*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιανουαρίου

To Γηροκομείο Ξάνθης επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου αλλά και το De Novo.

14 Ιανουαρίου

Το Γηροκομείο Ξάνθης επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολίτες για την Ξάνθη» Γιώργος Χατζηθεοδώρου, συνοδευόμενος από τις συνεργάτιδές του Δέσποινα Παπαδοπούλου και Νατάσσα Μακρή και ξεναγήθηκε στους διαφόρους χώρους, εκφράζοντας για μια ακόμη φορά την συμπαράστασή του  στη διοίκηση για το έργο της, ενώ είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με το προσωπικό του Ιδρύματος. .
Όπως είναι γνωστό, με συντονισμένες προσπάθειες του βουλευτή Ξάνθης Γρηγόρη Στογιαννίδη, το Γηροκομείο Ξάνθης θα ενισχυθεί με το χρηματικό ποσόν των 10.000 ευρώ απο τα Κρατικά Λαχεία.
Μετά την επίσκεψή του και την συνεργασία με την διοίκηση του ιδρύματος, ο κ.Γιώργος Χατζηθεοδώρου δήλωσε τα παρακάτω:
«Κατά την Κυριακάτικη επίσκεψή μας στο Γηροκομείο Ξάνθης, είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε με το προσωπικό και τον πρόεδρο Γιάννη Παπαχρόνη.
Είχαμε την ευκαιρία επίσης να ενημερωθούμε για την πορεία του Γηροκομείου, τις ανάγκες του αλλά και να διαπιστώσουμε την εύρυθμη λειτουργία του.
Ένα όμορφο περιβάλλον για τους απόμαχους της ζωής.
Θα είμαστε πάντα δίπλα Τους. Και σαν Δήμος, αλλά και σαν απλοί πολίτες και άνθρωποι».
Σημειώνεται ότι πριν την επίσκεψή του στο Γηροκομείο Ξάνθης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου επισκέφθηκε στέκια νεολαίας και συγκεκριμένα το DE NOVO όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις, απόψεις και προτάσεις. Επισκέψεις που θα συνεχιστούν. Κοινοί οι στόχοι, κοινοί οι δρόμοι, κοινές οι προσπάθειες για να κάνουμε την πόλη μας ακόμη πιο ανθρώπινη. 


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »