*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Μαΐου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Συνοδός του Μπογιάρ η...Φένια Τσαγκάλα! Τα καλύτερα παραπολιτικά...

24 Μαΐου
ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ «ΔΙΔΥΜΟ» ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2019! ΤΣΕΠΕΛΗΣ-ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ! ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ;
Φανουράκη, πόσα «κόστιζε» στα καρναβάλια Σας –τα δικά σου και του Τσέπελη! - ο κολλητός σας Χρήστος Νέζος; Καρναβάλι του ενός εκατομμυρίων 160.000 ευρώ και κάτι ψιλών;
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
Είναι διάχυτο στην κοινωνία της Ξάνθης, το πόσο ανθρώπινος είναι ο Μανώλης Τσέπελης. Ποτέ δεν στέρησε από κανέναν συμπολίτη του την καλημέρα και ούτε ανέβηκε σε κάποιο καλάμι θεωρώντας πως αυτός είναι πάνω από όλους. Όποιος του ζήτησε βοήθεια την είχε απλόχερα …
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»)
-Ναι Σταύρε μου... Μόνο που ως αντιδήμαρχος, Ο Τσέπελυης ήταν και αυτός που υπέγραψε ότι λόγω… αδιαφορίας των συγγενών, να «πεταχτούν» τα κόκαλα κάποιων ανθρώπων που έγραψαν την ιστορία στη Ξάνθη. Κι εσύ δικαστικά δεν το "προχώρησες"!
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
«Αμ και ο κ. Μπένης, ο έτερος Καπαδόκης της σημερινής κατάντιας, αλλά και άκρως ευνοούμενος από τις αντιμισθίες όλα αυτά τα χρόνια… μας ζητά να τον ψηφίσουμε για να κάνει αυτός διαφορετικά πράγματα από αυτά που έκανε ως αντ’ αυτού του σημερινού Δημάρχου…
(Ο… Τσεπελικός υποψήφιος δημοτικός Ξάνθης Ιπποκράτης Καμαρίδης ως υποψήφιος… δήμαρχος και επικεφαλής της Νέας Εποχής στις 14/5/2014)
-Όχι… Ο Δημήτρης Μπένης μας ζητάει να ψηφίσουμε την Κυριακή 26 Μαΐου, Ιπποκράτη Καμαρίδη και Τσέπελη!

Σεμνά &Ταπεινά
*Αφού οι Τσεπελοφύλακες έχουν το θράσος να με προκαλούν και για τα Καρναβαλικά τους…
Να μας πει το δίδυμο Τσέπελης - Φανουράκης πόσα λεφτά έδινε επί χρόνια κάθε φορά που έφερναν στη Ξάνθη να παρουσιάσει την παρέλαση του Καρναβαλιού στον «εκλεκτό» τους Χρήστο Νέζο…! Μήπως πάνω από 10-12.000 ευρώ;
Καθότι η κόρη μου που ήταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ στην ιστορία του  Καρναβαλιού δεν εισέπραξε ούτε ένα ευρώ!
……
*Αυτούς πρώτους άλλωστε θεωρώ μαζί με τους brother συνυπεύθυνους για την χθεσινή λάσπη του… Μυκονιάτη γιατρού με το… παπιόν!
(σ.σ. Αλήθεια ο κύριος Φανουράκης έχει πληρώσει ακόμη τα… εισιτήρια που οφείλει για τους «καλεσμένους» του στα Καρναβάλια Του;
……
*Επίσης προκαλώ και τον γιατρό και… όψιμο Τσεπελοφύλακα Ιπποκράτη Καμαρίδη που είναι και μέλος της Διοίκησης του Κέντρου Πολιτισμού..
-Μετά την λάσπη που μου έριξαν με τον έτερο brother δια του… Μυκονιάτη γιατρού για τις δυο συναυλίες του Γιώργου Καρυπίδη και των καλλιτεχνών που τον συνόδευαν (στις Γιορτές Π. Πόλης 2018 και στην υποδοχή του νέου χρόνου), υπονοώντας προφανώς ότι  εγώ πήρα και τα… λεφτά!
-Γιατί δεν δίνει στη δημοσιότητα όλες τις αμοιβές των καλλιτεχνών έφερναν με τον Λύρατζη στις εκδηλώσεις του Κέντρου Πολιτισμού;
…..
*Εδώ και τώρα λοιπόν… Να δοθούν στη δημοσιότητα όλες τις αμοιβές των καλλιτεχνών και συγκροτημάτων που έφερναν με  τον Λύρατζη για τις εκδηλώσεις του Κέντρου Πολιτισμού…!
-Και ενέκρινε και ο γιατρός με την υπογραφή του…! Έτσι απλά…!
(σ.σ. Αλήθεια γιατρέ, ο Λύρατζης έδωσε καμιά ανάθεση σε αυτούς που τον χλεύαζαν ως… γατάκι; Ο Λύρατζης που πήγαινε στην Οικονομική Επιτροπή, μόνο όταν υπήρχε...ιδιαίτερος λόγος!).
……
*Καθότι ΨΙΧΟΥΛΑ πήρε ο Καρυπίδης, σε σχέση με τις συναυλίες κάποιων άλλων τοπικών καλλιτεχνών! Που αμείβονται με χιλιάδες ευρώ για μια συναυλία στο μικρό θεατράκι… που παρακολουθούν με δυσκολία… 30-40 άτομα! Έτσι απλά..
(σ.σ. Βέβαια αυτήν την ιστορία με την αθλιότητα του γνωστού μασόνου γιατρού δεν πρόκειται να την αφήσω έτσι...Αυτό εννοείται! Το αντίθετο μάλιστα...Τώρα θα δει κι αυτός όπως και οι φίλοι του Στογιαννίδης και Μιχάλης Αμοιρίδις τι εστί βερύκοκο.....Βαρέστε εμένα βρε κι όχι ένα παιδί 23 χρονών με τρομερό καλλιτεχνικό ταλέντο....! Και ντροπή σας... )
……
*Mόνο θλίψη αισθάνθηκα όταν είδα την Φένια Τσαγκάλα, υποψήφια του Τσέπελη,  να κάνει....ψηφοθηρία στα μαγαζιά  της "παραλίας" με τον Μπογιάρ κι άλλον έναν Κιμμεριώτη...Μόνο θλίψη! Εμένα φίλη μου είναι βέβαια....αλλά τραγικό αυτό που αισθάνθηκα βλέποντας την Φένια με τους δυο Κιμμεριώτες...
....
*Χαμός γίνεται με τον γνωστό «διαμορφωτή» κοινής γνώμης και των… εκτιμήσεων που κάνει, για το ποιους βλέπει πρώτους, δεύτερους, τρίτους κλπ.
……
*Μιλάμε για πολύ γέλιο, καθώς όλοι θυμούνται ότι όποιους στήριξε ο Σταύρος Καρυπίδη στις δημοτικές εκλογές του 2014 και τους έβγαζε πρώτους… τελικά πάτωσαν και βγήκαν ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ! Οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει…
(σ.σ. Βέβαια να τον χαίρεται και ο Λύρατζης...)

Η πρώτη Νίκη για την Περιφερειακή Σύνθεση είναι Χρυσή!
O υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου, Δημήτρης 
Καρυπίδης κατέκτησε 2 Χρυσά Μετάλλια στο Πανελλήνιο 
Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ
Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Σύνθεσης στην Π.Ε Έβρου, Δημήτρης Καρυπίδης κατέκτησε 2 Χρυσά Μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ στα ατομικά του αγωνίσματα (50μ & 100μ ύπτιο).
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Χρυσό Πρωταθλητή και τον συνεχάρη για τη σπουδαία νίκη.
Η λαμπρή πορεία του Παραολυμπιονίκη Δημήτρη Καρυπίδη αποτελεί παράδειγμα δύναμης και αγωνιστικότητας για όλους μας. Οφείλουμε να δημιουργήσουμε  τις απαραίτητες δομές, ώστε, οι συμπολίτες μας με αναπηρία να μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη της άθλησης.
Η Περιφερειακή Σύνθεση έχει δεσμευθεί προς τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με αναπηρία ότι θα γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες για την άρση των αποκλεισμών και την ισότιμη μεταχείριση τους.

Επίσκεψη Γ. Χατζηθεοδώρου στα Κιμμέρια: 
Οι κάτοικοι έχουν τη δύναμη να αλλάξουν όλο αυτό το παλιό 
και σάπιο αυτοδιοικητικό προσωπικό που τους απαξιώνει χρόνια.
Συνάντηση με τους κατοίκους των Κιμμερίων, είχε την Τετάρτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης και επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες για την Ξάνθη Γιώργος Χατζηθεοδώρου.
Τον κ. Χατζηθεοδώρου συνόδευαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Δημήτρης Πολυχρόνης, Δημήτρης Εξιογλου, Νατάσα Μακρή, Κατερίνα Παγουλάτου, Μάκης Σακελάρης, Πάρης Κοτσώνης και ο Βουλευτής Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ.
Ο Γ. Χατζηθεοδώρου μιλώντας με τους κατοίκους του οικισμού τόνισε:
«Ήρθε η ώρα να φτιάξουμε τον Δήμο μας. Η εγκατάλειψη της περιοχής είναι φανερή. Οι κάτοικοι έχουν τη δύναμη να αλλάξουν όλο αυτό το παλιό και σάπιο αυτοδιοικητικό προσωπικό που τους απαξιώνει χρόνια.
Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη».
#ΠΟΛΙΤΕΣ_ΓΙΑ_ΤΗΝ_ΞΑΝΘΗ
#Γιώργος_Χατζηθεοδώρου
#ΔημοτικέςΕκλογές



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »