*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Ιανουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η ΑΠΑΤΗ με το site, ο μεσάζων και τα υδρόμετρα του Δήμου Αβδήρων...!

15 Ιανουαρίου
Έτοιμος για υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια»… αρκεί αυτοί που δηλώνουν υποψήφιοί μου, να μη το… μετανιώσουν την άλλη μέρα!!! (Γιατί αυτό γίνεται....)
………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
Ως πλανητάρχης κινείται ο Μ. Τσέπελης αυτή τη φορά, μιας και έχει πάρει σοβαρά τον ρόλο του ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, τη στιγμή που ακόμη ο Γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης, δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν τελικά θα κάνει πίσω ή αν θα είναι αυτός ο επικεφαλής
 (Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»)
-Ένας είναι ο αρχηγός! Αυτός που βάζει τα…λεφτά! Το ξεκαθάρισε ο γιατρός….κι ο νοών νοείτω.
………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
Μην γελιέσαι Κώστα Ζαγναφέρη. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις έναν άνθρωπο με μπέσα. Δεν είναι εύκολο να σταθείς απέναντί του. Μπέσα ξέρεις τι είναι;
-Η μπέσα πρώην φίλε μου, είναι στάση ζωής. Να μπορείς να κοιτάς τον άλλο στα μάτια και να ακουμπάς στη ψυχή σου, χωρίς τύψεις ότι δεν έκανες το καθήκον σου απέναντι στον Φίλο σου.
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα του «Μ»)
-Καλά τα λές, έχεις όμως το θράσος να θέλεις να σε…καταλάβει; Εκεί διαφωνώ μαζί σου

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Πως χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Αβδήρων την υπόθεση της ιστοσελίδας της ΔΕΥΑ Αβδήρων που πληρώθηκε με το ποσόν των 5.400 ευρώ συν ΦΠΑ 1.296, σύνολο δηλαδή 6.696 πλην της παρακράτησης του 10%;
-Απάτη!
……
*Όχι απάτη, αλλά ΛΗΣΤΕΙΑ σε βάρος των δημοτών φίλτατε Δήμαρχε Γιώργο Τσιτιρίδη! Διότι δεν ήταν δικά τους λεφτά, αλλά λεφτά των δημοτών!
-Τελεία και παύλα!
……
*Και για να μην κοροϊδευόμαστε κιόλας…! Το θέμα δεν είναι να κάνεις μια ιστοσελίδα που με 300-400 ευρώ γίνεται στο πι και φι και ιδίως αν έχεις ένα «αστέρι» σαν τον Γιώργο Μαυρίδη που με σπουδαίες δημοσιογραφίας στην Αγγλία, υπερέχει παρασάγγας σε σχέση με τους περισσότερους από αυτούς που δηλώνουν «διαμορφωτές»… κοινής γνώμης ή δημοσιογράφοι!
-Το θέμα είναι το ποιος θα διαχειρίζεται σωστά την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ώστε να γίνει ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ για τους αναγνώστες και επισκέπτες της!
……
*Χθες για παράδειγμα επειδή δεν μπορούσα να μπω στην περιβόητη ιστοσελίδα της ΔΕΥΑ Αβδήρων παρά τις προσπάθειές μου την ώρα που έκανα «Ανοιχτή γραμμή» από το  NEXT tv και ζήτησα από τον Σταύρο Βλαχόπουλο να κάνει κι αυτός μια προσπάθεια από το δικό του κομπιούτερ, να δω μήπως μπορεί να μου πει αυτός πως… δουλεύει!
-Ε λοιπόν και ο ίδιος… τζίφος! Προφανώς μόνο ο Καρυπίδης ή ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων θα γνωρίζουν τον τρόπο… πως μπορεί τελικώς κάποιος να «βρει» τα θέματα που έχει αναρτήσει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα από τις 6 Μαΐου 2016 που ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ για πρώτη φορά και ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ με το συνολικό ποσόν των  6.373,60 ευρώ!
……
*Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, η υπόθεση με συνετάραξε ακόμη περισσότερο δεν ήταν ούτε το sitε, ούτε οι φάκελοι και τα έντυπα από τα «έντυπα» που ως νέος... Τσέπελης προμηθεύονταν από τον Καρυπίδη ο εξαίρετος Νίκος Χατζόπουλος!
Αλλά τα χιλιάδες ευρώ πάντα σε… Αβδηρίτες, για να μετρήσουνε τα… υδρόμετρα της ΔΕΥΑ Αβδήρων!
Που μετρούσαν… ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του Δήμου!!!
Ειλικρινά υποκλίνομαι!
-Στους Αβδηρίτες που έπαιρναν τις δουλειές!
(Σ.Σ. Ο Πρόεδρος πάντως για το συγκεκριμένο θέμα μας παρέπεμψε στον…Διευθυντή οπότε ας περιμένουμε να δούμε γιατί επιλέγονταν μόνο από τα Άβδηρα οι…υδρομετρητές!!! Χάθηκε ο κόσμος να είναι κανείς κι από την...Λευκόπετρα; Το χωριό του Σπύρου;).
Η θλίψη του  Βασίλη Τσολακίδη αλλά και η πικρή αλήθεια!
Ο πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης με αφορμή την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Παρασκευής, έκανε το παρακάτω σχόλιο στο fb:
«Μόνο θλίψη και προβληματισμό μου προκάλεσε η εικόνα του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων. Απουσίαζα για σοβαρό λόγο και ενώ ζήτησα ολιγοήμερη αναβολή δεν έγινε αποδεκτό. Τα μέσα ενημέρωσης το πρόβαλλαν και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Αφού ο κ Τσιτιρίδης και ο μέχρι χτες πιο στενός συνεργάτης του διέλυσαν το Δήμο και καταχρέωσαν τη ΔΕΥΑΑ τώρα βγάζουν ο ένας τα άπλυτα του άλλου στη φόρα και απειλούν ο ένας τον άλλο με δικαστήρια. Αυτοί οι ίδιοι χωρίς ίχνος συναίσθησης της ευθύνης τους ζητάνε ξανά να τους εκλέξουν οι πολίτες Δημάρχους προφανώς για να αποτελειώσουν ότι απέμεινε.
Τους αφήνουμε στην κρίση των συνδημοτών μας....»
-Sorry Βασίλη μου, αλλά ο Σταύρος Καρυπίδης «δικό σας» τέκνο ήταν πριν από το 2014. Κι αν στη συνέχεια και μέχρι σήμερα ήταν κολλητός του Νίκου Χατζόπουλου, την περίοδο εκείνη ήταν ο «εκλεκτός» του Σίσκου και του… Βασίλη Τσολακίδη! Μην μας το παίζεις τώρα και Πόντιος Πιλάτος…!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της συμφωνίας των Πρεσπών της Επιτροπής Αγώνα Ξάνθης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη την Παρασκευή 18/1
Η Επιτροπή αγώνα Ξάνθης και Ενωμένοι Θράκες, διοργανώνουν συγκέντρωση και πορεία κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 3-5.
Συγκέντρωση την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στις 17:00μ.μ. στη Πλατεία Ελευθερίας Ξάνθης.
Επιτροπή Αγώνα Ξάνθης: +30 690 649 4377
Σύνδεσμος Επιτροπής Αγώνα Ξάνθης:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100028245442677

To Γηροκομείο Ξάνθης επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου αλλά και το De Novo.

Το Γηροκομείο Ξάνθης επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολίτες για την Ξάνθη» Γιώργος Χατζηθεοδώρου, συνοδευόμενος από τις συνεργάτιδές του Δέσποινα Παπαδοπούλου και Νατάσσα Μακρή και ξεναγήθηκε στους διαφόρους χώρους, εκφράζοντας για μια ακόμη φορά την συμπαράστασή του  στη διοίκηση για το έργο της, ενώ είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με το προσωπικό του Ιδρύματος. .
Όπως είναι γνωστό, με συντονισμένες προσπάθειες του βουλευτή Ξάνθης Γρηγόρη Στογιαννίδη, το Γηροκομείο Ξάνθης θα ενισχυθεί με το χρηματικό ποσόν των 10.000 ευρώ απο τα Κρατικά Λαχεία.
Μετά την επίσκεψή του και την συνεργασία με την διοίκηση του ιδρύματος, ο κ.Γιώργος Χατζηθεοδώρου δήλωσε τα παρακάτω:
«Κατά την Κυριακάτικη επίσκεψή μας στο Γηροκομείο Ξάνθης, είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε με το προσωπικό και τον πρόεδρο Γιάννη Παπαχρόνη.
Είχαμε την ευκαιρία επίσης να ενημερωθούμε για την πορεία του Γηροκομείου, τις ανάγκες του αλλά και να διαπιστώσουμε την εύρυθμη λειτουργία του.
Ένα όμορφο περιβάλλον για τους απόμαχους της ζωής.
Θα είμαστε πάντα δίπλα Τους. Και σαν Δήμος, αλλά και σαν απλοί πολίτες και άνθρωποι».
Σημειώνεται ότι πριν την επίσκεψή του στο Γηροκομείο Ξάνθης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου επισκέφθηκε στέκια νεολαίας και συγκεκριμένα το DE NOVO όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις, απόψεις και προτάσεις. Επισκέψεις που θα συνεχιστούν. Κοινοί οι στόχοι, κοινοί οι δρόμοι, κοινές οι προσπάθειες για να κάνουμε την πόλη μας ακόμη πιο ανθρώπινη. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »