*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Ιανουαρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Το site των 6.500 ευρώ, η απουσία του Ζαγναφέρη και το παράπονο του Τσέπελη!

15 Ιανουαρίου
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΔΕΥΑ «ΠΕΦΤΟΥΝΕ», ΜΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ… ΜΕΝΕΙ! 6.500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ SITE ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΤΕ!
Υποκλίνομαι για μια ακόμη φορά στον Σταύρο Καρυπίδη που τα καταφέρνει τόσο καλά! Μετά λοιπόν την ΔΕΥΑ Ξάνθης του Τσέπελη που προμηθεύονταν χιλιάδες… φακέλους και έντυπα από τον γνωστό Σταύρο Καρυπίδη, στον ίδιο ακριβώς δρόμο όπως αποκαλύφθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων το βράδυ της Παρασκευής, προχώρησε και ο πρώην Πρόεδρος Νίκος Χατζόπουλος!
Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος Αβδήρων, εκτός από την προμήθεια χιλιάδων φακέλων και εντύπων από τον Σταύρο Καρυπίδη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλος έδωσε και ποσόν περίπου 6.400 ευρώ για το στήσιμο ιστοσελίδας (το 2016!!), που ωστόσο… δεν λειτούργησε ποτέ!!! Ή μάλλον λειτούργησε 2-3 μέρες πριν το δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής…αλλά απλά εμφανίστηκε χωρίς περιεχόμενο!
-Βέβαια από τον Καρυπίδη, το περιμέναμε που τα… κατάφερε! Αυτός όμως που μας κατέπληξε ήταν ο Πρόεδρος της ΔΕΑΥ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλο. Ο οποίος πορεύτηκε ακριβώς στο δρόμο που χάραξε ο Τσέπελης και μάλιστα με πρωταγωνιστή και πάλι τον Σταύρο Καρυπίδη που ήταν μάλιστα το πουλαίν του...Σίσκου επί Δημαρχίας Τσολακίδη...!
Ποιος ξέρει τι άλλα εκπλήξεις μας ετοιμάζει για το μέλλον…
ΑΠΩΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ… ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ!!!
Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί ένας πολιτικός είναι το να μην τον προσέχει κανείς πολίτης και κυρίως…
Να μην απασχολεί κανείς που βρίσκεται, γιατί ήταν απών και τα τοιαύτα…
Ο λόγος για την απουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη από την βασιλόπιτα του ΕΒΕ Ξάνθης.
Τον οποίο είχε ενημερώσει το βράδυ Του Σαββάτου ότι έχει… 40 πυρετό και κρυολόγημα…!
Ωστόσο το επόμενο πρωί (Κυριακή), έπινε καφέ κανονικά με την παρέα του, στο Orange.
Γιατί στην ουσία σνόμπαρε ο Ζαγναφέρης την εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ξάνθης; Μα γιατί ήδη νοιώθει…καμένο χαρτί! Οπότε και μέχρι το τέλος της θητείας του στις 31 Αυγούστου 2019, μην περιμένετε τίποτα ενδιαφέρον…

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ! ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ… ΤΟ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ!
Από τη μια μπράβο στο «θάρρος» και στην επιμονή του, από την άλλη όμως και το παράπονο...
Ο γνωστός Τσέπελης που έχει φλομώσει τους πάντες με υποσχέσεις λες και δεν τον ξέρουν οι πολίτες, είπε προχθές στην παρέα του το παρακάτω:
Όπως ομολόγησε λοιπόν ο ίδιος, όσους προτείνει για υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους με το ψηφοδέλτιό του, στην αρχή του λένε ΝΑΙ! Και μετά από δυο μέρες του λένε… ΟΧΙ! Και ξανά από την αρχή…!

(σ.σ. Μα είναι δυνατόν τέτοια οντότητα να την παραβλέπουν οι Ξανθιώτες. Εγκαταλείπεις τόσο εύκολα έναν Δήμαρχο σαν τον… Τσέπελη; Ο οποίος από όπου κι αν τον «πιάσεις»… κυριολεκτικά λερώνεται; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »