*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Απριλίου

Αν δεν ήταν ο Μετέ, ο Μπένης κι ο Φανουράκης ούτε ο…Τσέπελης θα κατέβαινε με τον εαυτό του! Η «ταυτότητα» της «Θ» το… 1996!

19 Απριλίου
*Δεσμεύτηκα ότι θα απαντάω με ΑΛΗΘΕΙΕΣ στον Τένη Καμαρίδη, όσο κι αν τον «ενοχλούν» αυτές, διότι η ασυλία τελείωσε. Και φυσικά μπορεί να με απειλεί όσο θέλει όσο θέλει, δεν πρόκειται όμως να παρακολουθήσω, ούτε τις εμμονές, ούτε τις κραυγές του…
Άλλωστε αυτό ξέρει και αυτό μπορεί.
-Εμείς όμως ξέρουμε τι γράφουμε. Εκείνος αναρωτήθηκε για τον …«εαυτό» του; Και γι’ αυτά που έχουμε…από πίσω;
……
*Μεταξύ των άλλων λοιπόν, έγραψε χθες ο Τένης Καμαρίδης:
«Επειδή ξεκινάς και πάλι το ίδιο μουχαμπέτι να είσαι σίγουρος ότι αν συνεχίσεις θα με βρεις κάθετα μπροστά σου κι αυτή τη φορά δε θα σου συγχωρήσω το παραμικρό! Το αν εγώ εγκατέλειψα μία περίοπτη θέση στην τράπεζα με προοπτικές για να τα… οικονομήσω σαν εκδότης που εσύ λες ότι με έκανες, το ξέρουν πολύ καλά οι συμπολίτες μας…».
……
*Η απάντησή μου. Άσε τους… συμπολίτες μας ήσυχους Τένη μου γιατί δεν νοιάζονται και μην αγχώνεσαι… Στο είπα το επαναλαμβάνω, «δεν το ‘χεις»!
Αφού όμως «ξύνεσαι» και πάλι, ενώ τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά καθώς το θέμα της ΘΡΑΚΗΣ συζητήθηκε και στην αγωγή που είχα καταθέσει κατά του Αείμνηστου πρώην συνεταίρου μου Χαράλαμπου Χατζηπαναγιώτου, υπόθεση την οποία κέρδισα ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ… Εκεί (έτος 2002) καταθέτουν και οι εργαζόμενοι!
Οι οποία σαφέστατα λένε ότι, «η δημιουργία της Θράκης, ήταν αυτή που… κατάστρεψε τελικά την Αδέσμευτη κι έκλεισε»!!! Και δυστυχώς με δικαιώνουν περίτρανα!!! Καθότι είπαν από τότε τα πράγματα με το όνομά τους.
……
*Με στοιχεία λοιπόν και χωρίς να σε παραπέμπω αορίστως σε… συμπολίτες!
1. Η εφημερίδα ιδρύθηκε και ξεκίνησε την κυκλοφορία της τον Δεκέμβριο του 1994. Με σένα εκδότη ναι μεν… αλλά ούτε απ’ έξω περνούσες από την εφημερίδα την εποχή εκείνη, γιατί ασχολιόσουν με την Τράπεζα,  την Τυχερή Γωνιά, ενώ όταν έφυγες από αυτήν με άδεια άνευ αποδοχών, πληρώσουν κανονικά! (σ.σ. Το όνομά σου υπήρχε μάλιστα και στις μισθοδοτικές καταστάσεις της τότε ΘΡΑΚΗ tv…)
2. Σου υπενθυμίζω επίσης την ταυτότητά της ΘΡΑΚΗΣ το (1994-1996) που έγραφε τα εξής:
Εκδότης-διευθυντής Δημοσθένης Καμαρίδης.
Σύμβουλος Έκδοσης: Γιάννης Γεωργανάς
Οικονομικός σύμβουλος Στέλιος Μωραϊτης.
Καλλιτεχνικό ρεπορτάζ: Γιώτα Χατζηθεοδώρου.
Οπότε άσε τους… συμπολίτες Σου… Εδώ είναι Τένη όλοι και μπορούν να ερωτηθούν!
(σ.σ. Κι έπεται και συνέχεια και για τα χθεσινά ψεύδη σου…).
……
*Αλλάζω θέμα. Αντιλαμβάνομαι τον πανικό όχι μόνο του Δημάρχου Ξάνθης (διέδιδε ότι ο Λύρατζης δεν θα μπορέσει να κατεβάσει καν συνδυασμό…) αλλά και των Σάββα Μελισσόπουλου και Τσέπελη-γιατρού, αλλά για μια ακόμη φορά θα σημειώσω ότι δικαιώθηκα και πάλι! Σημειώνοντας και τα παρακάτω:
1. Και βέβαια στηρίζουν τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλου με όλες τους δυνάμεις οι Αλέξανδρος Κοντός - Παναγιώτης Ταρενίδης, για τον ίδιο λόγο όμως «συμμάχησαν» και στηρίζουν Τσέπελη, οι Δημήτρης Μπένης, Φανουράκης, Καραπάζογλου, Πύρρος κλπ!!! Ο καθείς για τους δικούς του λόγους…
……
*Όπως και επιμένω φυσικά ότι αν δεν ήταν ο… Μετέ, ο Μπένης  και ο Φανουράκης με τον γιατρό και φυσικά και το… DEB, ούτε τον… εαυτό» του θα είχε πείσει ο Τσέπελης να κατέβει… υποψήφιος… μαζί του! Δεν θα λένε λοιπόν μόνο αυτά τους «βολεύουν»…!
....
Κατά τα λοιπά, στις κάλπες θα πάρουνε την απάντηση και οι περισσότεροι των υβριστών μου αλλά και ο… Παναγιώτης Σταυρακάρας! Προς το παρόν τίποτα άλλο…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »