*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Μαΐου

Πανικός στο «στρατόπεδο» Τσέπελη μετά το πρωτοσέλιδο του «Μ»! «Βάλανε» τον γιατρό με την βίλα στη Μύκονο να μας ρίξει… λάσπη!

24 Μαΐου
*Τρόμος και πανικός στο «στρατόπεδο» Τσέπελη μετά το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Μ» για τον «αρχηγό» αλλά και τους… Τσεπελοφύλακες! Που ενώ μέχρι πρότινος ήταν αυτοί πρώτοι τον κατήγειλλαν ως… βαρίδιο και λαμόγιο!
-Τώρα εμφανίζονται «υπερασπιστές» τους!
……
*Αναμενόμενο βέβαια… Καθότι οι  αλήθειες πάντα πονάνε!
Προς τι όμως αντί να βγουν οι «brothers» και να βγάλουν τα εσώψυχά τους εναντίον μου, να ρίξουν λάσπη εναντίον ενός νέου παιδιού που δεν φταίει σε τίποτα και εκτός των άλλων, είναι και εξαιρετικός καλλιτέχνης; (σ.σ. Και ποιοι; Οι… πρυτάνεις των απευθείας αναθέσεων και από την Περιφέρεια αλλά και από τον Δήμο, γεγονός που τους το υπενθύμισε κάποτε και δημοσιογράφος του δημοτικού ραδιόφωνου;
……
*Τους ρωτάω λοιπόν ευθέως και τους δυο ευθέως.
Προς τι να βάζουν έναν… τρίτο ως… «αχθοφόρο» λάσπης, εκμεταλλευόμενοι την άγνοιά του!
Και αναφέρομαι στον παρ’ ολίγον ηθοποιό μας γιατρό Δημήτρη Παπαδόπουλο που ενώ συμμετείχε στην τζενεράλε πρόβα του Πικαντίλι 3, ωιμέ! Χάλασε η… βρύση του στην πολυτελή βίλα του στη Μύκονο και μας την έκανε;
Δεν γνωρίζουν ότι  στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μπορούν ειδικά αυτοί να μιλάνε για… «σκοινί»;
……
*Καθότι ούτε… ένα, ούτε δυο αλλά… 25.000 ευρώ δόθηκαν παραμονές εκλογών από τον αξιότιμο κύριο Ζαγναφέρη στον γιατρό φίλου του εκλεκτού… «Μυκονιάτη» ιατρού για… εμβόλια!
Που διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ από την ίδια την πολιτεία!!!
……
*Σημειώνω ότι εν λόγω γιατρός που διαφημίζει με οίστρο την… βίλα του στη Μύκονο με την… βρύση του και όταν το καλοκαίρι, είναι ο ίδιος γιατρός που στο Κυβερνείο διαμαρτύρονταν έντονα γιατί «ενώ παρόμοια δουλειά των 25.000 ευρώ δόθηκε από τον Ζαγναφέρη και σε έτερο… «κολλητό του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης», ο ίδιος… ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ούτε ένα ευρώ, αν και αυτός έκανε τα… εμβόλια!!! (σ.σ. Και τα είπε όλα αυτά μάλιστα… δημόσια και ενώπιον κι άλλων ανθρώπων!).
……
*Επί της ουσίας ωστόσο… Στον συγκεκριμένο γιατρό λοιπόν Τσέπελης και… «brothers», ανέθεσαν με… απευθείας ανάθεση να μου ρίξει «λάσπη», υπονοώντας ότι… πήρα 7.000 ευρώ (!) (μαζί με το ΦΠΑ) για την παράσταση Πικαντίλι 3, εν γνώσει τους ότι τα χρήματα αυτά, ήταν ελάχιστα σε σχέση με το κόστος της 3ωρης παράστασης!
-Καθότι οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν και Πικαντίλι 3, πληρώθηκαν από εμάς στο… Πικαντίλι 2!
……
*Προκάλεσα λοιπόν χθες τον… Μυκονιάτη γιατρό να έρθει (μαζί με  τους brother) και να πάρει ότι απάντηση που θέλει… αλλά δημόσια! Κι όχι με υποβολείς…
Καθότι εγώ στο Λύρατζη αλλά και στον Μίχογλου ποτέ δεν έστειλα μήνυμα να… βοηθήσουν την…κόρη μου!
Και αφού θέλουν έτσι να «παίξουμε», περιμένω και τους «3»… Τσεπελοφύλακες μαζί!
Εις το επανιδείν λοιπόν…!
(σ.σ. Τι πιο απλό ωστόσο....Να καταθέσω μια ...αγωγή κατά του "λεφτά" γιατρού με την βίλα στη Μύκονο για όλες τις παραπάνω αθλιότητες, ώστε δημοκρατικά να του δώσω την ευκαιρία να αποδείξει την αλήθεια των αθλιοτήτων του; Τι πιο απλό; Ώστε να φανούν και οι...ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ των αθλιοτήτων; Αλλά και να...οικονοήσουμε απο έναν γιατρό που κάνει οτι μπορεί για να διαφημίσει την...βίλα του στη Μύκονο;;; Και παραπονιέται δημόσια για τα εμβόλια που έκανε και δεν...πληρώθηκε απο το πρόγραμμα του Ζαγναφέρη; Ευχαριστώ γιατρέ μου...! Μια αγωγούλα και μας...."έσωσες"!!! ) 
..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »