*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Φεβρουαρίου

Οι επιθέσεις Τσέπελη - Καμαρίδη κατά του υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης Γιώργου Χατζηθεοδώρου και οι αλήθειες που… δεν αρέσουν!

21 Φεβρουαρίου
Κανένας δεν είναι πιο μισητός από αυτόν που λέει την αλήθεια
ΠΛΑΤΩΝ
(σ.σ. Και δεν «χρωστάει» σε κανέναν… Και κυρίως σε Περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες και… Δημαρχόπουλα).
……
*Του έχω πει κι άλλη φορά του φίλου μου του Τένη, μη ξύνεσαι στη γλίτσα του Τσοπάνη, αλλά αυτός… εκεί! Επιμένει να διεκδικεί το Γκίνες του πιο… φανατικού μου αναγνώστη!
-Ειλικρινά, πως μπορείς βρε Τένη να «υποφέρεις» τόσο πολύ με τα… εσώψυχά Σου!
……
*1. Χθες για παράδειγμα χαρακτήρισες Τένη μου το «σκορποχώρι» των 20 πρώτων υποψηφίων που έδωσε ο Τσέπελης στη δημοσιότητα, ως συνδυασμό… Νίκης και εκτός του ότι γέλασε και το παρδαλό κατσίκι (σ.σ. Συνδυασμός νίκης με τον… Μούρκα, και τους εκ Σουνίου, Ιάσμου, Λευκόπετρας και τη… Φένια για να μπορέσει να καταρτίσει ψηφοδέλτιο;)…είναι δυνατόν
Που αν έκανες τον κόπο και γυρνούσες πέντε χρόνια πριν και «θυμόσουν» τους πρώτους 10 που παρουσίασε ο γιατρός ως ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ το 2014, θα πάθαινες πλάκα με τα «ονόματα» που εμφάνισε ο… «αδελφούλης» σας ως… «μέγα ανδραγάθημα» και ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ!!!
……
* 2. «Ε, όχι και «ανεξάρτητος» ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη!», σχολίασες επίσης για τον… «φίλτατο» -όπως τον χαρακτήρισες- Γιώργο Χατζηθεοδώρου.
-Και ποιος έγραψε κάτι τέτοιο; Εμένα Τένη μου δεν μου είναι …«φίλτατος» ο George, τον γνώρισα συγκατηγορούμενο στη δίκη με τον Δημήτρη Μπένη, είναι σύντροφος του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ που κατέθεσε μήνυση εναντίον μου και θα εκδικαστεί αύριο Παρασκευή, σύντροφος του επίσης φίλου Σου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρη Στογιαννίδη που κατέθεσε αγωγή επίσης σε βάρος του «Μαχητή» και εμού και σύντροφος του Στάθη Γιαννακίδη, σφόδρα πολέμιου του Next tv και όχι μόνο.
-Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θεωρώ άριστο ως υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Χατζηθεοδώρου και μόνο γιατί στα σίγουρα είναι ο μόνος υποψήφιος Δήμαρχος που δεν θα διαπλεκεί ούτε με τον Τσέπελη, ούτε με Δημαρχόπουλο και πόσο μάλλον με τον…Μούρκα και τον Αγκόρτσα!
-Κι έγραψα επίσης ότι είναι καθαρός κι όχι λαμόγιο! Όποιος έχει αντίθετη άποψη λοιπόν, ας την γράψει…
……
*Έγραψες επίσης χθες τα παρακάτω:
«Ενοχλούνται λέει κάποιοι γιατί ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου αναφέρεται λέει, ως… γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ! Μήπως ο αγαπητός γραμματέας της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης παραιτήθηκε και δεν το πληροφορηθήκαμε; Μήπως ο κος Χατζηθεοδώρου δεν εκφράζει την σκληρή γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ ιδιαίτερα από την στιγμή που έγιναν κυβέρνηση; Μήπως δεν μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που συντονίζει μέχρι και την κοινοβουλευτική αντιπροσώπευση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη, την οποία και «στολίζει» κάθε φορά με την δική του παρουσία και με αποτέλεσμα να θεωρούνται «κουαρτέτο» ο ίδιος μαζί με τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, τον Γρηγόρη Στογιαννίδη και τον Στάθη Γιαννακίδη; Και αυτόν τον άνθρωπο εσείς θέλετε να τον βαπτίσετε… ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης; Καλή η προσπάθειά σας να «δουλέψετε» τον κόσμο, αλλά δυστυχώς δεν αρκεί…».
1. Τίποτα δεν με ενοχλεί σε αυτά που γράφεις ούτε για τον Χατζηθεοδώρου, ούτε για τον «αδελφούλη» Τσέπελη… Και γιατί άλλωστε; Εδώ έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίζεις… «έντιμο» τον Τσέπελη που ο γιατρός παραμονές εκλογών του 2014, χαρακτήριζε το… παλιό του παλιού κι ότι διεφθαρμένο έχει ο Δήμος! Οπότε….
2. Από ότι ξέρω, ο «αγαπητός» σου Γιώργος Χατζηθεοδώρου δεν είναι τώρα Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ.
-«Αγαπητός» σου είναι… ρώτησέ τον! Το δε… «κουαρτέτο» όπως το χαρακτηρίζεις, συνεντεύξεις σε σένα και τον Συληγαρδάκη δίνει! Όχι σε μένα!
3. Από την άλλη, ουδέποτε αρνήθηκε τον πολιτικό χώρο που ανήκει ο Γ. Χατζηθεοδώρου. Αυτό όμως που έγραψε ο «Μαχητής» είναι ότι «ο συνδυασμός του έχει τουλάχιστον 15 υποψήφιους συμβούλους που κατεβαίνουν μαζί του ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ είναι όμως… οπαδοί, φίλοι και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ! Κι αυτό γιατί εκτιμάνε την ΑΝΘΡΩΠΙΑ και το κοινωνικό του έργο στο πρώην Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης! Κι αν θέλεις κι ονόματα…μπορώ να στα απαριθμήσω
4. Όντως καλή η προσπάθεια σας λοιπόν να «δουλέψετε» τον κόσμο ότι ο Τσέπελης είναι το ιδανικό πρόσωπο για το… μέλλον της Ξάνθης, αλλά δυστυχώς δεν αρκεί…».
Καθότι τον κόσμο τον «δουλεύουν» μόνον αυτοί που ενώ το 2014 λέγανε… «λαμόγιο» τον Τσέπελη και στέλνανε το 2015 στον Εισαγγελέα τον Μούρκα, τώρα πάνε χέρι - χέρι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »