*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Ιανουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! «Moulin Rouge… Ζήσε τις στιγμές…!

15 Ιανουαρίου
*Ο κύβος ερρίφθη και η απόφαση ελήφθη!...
-Με ένα εντυπωσιακό θέμα κάνει θα την εμφάνισή της και φέτος η ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, περσινή νικήτρια του διαγωνισμού, συμμετέχοντας στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2019 που όπως είναι γνωστό, φέτος έχει τίτλο, «...Ερως ανίκατε μάχαν…»...
Συγκεκριμένα στη σύσκεψη της Οργανωτικής Επιτροπής της Θρακικής Σκηνής, την Κυριακή 13/1, με ψήφους 15-2, επιλέχτηκε ως φετινό θέμα το εξής: «Moulin Rouge… Ζήσε τις στιγμές…κι άσε το χρόνο να πεθαίνει!».
Μέσα στον Γενάρη 2019 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των φετινών στολών. Σημειώνεται ότι η σειρά με την οποία συμμετέχει στην παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2019 (Κυριακή 10 Μαρτίου 2019) είναι η 10η, ενώ γκρούπ της Θρακικής Σκηνής θα συμμετάσχει με χορογραφία στην Βραδινή παρέλαση του Σαββάτου 9 Μαρτίου με την περσινή στολή της, προκειμένου να παραλάβει το βραβείο της από τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Πασχάλη Λύρατζη.
-ΔΗΛΩΣΤΕ από τώρα συμμετοχή στα τηλέφωνα 6948602417, 2541067757 και 6970800151 (Σοφία), 6948397109 (Mπάμπης), 25410/26344 (Σταύρος)
……
*Στην Ξάνθη βρέθηκε την περασμένη Κυριακή 13 Ιανουαρίου ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Βέρρος ο οποίος το βράδυ τραγούδησε ζωντανά στο «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ» και χάρισε μια υπέροχη μουσική βραδιά σε όλους τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του!
-Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ο Σάκης γευμάτισε στον επάνω όροφο του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ παρέα με τον κολλητό του Ξανθιώτη ραδιοφωνικό παραγωγό Δημήτρη Γεωργιάδη, τον ένα εκ των επιχειρηματιών του μαγαζιού Μπάμπη Δαργανάκη, αλλά και με φίλους!
……
*Μία ευχάριστη έκπληξη συνάντησε το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο ΚΥΤΤΑΡΟ ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας!
-Τον επισκέφθηκε ο φίλος του Τζεμ, μαζί με έναν κολλητό του για να απολαύσουν την μουσική αναμέτρηση «Back 2 back» των δυο DJs του Ελληνάδικου, Ιορδάνη Καγιά και Κώστα Σπυριάδη!
……
*Δυο ανακοινώσεις έκανε μέσα από το Facebook για τους φίλους της Pub «GUERNICA» ο Λάκης Κοτόρνος!
-Στη μια αναφέρει ότι η «GUERNICA» τις Κυριακές θα είναι κλειστά και η δεύτερη ότι την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:00, διοργανώνει μια ξεχωριστή βραδιά «GUERNICA» από τα παλιά για να μας «ξυπνήσει» αναμνήσεις!
ΚΥΡΙΑΚΕΣ.. GUERNICA... ΚΛΕΙΣΤΑ.....
-Μάλιστα ο ίδιος ενημέρωσε ότι: «Οι φωτο που ανεβάζω είναι από την παλιά GUERNICA... 1979-1985... Ήταν το μουσικό σχολείο...».
……
*Ρεπό από live εμφανίσεις της είχε το περασμένο Σάββατο η Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Γεωργία Ταστσόγλου και επέλεξε να περάσει τη βραδιά της ρομαντικά με τον σύζυγό της Γιώργο Κουμουλίδη, παρέα με καλό κρασί και Γονίδη – Μακρόπουλο από την τηλεοπτική εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλος «στην υγεία μας βρε παιδιά» στον ΣΚΑΪ!
……
*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με το υπέροχο «Nostos» στην οδό Μαλετσίδου 5 στην Παλιά Ξάνθη όπου το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 23:00 το βράδυ φιλοξενεί ένα υπέροχο Live με τους «July 12»!
Οι «July 12» είναι μια μπάντα που εδώ και 2μιση χρόνια δουλεύει πάνω στην δισκογραφία των αγαπημένων, στο ευρύ ελληνικό κοινό, Madrugada. Είναι η μοναδική τους tribute band πανελλαδικώς, και απ’ όσο γνωρίζουμε, παγκοσμίως. Με πολύ μεράκι και όρεξη γι’ αυτό που κάνουν, θα ανέβουν στην σκηνή του Nostos Live για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα γεμάτο από λατρεμένες επιτυχίες των Madrugada και του Sivert Høyem!
Οι July 12 - Madrugada Tribute Band αποτελούνται από τους: Κώστας Γεωργιάδης - Vocals, Rhythm Guitar, Νίκος Μπουντανιώζος - Lead Guitar, Παναγιώτης Πιέρρος – Bass, Χριστίνα Μποροβήλου – Keyboards, Ανδρέας Πολίτης – Drums
Πόρτες: 22:00  -  Έναρξη: 23:00
Είσοδος: 5€.

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »