*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Ιανουαρίου

Αλάτι & Πιπέρι 600 ευρώ κληρώνει σήμερα το Lola στη Ξάνθη, ο Ζερβουδάκης στο Nostos

15 Ιανουαρίου
Το Fagi.gr σε συνεργασία με το Lola Postmodern Bar κληρώνουν σήμερα 600 ευρώ μετρητά και φαγοκουπονια αξίας 150 ευρώ!!!
Το Fagi.gr σε συνεργασία με το Lola Postmodern Bar, σήμερα Τρίτη 15 Ιανουαρίου το βράδυ, πραγματοποιεί την κλήρωση του μεγάλου του διαγωνισμού! Μοιράζοντας 600 ευρώ μετρητά και φαγοκουπονια αξίας 150 ευρώ!!! Τα καλύτερα έρχονται... stay tuned!!!
Η Τρίτη που έγινε η αγαπημένη μας συνήθεια και πάλι κοντά μας.
#Foititonight Get ready...
Doors open: 00:00
On Decks: Giannis Beretzikis & Κώστας Κόττης
Info & reservations: Spiros Vitsas or 6948982002.

Το πρώτο Live της χρονιάς αύριο στο Favela Chic Art Bar στην Ξάνθη
Αύριο την Τετάρτη 16/1 το Favela Chic Art Bar στην Πλατεία Αντίκα σας περιμένει στο πρώτο live της χρονιάς που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το γνωστό και αγαπημένο τα τελευταία 3 χρόνια. Οι Γιώργος Φωκας και Πάνος Ζώης καλούνται να βγάλουν είς πέρας  αυτό το μουσικό ποδαρικό που θα είναι γεμάτο εκπλήξεις και δώρα.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου o Δημήτρης Ζερβουδάκης live στο Nostos στην Ξάνθη!
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης πραγματοποιώντας τις φθινοπωρινές του εμφανίσεις, επισκέπτεται το γνωστό μουσικό στέκι στην Ξάνθη, το Nostos Live , την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου επιφυλάσσοντας στο αγαπημένο του κοινό μια δυναμική μουσική παράσταση.
Παλιά αλλά και νέα στοιχεία στον ήχο διαδέχονται την γνησιότητα της πολυετούς  πορείας του Δημήτρη Ζερβουδάκη, προσφέροντας  την αμεσότητα της ζωντανής επαφής,με την «αλήθεια» ως βασικό μέσο γεφύρωσης με το κοινό του.
Την αισθαντική φωνή του και την χαρακτηριστική ερμηνεία του συνοδεύουν πέντε εκλεκτοί μουσικοί, διαμορφώνοντας μια παράσταση γεμάτη συναίσθημα, δυναμισμό και ανατρεπτική διάθεση.
Συμμετέχουν: Παναγιώτης Κουτσούρας (Μπουζούκι), Δημήτρης Οικονομίδης (πιάνο), Θανάσης Αρχανιώτης(Τύμπανα), Μάκης Δρακόπουλος (ηχοληψία).
Είσοδος 10 euro.

Το εργαστήριο Ρομποτικής του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του ΔΠΘ, την Πέμπτη 17/1,  κόβει την πίτα του
Το εργαστηριακό και επιστημονικό προσωπικό του εργαστηρίου Ρομποτικής και Αυτοματισμών του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης σας προσκαλεί στην ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα διεξαχθεί στα γραφεία του εργαστηρίου, την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 15:00.
Με εκτίμηση ο διευθυντής εργαστηρίου,
Αντώνιος Γαστεράτος

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ Ν.ΞΑΝΘΗΣ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ Ν.ΞΑΝΘΗΣ για μια ακόμη χρονιά
-Καλεί τα μέλη και  φίλους του συλλόγου να συμμετάσχουν στον ετήσιο χορό και κοπή της πίτας, του Συλλόγου στις 2 Φεβρουαρίου  2019 και ημέρα Σάββατο στις 20.45 στην ταβέρνα ΤΟ ΚΤΗΜΑ, 4ο χλμ Ξάνθης Λάγος.
Θα διασκεδάσουμε με λαϊκή μουσική, πλούσιο μενού, ποτό αναψυκτικά ελευθέρα.
-Είναι μια ευκαιρία, να συναντηθούμε εκτός θάλασσας, με τις οικογένειες  και  τους φίλους μας, να γνωριστούμε καλύτερα, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρωινές ώρες, σ’ ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον, στην ταβέρνα ΤΟ ΚΤΗΜΑ.
Να μην λείψει κανείς

«Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου στην Καβάλα
Η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ), σε συνεργασία με το Θέατρο Αυλαία παρουσιάζει στην παιδική της σκηνή το έργο του Σάιξπηρ «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» σε διασκευή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη από την Τετάρτη 16 έως και την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019.
Η παράσταση είναι ειδικά φτιαγμένη για τα παιδιά, με μια ολοκαίνουρια διασκευή, με επταμελή θίασο και  συστήνει τον σπουδαίο συγγραφέα μέσα από την ελαφρότητα ενός ψιθύρου.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Δήμητρα Αντωνακούδη , Αλκιβιάδης Γκόσιος, Αλεξάνδρα Κασιούμη, Κωνσταντίνος Λιάρος, , Κωνσταντίνος Πετρίδης, ,Κορνηλία Προκοπίου , Γιώργος Χριστοφορίδης
Οι παραστάσεις είναι πρωινές και θα παρουσιαστούν για τους μαθητές των σχολείων από την Τετάρτη 16 έως και την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.
Η τιμή του εισιτηρίου για τις μαθητικές παραστάσεις έχει οριστεί στα 5€, ανά μαθητή.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »