*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Φεβρουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Στόχος του Ιορδάνη μήπως ο....Κώστας Σπυριάδης;

21 Φεβρουαρίου
*Ξεκινάω τη στήλη σήμερα με αποκαλύψεις, «από πρώτο χέρι» σχετικά με την αποχώρηση του Χρυσουπολίτη DJ Ιορδάνη Καγιά από το ΚΥΤΤΑΡΟ Ξάνθης!
-Ένα «πουλάκι» μου «σφύριξε» ότι… οι περίεργες αναρτήσεις του Καγιά στο Facebook «Τον έχω ακούσει. Σιγά τον DJ» απευθύνονταν αποκλειστικά και μόνο στον (πρώην) κολλητό και συνάδελφό του DJ Κώστα Σπυριάδη!
-Που ασχέτως αν έσπευσε πρώτος να κάνει «Like» στον Κώστα για τη νέα σχέση του, τα «κρυπτογραφημένα πικρόχολα» σχόλια στον τοίχο του ο Ιορδάνης τα έγραφε για τον Κώστα!
-Το ίδιο «πουλάκι» μου αποκάλυψε επίσης και τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε ο Καγιάς από το ΚΥΤΤΑΡΟ…
-Και όσο για τις δημόσιες δηλώσεις του ότι τώρα που έφυγε θα ερημώσει το Ελληνάδικο της Ξάνθης, η απάντηση είναι μία…
-Η επιτυχία των μαγαζιών αγαπητέ οφείλεται στην ικανότητα των ιδιοκτητών τους, την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου και πουθενά αλλού!!!
……
*Επίσης, κάτι «ακούγεται» για μόνιμη επιστροφή του DJ Τόρη Παπαδήμα στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, που εκτός από τις βραδιές καψούρας κάθε Τρίτη, αναμένεται να αναλάβει και άλλες, όπου μαζί με τον Κώστα Σπυριάδη θα αποτελούν το δίδυμο των DJ στο Ελληνάδικο!
-Πάντως, ο Κώστας ανέλαβε ήδη όλες τις βραδιές που είχε μέχρι πρότινος ο Καγιάς, αρχής γενομένης από τη χθεσινή Τετάρτη!
-Ενώ, προς το παρόν, ο Τόρης αύριο Παρασκευή 22/2 το βράδυ θα κάνει ένα μουσικό αφιέρωμα στο IL POSTO της Χρυσούπολης με Δημάκη και Αργυρό!
-Και αναμένουμε τις εξελίξεις!
……
*Και κάτι τελευταίο…
-Κάτι ακούγεται για ένα αποκριάτικο πάρτι – έκπληξη που ετοιμάζει ο Τάκης Αλεξούδας στο ΚΥΤΤΑΡΟ για όλα τα μέλη και τους καρναβαλιστές που θα παρελάσουν την Κυριακή του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού με το Carnival club της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ!!!
-Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς από τη στήλη και μόνο!!!
……
*Το πρόγραμμα των Live εμφανίσεών του ανακοίνωσε χθες από το Facebook, το ξανθιώτικο μουσικό σχήμα των Γεργίας Ταστσόγλου, Μάριου Κιοσσέ και Γιάννη Αντωνίου!
-Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στο χορό του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης στο «ΚΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»
-Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου στο cafe «Μπρίκι» στην Ξάνθη.
-Σάββατο 2 Μαρτίου σε χορό Πολιτιστικού Συλλόγου στη Θάσο
-Παρασκευή 8 Μαρτίου στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» στην Ξάνθη
-Δευτέρα 11 Μαρτίου στο «Στέκι» στη Θάσο!
……
*Αύριο Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης μη χάσετε τη συναυλία με τους… «3GENS»!!!
Μια παρέα φίλων μουσικών από την Κομοτηνή και την Ξάνθη, συνυπάρχουν επί σκηνής εδώ και λίγα χρόνια. Μια ξεχωριστή συναυλία αφιερωμένη στα 60’ς,70’ς, 80’ς. Έρχονται στην κεντρική σκηνή για μουσική απογείωση με τραγούδια που αγγίζουν μέχρι σήμερα τις καρδιές μας και όλοι θα σιγοτραγουδήσουμε από την αρχή έως το τέλος σαν μια μεγάλη παρέα. Τραγούδια με τα οποία μεγάλωσαν τρεις γενιές, πολυαγαπημένα, αξέχαστα και διαχρονικά σε ένα εξαιρετικό και πλούσιο πρόγραμμα που δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο και ακίνητο.
Γιάννης Σαβουλίδης, τύμπανα
Γιώργος Ευφραιμίδης, μπάσο
Μάκης Πατρωνίδης, ηλεκτρική κιθάρα
Γιάννης Κερζεβάνης, πλήκτρα
Τάσος Καπζάλας, πνευστά
Πολυχρονία Λακάκη, Σταύρος Παυλίδης και Γιώργος Πασχαλίδης, φωνητικά.
Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »