*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Ιανουαρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Που το είδατε εκδότες και δημοσιογράφοι να "συνοδεύουν" ...προμηθευτές στους Δήμους;

15 Ιανουαρίου
*Που το είδατε όλοι εσείς,  δημοσιογράφοι και… ντεμέκ «εκδότες ηλεκτρονικών εφημερίδων» φόβος και…τρόμος των Δημαρχόπουλων και όχι μόνο, να συνοδεύουν… προμηθευτές και επιχειρηματίες στους Δημάρχους ή στους Προέδρους των δημοτικών εταιρειών;
Τι… δουλειά είχαν να πηγαίνουν πακέτο; Από την ώρα μάλιστα που ο προμηθευτής, γνώριζε τα «σκαλοπάτια» του Δήμου;
(σ.σ. Κι υπάρχουν βεβαίως κι άλλες παρόμοιες περιπτώσεις…).
…….
*Πρώτα λέει συνόδευσε δηλαδή τον επιχειρηματία που έκοψε το τιμολόγιο ο κύριος Καρυπίδης στον φίλο του Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκο Χατζόπουλο προκειμένου να κάνει το… site-ΦΑΝΤΑΣΜΑ και να πληρωθεί στις 6-5-2016 ο προμηθευτής ποσόν της τάξεως των 5.140 ευρώ συν ΦΠΑ! 6.373,60 ευρώ δηλαδή…
Κι αφού «έκλεισε» εκείνη η δουλειά, ο κύριος Σταύρος Καρυπίδης πήρε τον εν λόγω προμηθευτή πριν 8 μήνες και τον πήγε στον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη ζητώντας (ο προμηθευτής βέβαια, αλλά παρουσία του…), 7-8.000 ευρώ για τον… εμπλουτισμό της υπάρχουσας ηλεκτρονικής σελίδας του Δήμου Αβδήρων!!! Ούτε…στραγάλια δηλαδή νάταν!
-Μασάει όμως ο Δήμαρχος Αβδήρων… ταραμά; Κάλεσε τον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου και του μετέφερε την πρόταση περί… εμπλουτισμού της ιστοσελίδας για να δει τι συμβαίνει και ο άλλος…μόνο που δεν ξεκαρδίστηκε από τα γέλια!
-Αυτά Δήμαρχε τα κάνουμε μια χαρά και μόνοι μας του είπε!
(σ.σ. Μόνοι σας; «Φάε» λοιπόν τις…κατραπακιές, τους χλευασμούς και τις ύβρεις από τον Σταύρο τον «υπερασπιστή» του Προέδρου για να καταλάβεις…!)
……
*Μάλιστα ο Πάνος Παπαδόπουλος κάλεσε τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκο Χατζόπουλο να φέρει στα δικαστήρια –καθότι ο Σταύρος Καρυπίδης είπε ότι θα πάει τον Δήμαρχο στα…δικαστήρια- και την πρώην Δήμαρχο Αβδήρων Εύα Τσακίρη απέναντί του (ς), μια και προτίθεται να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη αν χρειαστεί!
Τονίζοντας με έμφαση: «Να  τελειώνουμε και με την κυρία Εύα… που εγκαινίαζε κλειστά αθλητικά κέντρα χωρίς να έχουν… σκεπή και ο εργολάβος ζητάει τώρα από τον Δήμο Αβδήρων 2 εκατ. ευρώ»!
(σ.σ. Φαντάζεστε δηλαδή η συγκεκριμένη κυρία να είχε γίνει και διευθύντρια του Δήμου Ξάνθης τι θα «ζούσαμε»…ΤΩΡΑ!)
……
*Το πιο κουφό από όλα όμως είναι το άλλο…!
Ότι το πρωί της Κυριακής βρέθηκαν σε ένα μνημόσυνο ο νυν Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης με την πρώην Δήμαρχο Αβδήρων Εύα Τσακίρη, πρώτη στην ίντρικα εδώ και χρόνια (σ.σ. Ξέρει η φίλη μου η Μαριάνα Ξανθοπούλου και ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Σαλτούρος τι εννοώ…) και σχολίασαν κάποιοι από τον Οικισμό…!
-Άντε συγχαρητήρια Εύα, θα ‘χουμε σε λίγο και Δήμαρχο από τα… Άβδηρα!
Ποια ήταν η απάντηση της «ξύπνιας» Εύας που πάντα είναι με όλους και πρωτίστως με τον… εαυτό της;
-Ο Δήμος Αβδήρων έχει Δήμαρχο! Και έδειξε τον Γιώργο Τσιτιρίδη!!! Τόμπολα…
……
*Και τι θυμήθηκα φυσικά. Ότι αυτή ήταν η Εύα πάντα! Το καλοκαίρι του 1998 που όπως είναι γνωστό επί 4-5 μήνες νοσηλεύουν στο σπίτι μου μετά το τραγικό τροχαίο που είχα… την είχα κάθε βράδυ δίπλα μου κοντά στο κομπιούτερ… -εγώ με πατερίτσες- για να ετοιμάσουμε τα προεκλογικά της φυλλάδια και να «γκρεμίσουμε» το σύστημα του Δημήτρη Βουρβουκέλη στο Δήμο Αβδήρων!
Κι όταν επιτέλους το «γκρεμίσαμε» μετά την ιστορική ΣΥΜΦΩΝΙΑ και με τον τότε υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Αλμπανίδη για την δεύτερη Κυριακή!
-Έγινε… κολλητή του αντιπάλου της και έπαιρνε όλα τα υλικά από τον… Βουρβουκέλη! Κι όλα αυτά, για να την στηρίξει στις επόμενες εκλογές με αντίπαλο τον Παναγιώτη Σαλτούρο!

Φτάνοντας στο σημείο να «πολεμάει» και να καθυβρίζει ποιόν; Τον… ΕΥΕΡΓΕΤΗ της!!! 
-Και ξέρει πολύ καλά τι εννοώ!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »