*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Μαΐου

Ντοκουμέντα! Τι «άλλαξε» και ο γιατρός Ι. Καμαρίδης από πολέμιος του Τσέπελη, του Μπένη και του Μούρκα έγινε…ένα με αυτούς;

23 Μαΐου
*Επειδή τα γραπτά μένουν! Επειδή επιμένω ότι τα «πρόστιμα» στον «παιδότοπο» του γιατρού (σ.σ. Τον οποίο υπερασπιζόμουν δυστυχώς τότε…)  μπήκαν επί παντοδυναμίας… Τσέπελη, Δ. Μπένη, Φανουράκη, Τσεγγελίδη, Αλέκου Κυριακίδη κλπ.
-Και κυρίως επειδή δυστυχώς οι συγκεκριμένοι κύριοι προκαλούνε τη νοημοσύνη μας!
Θυμηθείτε έτσι απλά, «ποιοι» θέλουν ΤΩΡΑ να… «σώσουν» την πόλη της Ξάνθης και από… «μισητοί» αντίπαλοι, έγιναν… «αδελφάκια»!
Όπως δεσμεύονταν ότι θα την «σώσουν» και το… 2014.
……
*Με ντοκουμέντα λοιπόν και τα δικά τους λόγια, σας θυμίζω τι έλεγε ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης για τους Δημήτρη Μπένη, Θανάση Ξυνίδη και Πούλιο στις 14 Μαΐου 2014.
…..



*Απολαύστε λοιπόν την τότε ρητορική του γιατρού στην τότε κεντρική ομιλία στο Elisso Hotel. (σ.σ. Tα αποσπάσματα από την ομιλία του!)
«Αμ και ο κ. Μπένης, ο έτερος Καπαδόκης της σημερινής κατάντιας, αλλά και άκρως ευνοούμενος από τις αντιμισθίες όλα αυτά τα χρόνια… μας ζητά να τον ψηφίσουμε για να κάνει αυτός διαφορετικά πράγματα από αυτά που έκανε ως αντ’ αυτού του σημερινού Δημάρχου, τον οποίο τον χλεύαζε και τον κατήγγειλε πριν ενταχθεί στον συνδυασμό του…
Α… και ο κ. Πούλιος με υποβολέα. τον κ. Ξυνίδη! Και αυτός ζητά την ψήφο μας!
Το 2006 πρώτη φορά… το 2010 δεύτερη φορά και τώρα μας λέει ότι πρέπει να τον κάνουμε δήμαρχο, γιατί του το χρωστάει η ιστορία… Πλάκα έχει… Δηλαδή πρέπει να κάνουμε τον κ. Πούλιο Δήμαρχο, ενώ ξέρουμε τι θέση κατείχε στη χρεοκοπημένη ΣΕΚΑΠ και ξέρουμε επίσης ότι ο στενός του συνεργάτης κ. Ξυνίδης καθοδηγεί τα πάντα εδώ και 20 χρόνια που είναι υποψήφιος, μέσω της αντιπολίτευσης…».
…….
*Και φυσικά τα ίδια και χειρότερα έλεγε ο γιατρός για τον νυν αρχηγό του κύριο Τσέπελη μετά την θορυβώδη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης για την διαχείριση της ΔΕΥΑΞ και τα δάνεια που έπαιρνε αλλά πλήρωνε ο… Δήμος Ξάνθης!
-Δεσμευόμενος απέναντι στον λαό της Ξάνθης την… κάθαρση, διαφάνεια και απαλλαγή του Δήμου Ξάνθης από όλα αυτά τα… «βαρίδια»!
…… 
*Θυμηθείτε επίσης ότι την περίοδο που ο Φανουράκης ήταν με τον Μελισσόπουλο, η εφημερίδα «Θράκη» του Καμαρίδη ήταν αυτή που βγήκε και τον χαρακτήρισε… «απατεώνα» λέγοντας ότι πρέπει να… «εξαφανιστεί» απο το αυτοδιοικητικό προσκήνιο!
Ενώ η Δημούδη με τον Καμαρίδη, ήταν αυτοί που «διατυμπάνιζαν» στο Δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης ότι θα μηνύσουν τον Μούρκα γιατί δεν γνώριζε ούτε που βρίσκονταν τα δημοτικά έργα που παραλάμβανε ως… μέλος της επιτροπής!
Και αφού τα θυμηθείτε όλα αυτά, έτσι απλά και πριν πάτε την Κυριακή να ψηφίσετε στις κάλπες, θυμηθείτε ότι…
Το έτος 2019, Ιπποκράτης Καμαρίδης, Δημούδη, Φανουράκης, Τσέπελης, Μούρκας Τσεγγελίδης Μπένης κλπ είναι πλέον ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ!
Και δώστε τους την Κυριακή 26 Μαΐου την απάντηση που τους πρέπει!!!
....

Πως ο επι χρόνια πολέμιος του Τσεπελισμού στη Ξάνθη έγινε..."υποστηριχτής" του;


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΝΗΣ ΝΑ «ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ» ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ… ΤΣΕΠΕΛΗ;
Εμείς βέβαια ήμασταν οι μόνοι που περιμέναμε από τον Δημήτρη Μπένη αυτό που κάνει…τώρα! Δηλαδή από υπ’ αριθ 1 «πολέμιος» κάποτε του Τσέπελη (σ.σ. Για το ΦΥΣΙΣ, για τους τροφοδότες λογαριασμούς στην ΔΕΑΞ, για το ότι είχε… μετατρέψει τις δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου Ξάνθης σε…ιδιωτικές κλπ)
Επί χρόνια δηλαδή ο Δημήτρης Μπένης υποτίθεται ότι ήταν κατά του… Τσέπελη και γι’ αυτό άλλωστε έφτασε στο σημείο να ιδρύσει ακόμη και… δημοτική παράταξη το 2002 με τον Θανάση Ξυνίδη και τον Γιάννη Παπαμαρκάκη… μέχρι βέβαια που έγινε εργολάβος στο έργο της πλατείας και ως εκ…θαύματος τα πάντα άλλαξαν στη συνέχεια!
Μπορεί ωστόσο ο κύριος Δημήτρης Μπένης να μας πει τι ακριβώς άλλαξε τώρα και ξαφνικά ο πρώην αντ’ αυτού αντιδήμαρχος έγινε φανατικός… χειροκροτητής και υποστηριχτής του Τσέπελη; Μπορεί να μας πει λοιπόν ο «λαλίστατος» κατά τα άλλα Δημήτρης Μπένη ποια είναι η αιτία για την στροφή… 180 μοιρών που έκανε; Κι αν αληθεύει ότι «παζάρεψε» κάποια θέση για να δώσει ένα σωρό υποψήφιος στον Τσέπελη και να έχει φτάσει στο σημείο να έχει γίνει ακόμη και… χειροκροτητής του;
(Σ.Σ. Διότι εκτός των άλλων, έχει υποχρέωση να απολογηθεί στον Ξανθιώτικο λαό, και ποιόν τελικά Δημήτρη Μπένη πρέπει να…πιστέψει! Τον «παλιό» που χαρακτήριζε τον Τσέπελη επί χρόνια… «βαρίδιο» της παράταξης Στυλιανίδη, ή τον σημερινό που πρώτη σειρά τώρα  χειροκροτεί!;).
Ι. ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ - ΔΗΜΟΥΔΗ ΓΙΑ Δ. ΜΠΕΝΗ: «Ο εργολάβος πληρώθηκε 
με την προσωρινή παραλαβή, ενώ το έργο παραλήφθηκε οριστικά χθες...! Φλεβάρης 2014
Κι επειδή κανείς δεν μπορεί να προκαλεί τη νοημοσύνη του Ξανθιώτικου λαού –ποιος δεν θυμάται τι μας έλεγε ο γιατρός όταν έρχονταν στο υπόγειο του «Μ» επί παντοδυναμίας Μπενη και Τσέπελη, απλά διαβάστε τι έλεγαν παραμονές εκλογών (Φεβρουάριος 2014) για τον τότε αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Οικονομικών υπηρεσιών Δημήτρη Μπένη Ιπποκράτης Καμαρίδης και Χρυσούλα Δημούδη!
Απολαύστε ένα απόσπασμα από την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ κατά του Δημήτρη Μπένη:
«Εκείνο όμως που δημιουργεί αλγεινή εντύπωση, είναι το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή, όσο και η παραπαίουσα Αντιπολίτευση (κατά πλειοψηφία βέβαια λόγω σκοπιμοτήτων και γνωστών ισορροπιών), ενέκριναν με προσωρινή παραλαβή – εμείς γνωρίζουμε τμηματική όλα αυτά τα χρόνια – να πληρώνουν τον εργολάβο του έργου κατά προτεραιότητα, όταν άλλοι προμηθευτές του Δήμου, στοιβάζονται όλα αυτά τα χρόνια και περιμένουν να πληρωθούν από τις προμήθειες που κάνουν στο Δήμο, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν αρνηθεί να συνεργαστούν εξ’ αυτού του λόγου, της ρουσφετολογικής αντιμετώπισης δηλαδή των εξοφλήσεων υποχρεώσεων.
Και δεν θα ήταν περισσότερο παράξενο όλο αυτό, αν ο εργολάβος του έργου, δεν είχε τις γνωστές σχέσεις με τον νυν Αντιδήμαρχο και «αντ’ αυτού» του απερχόμενου Δημάρχου Ξάνθης, αλλά και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου, ο οποίος ήταν και «επιβλέπων» στο έργο».
-Αυτά έλεγαν το 2014 για τον Δημήτρη Μπένη, Ιπποκράτης Καμαρίδης και Χρυσούλα Δημούδη! Ενώ τώρα…είναι κολλητοί και αγωνίζονται να κάνουν Δήμαρχο τον… Τσέπελη! Και βέβαια να εκλεγούν και οι ίδιοι δημοτικοί σύμβουλοι… Προπάντων αυτό το τελευταίο! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »