*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Μαΐου

Εισαγγελέας; ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Για ιδιωτικές δουλειές υποψηφίων του Μέτιου & του Κηλικιώτη, με εντολές του Ευφραιμίδη!

24 Μαΐου
Συνταραχτικές αποκαλύψεις από του Στέλιο Μωραϊτη χθες στην Ανοιχτή γραμμή του ΝΕΧΤ tv

Ο Πάνος Παπαδόπουλος κάλεσε Ιορδάνη Χασαπόπουλο, Γκούρτσα, Κιατίπη και Κηλικιώτη να ρθούνε στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ και να μιλήσουνε για τις απευθείας αναθέσεις του Χατζηευαγγέλου! 
 
Συνταραχτικές αποκαλύψεις έκανε χθες στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv με τον Πάνο Παπαδόπουλο, ο Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης (με το ψηφοδέλτιο του Χριστόδουλου Τοψίδη…) καταγγέλλοντας δημόσια ότι «με παρέμβαση του Υποψήφιου Περιφερειακού συμβούλου Ξάνθης και υπεύθυνου εκθέσεων του Χρήστου Μέτιου,  δόθηκαν …ρουσφετολογικά μηχανήματα της Περιφέρειας ΑΜΘ (γκρέιντερ) για να χρησιμοποιηθούν για ιδιωτικές δουλειές σε υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο της ίδιας παράταξης –με τον οποίο προφανώς «παίζει» δισταυρία ο Νίκος Ευφραιμίδη- και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Άγγελου Κηλικιώτη στον Δήμου Τοπείρου!
Μάλιστα ο Στέλιος Μωραϊτης επικαλέστηκε και τον Αντιδήμαρχο  Τοπείρου Θεόδωρο Τζελεπάκη που με έκπληξη πληροφορήθηκε ότι «μηχανήματα της Περιφέρειας (γκρέιντερ) εστάλησαν… ρουσφετολογικά στους συγκεκριμένους υποψηφίους παραμονές εκλογών» ενώ ο Δήμος αγνοήθηκε από την Περιφέρειες σε επείγουσες ανάγκες του, ενώ κατήγγειλε παράλληλα και τον βρώμικο πόλεμο που δέχεται ο νυν Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, επειδή δεν υπέκυψε στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης «παρέας» που τον πολεμάει από το Εράσμιο και συνδέεται στενά και με τον πρώην Δήμαρχο Τοπείρου Στέλιο Χατζηευαγγγέλου…
 Ο Παρασκευάς Κοτόπουλος! Ακόμη δεν εκλέχτηκε και τα μηχανήματα της Περιφέρειας, στις...υπηρεσίες των....προσωπικών του συμφερόντων!
.......
Πληροφορίες του «Μ» αναφέρουν ότι «τα γκρέιντερ εστάλησαν από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για ιδιωτικές ανάγκες του υποψηφίου Περιφερειακού συμβούλου Ξάνθης (με την παράταξη Μέτιου) Παρασκευά Κοτόπουλου αλλά και τις ανάγκες του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Τοπείρου με το ψηφοδέλτιο Κηλικιώτη και αστυνομικού Αθανάσιου Τερζή. (Σ.Σ. Εισαγγελέας; Επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης;).
Στην ίδια εκπομπή ο  Πάνος Παπαδόπουλος κάλεσε τον κύριο Άγγελο Κηλικιώτη να φέρουν απέναντί του τον διευθυντή της εφημερίδας ΒΡΑΔΥΝΗ Ιορδάνη Χασαπόπουλου για να συζητήσουν face to face για τις…απευθείας αναθέσεις και τα σκάνδαλα του πρώην δημάρχου Τοπείρου Στέλιου Χατζηευαγγέλου, ενώ διερωτήθηκε γιατί ο Γιώργος Γκούρτσας όταν κάποια στιγμή τον συνάντησε ομολόγησε ότι «ο Θωμάς Μίχογλου έβαλε τον γιο του στη δουλειά και συγκεκριμένα στην Εγνατία…» και τον ευγνωμονούσε λέγοντας ότι αν δεν κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος ο Νίκος Κιατίπης, τότε θα στηρίξει δυνατά τον… Θωμά; Τον οποίο τώρα καθυβρίζουν όλοι μαζί οικογενειακά;
-Τι άλλαξε στη συνέχεια είπε ο Πάνος Παπαδόπουλος, καλώντας μάλιστα τον Κηλικιώτη να φέρει στην εκπομπή του μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον… Γιώργο Γκούρτσα αλλά και όλη την «παρέα»  του Ερασμίου μαζί με την Τασούλα  Καρκαναλιάνη!
Η εκπομπή έκανε πάταγο με τον Γιώργο Τσιλιγγίρη –θείο του Σπύρου Τσιλιγγίρη- από το Εράσμιο να παρεμβαίνει και να στηρίζει ανοιχτά τον Στέλιο Μωραϊτη, τονίζοντας ότι ως Σαρακατσάνος νοιώθει υπερήφανος για το έργο και  την προσφορά του Στέλιου  Μωραϊτη στο Νομό Ξάνθης από όποιο μετερίζι κι αν αγωνίζεται…
Ωστόσο αναπάντητο έμεινε το ερώτημα του Πάνου Παπαδόπουλου «αν ήταν γνώστης των πρακτικών του Νίκου Ευφραιμίδη για το θέμα των μηχανημάτων της  Περιφέρειας που δόθηκαν ρουσφετολογικά στους δυο υποψηφίους του Μέτιου και του Άγγελου Κηλικιώτη και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης…!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »