολίτες.
Τράβηξε όμως και  τραβάει πολλά με το προσωπικό πρόβλημα που του προέκυψε με την σύζυγό του και απέδειξε ότι έχει ΥΨΗΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ, ενώ οι περισσότεροι θα «λυγίζαμε» και δεν θα αντέχαμε!
ΝΑΙ σίγουρα θα μπορούσε να κάνει περισσότερα και να μη «χαριστεί» σε κανέναν, αφού και αυτούς που ευεργέτησε, τους έχει… εναντίον του,  καθότι στον Δήμο μπήκαν για να υπηρετήσουν τις «επιχειρήσεις» τους, νομίζοντας ότι ο Τσέπελης μπορεί να τους… «χαρίσει» τα πρόστιμα που τους έχουν επιβληθεί από τις πρώην δημοτικές αρχές, όπου δερβέναγας ωστόσο ήταν και πάλι ο…Τσέπελης!
Θα συμφωνήσω με τον Ματθαίο Σαββίδη και τα θαρραλέα του λόγια στην συνέντευξη που έδωσε στην «Αδέσμευτη»
Ότι ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος  τουλάχιστον είναι έντιμος, καθαρός και τόλμησε «να σπάσει τα αυγά…» ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ στις απαιτήσεις και στους εκβιασμούς των τρίτων! Κι αυτό τον ΤΙΜΑΕΙ και θα τον τιμάει σε όλη του  την ΖΩΗ! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »