*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Μαΐου

Η αναμενόμενη κατάρρευση του συστήματος Τσέπελη, οι προβλέψεις του Καρυπίδη, πρώτος ο Τοψίδης στην ΑΜΘ

23 Μαΐου
Η καρδιά μου μόνο ξέρει σύντροφε Ανταμπούφη με ποιόν είμαι! Με τον Χατζηθεοδώρου ή με την… Βάλια, τον Σταυρακάρα και τον Σάββα! Μισός με την αριστερά, μισός με την κεντροαριστερά και ολόκληρος με τον… εαυτό μου!
…………………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Αφελές ερώτημα… Το ότι κάποιος δηλαδή χαμογελάει συνέχεια και εμφανίζεται με... μοδάτο μπλουτζίν και… σκύλο! Τι σημαίνει; Ότι θα τον ψηφίσουν οι πολίτες;
-Γεωργούλης μάγκες μου ένας, όπως και Πάνος Σταυρακάρας… Και κλείσαμε!
-Στους δυο ο… τρίτος είναι απλά ένα…αγαθό... αγγελούδι!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Από το πάει, από κει το πάει… θα τον βγάλει πρώτο τον Σταυρακάρα μόνο και μόνο για να την «σπάσει» στον Φανουράκη…
…………………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Είναι τελικά μεγάλη η πρεμούρα στο στρατόπεδο Δημαρχόπουλου, όπου τους διακατέχει πανικός από τη συγκέντρωση Λύρατζη, με αποτέλεσμα τα τσιράκια δημοσιογραφικών επιτελείων που τους στηρίζουν, να έχουν ξεποδαριαστεί από το ένα εκλογικό κέντρο στο άλλο.
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»)
-Who is who τα… τσιράκια του Δημαρχόπουλου Σταύρε που έχουν… ξεποδαριαστεί από το ένα εκλογικό κέντρο στο άλλο; Διότι ο Καρυπίδης στο επιτελείο του Τσέπελη ήταν πριν την «κάνει» στον Λύρατζη…

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Πανικός στο συνδυασμό Τσέπελη τις τελευταίες μέρες για την καθίζηση του συνδυασμού! Μάλιστα οι «πρωτοκλασάτοι» του συνδυασμού κρούουν έντονα  τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας ότι υπάρχει ο φόβος ο συνδυασμός να βγάλει μόνο τον Τσέπελη και 3-4 μειονοτικούς!!!
Ας πρόσεχαν… Καθότι σεβαστοί «αδελφούληδες»,  αυτά κάνουν οι συνεργασίες με το Τουρκικό κόμμα  DEB και οι επισκέψεις στον Μετέ! Η καθίζηση σε όλο της το μεγαλείο....Κι όλο φεύγει κόσμος! Μέχρι και υποψήφιά του είδα να δουλεύει για τον συνδυασμό....Δημαρχόπουλου! Η δικαιολογία της; Με βάλανε με...ζόρι!!! Πλήρης η κατάρρευση Τσέπελη...
……
*Βρίσανε τον Αλέξανδρο Παυλικιάνο και πήγε με τον Λύρατζη. «Χάσανε»τον Σταύρο Καρυπίδη που επίσης πήγε με τον Λύρατζη…αλλά επανέκαμψε...μέχρι να ξαναφύγει!
Και τώρα «βρίζουνε» και τον Κοσμά Γεωργιάδη, διότι θεωρούν ότι στηρίζει…Δημαρχόπουλο!
Ποιοι είναι ποιοι;
-Μα αυτοί που τα θέλουν όλα για τους… εαυτούς τους! Επί Τσέπελη, Λάκη και Μπένη τους βάζανε τα πρόστιμα και… υβρίζουνε τον Δημαρχόπουλου που δεν τους… τα έσβησε!!!
.....
*Καλό παιδί ο Καρυπίδης..Άριστο και ιδανικό να κάνει εκλογές ως...διαμορφωτής κοινής  γνώμης.  Το 2014 έβγαζε Περιφερειάρχη τον Άρη Γιαννακίδη με αντιπεριφερειάρχη τον Φώτη Καραλίδη και βγήκαν πανηγυρικά....Γιώργος Παυλίδης Ζαγναφέρης! Για το Δήμο Ξάνθης προέβλεπε Πούλιο πρώτο, Δ. Μπένη δεύτερο και βγήκε πανηγυρικά....Δημαρχόπουλος. Για το Δήμο Τοπείρου προέβλεπε Καραλευθέρη και "σάρωσε" ο Θωμάς Μίχογλου. Και στο Δήμο Αβδήρων μιλούσε για θρίαμβο Τσολακίδη και σάρωσε ο Γ. Τσιτιρίδης! 
……
*Τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν «προλαβαίνει» (!) και δεν θα έρθει στην Αλεξανδρούπολη να στηρίξει τον εκλεκτό του Χρήστο Μέτιο…
Με αποτέλεσμα το δάκρυ φυσικά να πέφτει από τώρα για την επερχόμενη συντριβή, αφού ήδη ο Χριστόδουλος Τοψίδης πήρε κεφάλι τουλάχιστον 5 μονάδων σε όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ και προηγείται μάλιστα και στη Ξάνθη με 1.5 μονάδα!
……
*Προς Γιάννη Τσεγγελίδη εκλογικό κέντρο  Τσέπελη. Καμιά νέα «μαϊμού» δημοσκόπηση Γιάννη μου; Που να βγάζε πρώτους εσάς και… τελευταίο τον Δημαρχόπουλο; Περιμένουμε πως και πως….
……
*Στο γλέντι του συνδυασμού Πολίτες για την Ξάνθη, εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης ο υφυπουργός Οικονομικών Στάθης Γιαννακίδης, ωστόσο κράτησε… διακριτική απόσταση! Μάλιστα είχε συνεχώς δίπλα του μόνο τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού Νίκο Ανταμπούφη, η αμηχανία ήταν έκδηλη στο πρόσωπό του και αυτή τη φορά δεν τον συνόδευε ούτε ο Ηλίας Λαζαρίδης!
……

*Ποια υποψήφια δημοτική σύμβουλος αισθητά πλέον ξεχωρίζει από τον συνδυασμό του  Γιώργου Χατζηθεοδώρου;
Η εξαιρετική Νότα Γλυκερία Δερέ. Οφείλω να το ομολογήσω, γιατί εδώ μιλάμε για υψηλή προσωπικότητα και ποιότητα ανθρώπου… Υποκλίνομαι.
……

*Και μετά από αρκετές απουσίες, είδαμε και την Σταυρούλα Καζάκη την Τρίτη να ακολουθεί την δημοτική παράταξη στο Δροσερό αλλά και να συμμετέχει στο γλέντι του συνδυασμού το βράδυ της Τρίτης στον πεζόδρομο…Ριζικά μάλιστα ανανεωμένη, μαζί με την Δέσποινα Παπαδοπούλου.
……
*Γλέντι με εκλεκτούς μεζέδες, κρασί αλλά μουσική από… CD με… Τρύπες και ελληνικό ροκ;
Αυτό είναι… ρατσισμός! Μας απέκλεισαν όλους τους… Φλωρινοκλαρινιώτους και του Βασίλη Καρρά με την πρώτη! Αίσχος...!

Άφαντος ο Μητσοτάκης, δεν έρχεται στην Αλεξανδρούπολη, γιατί οι δημοσκοπήσεις βγάζουν… Τοψίδη!
Έντονα σχολιάστηκε χθες η αλλαγή του προγράμματος του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος «νύχτα» αποφάσισε να ακυρώσει την προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Αλεξανδρούπολη.
Η αρχική ημερομηνία για την επίσκεψή του στην Αλεξανδρούπολη ήταν 14 Μαΐου που μετατέθηκε για την Δευτέρα 20 Μαΐου, όπως τουλάχιστον διέδιδαν τα κομματικά στελέχη της περιοχής αλλά κι αυτή τελικά… ματαιώθηκε!
Ο λόγος; Μα γιατί σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών  (σ.σ. η εφημερίδα «Δημοκρατία»), ο Χριστόδουλος Τοψίδης προηγείται με διαφορά του νυν Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, ο οποίος ανέλαβε αυτή τη θέση μετά τον θάνατο του εκλεγμένου Γιώργου Παυλίδη. Και στον πρώτο αλλά και στον δεύτερο γύρω!
Ενώ έχει ιδιαίτερο προβάδισμα στις Περιφερειακές Ενότητες Έβρου και Καβάλας! Οπότε… έτσι εξηγείται και η κατήφεια που έχει πέσει στο στρατόπεδο του νυν Περιφερειάρχη-ΠΑΡΕΑρχη!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »