*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα Σήμερα ξεκινάνε τα καλοκαιρινά υπέροχα ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ...

23 Μαΐου
*Σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου ώρα 21:30 η μεγάλη πρεμιέρα στην ταβέρνα «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» στον πεζόδρομο Γ. Σταύρου 18 στην Ξάνθη!!!
-Η αγαπημένη ταβέρνα της Ξάνθης και ο Χρήστος Μιχαλακίδης με το επιτελείο του μας προσκαλούν να υποδεχθούμε το Καλοκαιράκι στον ιδιαίτερο και υπέροχο χώρο της αυλής «wine area», με μια γευστική γνωριμία των κρασιών του «Κτήματος Παυλίδη» και με ένα μοναδικό Live με τους Χάρη Ξυλά, Δήμο Σταθούλη και Έλσα Καριώτη...!
-Προλάβετε και κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο 25410 73606!
……
*Εκατοντάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα δέχθηκε την περασμένη Τρίτη 21 Μαϊου για την ονομαστική του εορτή, ο δημοφιλής Ξανθιώτης DJ του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, Κώστας Σπυριάδης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ» του Πασχάλη Λύρατζη!
-Ποιο ήταν όμως το «δώρο» που ζήτησε από όλους αυτούς τους φίλους του που του ευχήθηκαν για τη γιορτή του;;;
-Διαβάστε παρακάτω το μήνυμά του:
«Η χθεσινή μέρα για μένα ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή. Δέχτηκα εκατοντάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα για την ονομαστική μου γιορτή που ειλικρινά ένιωσα τεράστια συγκίνηση. Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Επίσης λόγω των ημερών ζητάω ένα μικρό δώρο από όλους σας το οποίο θα με τιμήσει ιδιαίτερα. Την Κυριακή 26 Μαΐου θα ήθελα την ψήφο σας στην υποψηφιότητα μου με τη Νέα Ξάνθη και τον Πασχάλη Λυρατζη. Καλώ όλους σας να συμβάλλετε στην προσπάθειά μου και να μου δώσετε την ευκαιρία να εργαστώ όσο σκληρά γίνεται για μια καλύτερη Ξάνθη. Ευχαριστώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου. Υγεία στις οικογένειές σας».
……
*Όπως σας αποκάλυψα χθες από τη στήλη, η δημοφιλής Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου, αυτές τις μέρες βρίσκεται εκτός Ξάνθης και συγκεκριμένα στην Αθήνα!
-Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που η Μάνια ταξίδεψε στην πρωτεύουσα;;;
-Ο πρώτος λόγος είναι για το νέο τραγούδι που ετοιμάζει με τον συνεργάτη της Κώστα Αλεξίου στη Γλυφάδα, και όπως αποκάλυψε η ίδια χαρακτηριστικά:
«Κομμάτι ψάχνουμε !!!! ο Κώστας Αλεξίου θα τα βρει όλα»!
……
*Και ο δεύτερος λόγος είναι ότι η Μάνια μα τον επίσης συνάδελφό της Μάκη Χάλκη ετοιμάζουν lives για το καλοκαίρι σε μαγαζί του Παλαιού Φαλήρου!!!
-Ιδού και η δεύτερη αποκάλυψή της:
«Δουλειά κλείνουμε !!!! Το καλοκαίρι δικό μας (Μάκης Χαλκης)».
……
*Κάθε Πέμπτη βράδυ για όλη την καλοκαιρινή σαιζόν, ο Λάκης Κοτόρνος διοργανώνει στην Guernica Pub MOJITO PARTY με… 5euro και δωρεάν οι συνοδευτικές φρουτοσαλάτες!
-Πέμπτη σήμερα και ορίστε μια πολύ καλή επιλογή για τη διασκέδασή σας!
……
*Και κλείνω τη στήλη με τον δημοφιλή Ξανθιώτη Showman Άγγελο Δήμου, ο οποίος αύριο Παρασκευή 24 Μαΐου έρχεται στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στο «GioKo Cafe» για ένα show με stund up comedy και μιμήσεις αλλά και πολύ τραγούδι!
Ο Άγγελος Δήμου θα μας ταξιδέψει με τον δικό του μοναδικό τρόπο σε μια λαϊκή βραδιά με ποπ διάθεση αλλά και στιγμές stund up comedy και μιμίσεων...
Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »