*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Απριλίου

Μετά τον Τσέπελη και στον Μέτιο ο Κώστας Μαλάκης! Όλες οι ειδήσεις..με άλλο στυλ

19 Απριλίου
Δίπλα δίπλα στην εκδήλωση του Μέτιου οι πολιτευτές της Ν.Δ. Δημήτρης Σαλτούρος και Κώστας Μαλάκης.  (Τέτοιες «ξαφνικές» αγάπες…)
…………………………………..
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Σύσσωμη ήταν η Νέα Δημοκρατία στην εκδήλωση του Χρήστου Μέτιου το βράδυ της Τετάρτης στο Z-Palace –μέχρι και ο… Κώστας Μαλάκης που τόσα του έσυρε ως Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης καταγγέλλοντας την παρεϊστικη λογική με την οποία «βόλευε» τους κολλητούς του δικηγόρους στην Περιφέρεια ήταν εκεί και τον… χειροκροτούσε, συν τους δημάρχους Ξάνθης (Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος) και Αβδήρων (Γιώργος Τσιτιρίδης), οπότε… ουδέν σχόλιο!
……
*Βέβαια όταν «βολεύει» κάποιους γιαλατζί Νεοδημοκράτες, τότε στηρίζουν τους υποψηφίους  που έχουν το χρίσμα από το κόμμα, όταν όμως δεν τους «βολεύει» όπως με το χρίσμα για παράδειγμα που πήρε από το κόμμα ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος –και δεν εννοώ μόνο τον γιατρό και τον Φανουράκη-τότε άλλα… λόγια!
……
*Γιατί δεν εμφανίστηκε στην εκδήλωση του Μέτιου ο Τσέπελης; Μα γιατί ο άνθρωπος έχει δηλώσει ότι είναι… κεντροαριστεροδεξιός! Δηλαδή…με τον Τσέπελη!
Και προφανώς θα «φοβήθηκε» μην τον μαλώσουν… Μετέ και DEB! Κι ο νοών  νοείτω…!
……
*Επίσης με ρώτησαν χθες κάποιοι αν στηρίζει ή όχι ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Παυλακάκης την ανεψιά του Βάσω Παυλακάκη που κατεβαίνει υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Χριστόδουλου Τοψίδη…!
-Ειλικρινά δεν το γνωρίζω… γιατί δεν τον είδα για να είμαι ειλικρινής στην εκδήλωση του Χριστόδουλου Τοψίδη στη Ξάνθη που υπερείχε εμφανώς σε παλμό, ενθουσιασμό και πάθος..
Σίγουρα όμως την Βάσω στηρίζει και δυνατά μάλιστα, ο αδελφός της και ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ  Άγγελος Παυλακάκης! Κι αυτό νομίζω ότι της αρκεί..
……
*Και βέβαια έγινε και το αναμενόμενο στην εκδήλωση του Μέτιου. Το πιο θερμό χειροκρότημα εισέπραξε ο Κώστας Κουρτίδης! (σ.σ. Προς μαύρη πίκρα κάποιων άλλων συνυποψηφίων  του…Ονόματα να μη λέμε...).
...
*Και στο ρεζουμέ...Το ΝΕΧΤ tv παρά τον πόλεμο που δέχεται απο το επιτελείο του Χρήστου Μέτιου, έδωσε για μια ακόμη φορά μαθήματα ενημέρωσης και αντικειμενικής πληροφόρησης! Μεταδίδοντας όλη την εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης!!! Με ένα εντυπωσιακό πράγματι ρεπορτάζ..
......
*Τελικά μου λύθηκε η "απορία" γιατί ο συνδυασμός Μελισσόπουλου πάει όντος απο το κακό στο χειρότερο, καθώς το γενικό κουμάντο το έχει τελικά....ο Σταυρακάρας!!! Ο οποίος αφού "έδιωξε" κακήν κακώς τον Φανουράκη (κι οι λόγοι είναι πολλοί και σίγουρα όχι εγώ, αφού η πλευρά Τσέπελη αυτή που πρώτη τον χαρακτήρισε..."απατεώνα"), τον οδηγεί απο το ένα λάθος στο άλλο. Και φυσικά δεν το συζητώ οτι ο Λύρατζης θα τους "σαρώσει" με το ξεκίνημα που έκανε χθες...!

Συνελήφθη στην Ξάνθη ένας 71χρονος και μία 38χρονη για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος
Συνελήφθησαν την 17-4-2019 το μεσημέρι, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αβδήρων, δύο ημεδαποί, ένας 71χρονος και μία 38χρονη, διότι προέβαιναν σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παραβιάσει τους μετρητές παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε οικίες τους, σε χωριό της Ξάνθης. 

Πολύ μπροστά σε Ευρωεκλογές και Εθνικές εκλογές και πάλι η Νέα Δημοκρατία, σε δημοσκόπηση της Opinion Poll.
Πολύ μπροστά σε Ευρωεκλογές και Εθνικές εκλογές και πάλι η Νέα Δημοκρατία, σε δημοσκόπηση της Opinion Poll. από το ραδιόφωνο «ΘΕΜΑ 104.6»,
Εκεί, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει διαφορά 17,1 ποσοστιαίες μονάδες, με ποσοστό 33,75 έναντι 16,6% του ΣΥΡΙΖΑ. Στην πρόθεση ψήφου η διαφορά είναι 15,4 μονάδες, με ποσοστά για τη ΝΔ 30,1% έναντι μόλις 14,7%. Το τελευταίο αυτό νούμερο είναι η χαμηλότερη επίδοση που έχει να παρουσιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση εδώ και πολύ καιρό.
Τρίτο κόμμα, με τάση αύξησης της συσπείρωσης στην εκλογική του βάση είναι το Κίνημα Αλλαγής, που φτάνει στο 6,9% όταν γίνεται αναγωγή στα έγκυρα ψηφοδέλτια.
Ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,3% και η Χρυσή Αυγή με 4,5%. Τα συγκεκριμένα πέντε κόμματα είναι και τα μόνα που εξασφαλίζουν την είσοδό τους στην ευρωβουλή, σύμφωνα με την Opinion Poll.
Στις εθνικές εκλογές, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγράφει ποσοστό 30,5%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται περίπου 14 ολόκληρες μονάδες πίσω, στο 16,3%! Ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 5,3%, η Χρυσή Αυγή με 5% και το ΚΚΕ με 4,7%. Οι αναποφάσιστοι είναι στο 12,8% και η αποχή στο 6,5%.
Η πανελλαδική έρευνα της Opinion Poll έγινε στις 15-17 Απριλίου, με δείγμα 1204 νοικοκυριά, με τηλεφωνικές συνεντεύξεις.

Άλλες δυο συλλήψεις αλλοδαπών στην Κομοτηνή για οδήγηση χωρίς δίπλωμα
Συνελήφθη βραδινές ώρες της 17/18-4-2019, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής - Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 29χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας Επίσης, συνελήφθη βραδινές ώρες της 17/18-4-2019, στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής - Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 25χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

DEB – ΚΙΕΦ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ
Ως Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) συνεχίζουμε να ανακοινώνουμε τους υποψηφίους Βουλευτές μας για την Ευρωεκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 26 Μαΐου του 2019, αναφέρει το Τουρκικό κόμμα της Θράκης σε χθεσινή ανακοίνωσή του, αναφέροντας τα παρακάτω:
Ως ΚΙΕΦ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μετά τους πρώτους 11 υποψηφίους άλλους 5 υποψηφίους Ευρωβουλευτές μας.
Οι υποψήφιοι:
Μπουράκ Αδήλ - Πρόεδρος του Τμήματος Νεολαίας του ΚΙΕΦ, Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Trakya της Σχολής Ειδικής Αγωγής.
Τζαβιδέ Νιζάμ - αγρότισσα, μέλος της ΚΕΕ του ΚΙΕΦ, Στέλεχος Επιτροπής Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου Muzaffer Salihoğlu της Ξάνθης
Πελίν Κοτζά Μολλά – Δασκάλα, Απόφοιτη του Πανεπιστημίου Δημόκριτος, της σχολής Γλώσσας, λογοτεχνίας και πολιτισμού χωρών Μαύρης Θάλασσας.
Σαλήχ Κεχαγιά - Δάσκαλος, Απόφοιτος Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης – Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής του χωριού Πάχνης - Πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Οικοδόμων Ξάνθης. 
Μουσταφά Γιασάρ - Αγρότης, Απόφοιτος του Τμήματος Υπολογιστών IEK.

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία 
η άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης στα πλαίσια της συνεχούς και δια βίου εκπαίδευσης των υπαλλήλων της αλλά και της συνεργασίας της στο θέμα πυρασφάλειας και ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, με άλλους φορείς (ΕΛΑΣ, Φορείς Υγείας κ.λ.π.) σας ενημερώνει ότι, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η άσκηση που είχε προγραμματιστεί στις 18/4/19 και Ω/09.00 στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.) Ξάνθης, που αφορούσε την έρευνα, αναζήτηση, εύρεση, περισυλλογή, παράδοση στο ΚΕΕΛΠΝΟ φακέλου με ύποπτο περιεχόμενο (σκόνη, άνθρακα).
Στην άσκηση συμμετείχε προσωπικό από την Π.Υ. Ξάνθης, την Π.Υ. ΒΙΠΕ Ξάνθης καθώς και προσωπικό από την 4η ΕΜΑΚ που εδρεύει στην Κομοτηνή.
Το κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας χρησιμοποιήθηκε ως προσομοιωτής άλλου κτιρίου του ευρύτερου δημόσιου τομέα προκειμένου η εκπαίδευση και η άσκηση να πραγματοποιηθεί σε όσο το δυνατόν ρεαλιστικές και πραγματικές συνθήκες.
Η άσκηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και μετά την ολοκλήρωσή της ακολούθησε σύσκεψη του προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης, της Π.Υ. ΒΙΠΕ Ξάνθης και της 4ης ΕΜΑΚ που επωμίστηκε το βάρος υλοποίησης του σεναρίου της άσκησης, προκειμένου να διαπιστωθούν, αναλυθούν και ερευνηθούν όλα τα σημεία της άσκησης-εκπαίδευσης.
Στόχος της άσκησης ήταν, η διαπίστωση του επιχειρησιακού επιπέδου των υπαλλήλων της Υπηρεσίας μας καθώς και η βελτίωση του συντονισμού και της επικοινωνίας των εμπλεκομένων σε παρόμοια συμβάντα.
Ξάνθη 18 Απριλίου 2019
Ο Διοικητής
Κων/νος Πασχ. Δαδούδης

Πύραρχος

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »