*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Ιανουαρίου

H «χυδαιότητα» των υποψηφίων σας κύριε Φανουράκη δεν βγάζει αλλά ...«πατώνει» Δημάρχους σαν τον εκλεκτό σας κύριο Μελισσόπουλο!

23 Ιανουαρίου
*Είναι αλήθεια ότι στις εκλογές του 2014 ήμουν ένας από τους «αφελείς» που νόμιζα ότι ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος από εκεί που δεν το περιμένεις, μπορεί να «εξελιχθεί» σε καλό Δήμαρχο Ξάνθης, ή μάλλον σε καλύτερο από τον προηγούμενο που ήταν στην ουσία «δέσμιος» των συμφερόντων Τσέπελη - Θεολόγου κλπ και όπως κα είναι αλήθεια που αγωνίστηκα με πάθος για την εκλογή του!
-Ποτέ δεν αρνήθηκα τις ευθύνες μου, ωστόσο με δικαίωσε απολύτως η… «συνέχεια»!
……
*Όταν δηλαδή εγώ τόλμησα να πω, «μήπως θα πρέπει να απαλλαγεί η πόλη Μας από τους Δημαρχόπουλους, ως δια μαγείας αυτοί που τον έβριζαν όλη την 4ετία, ως… κλέφτη, μιζαδόρο κλπ και τον έβριζαν με ποικίλους χαρακτηρισμούς, ξαφνικά άρχισαν τα… «τσίπουρα» μαζί του, ή έτρεχαν στα γραφεία των αντιδημάρχων του, παζαρεύοντας τους χώρους… πρασίνου και  τα συμφέροντα των επιχειρήσεών τους, με αλληλοσυγκρούομενες και περίεργες νομικές γνωματεύσεις!» (σ.σ. Για όλα αυτά θα μιλήσουμε εν καιρώ…).
……
*Όσοι λοιπόν είναι συνδρομητές και αναγνώστες αυτής της εφημερίδας, θα διαπίστωσαν περίτρανα ότι σχεδόν… μείναμε μόνοι μας στην κριτική μας απέναντι στον Δήμαρχο Μπάμπη, αφού είναι εμφανές ότι οι υποτιθέμενοι «αντίπαλοί» του έσπευσαν λόγω της απλής αναλογικής, όχι μόνο να συνδιαλλαγούν μαζί του, αλλά και να… «καπαρώσουν» από τώρα τις έμμισθες θέσεις - κλειδιά που θα… «πάρουν!»
……
*Τι δεν περίμεναν βέβαια όλες αυτές οι λεγόμενες παλιές «παρατάξεις»; Να κατέβουν δυο υποψήφιοι Δήμαρχοι που δεν συμμετείχαν στο συγκεκριμένο «παιχνίδι»! Ο Γιάννης Παπαχρόνης αρχικά που μπορεί να ανανεώσει το δημοτικό συμβούλιο αισθητά και ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου ως επικεφαλής της παράταξης Πολίτες για την Ξάνθη που υποστηρίζει ναι μεν ο ΣΥΡΙΖΑ, κατάφερε όμως λόγω της προσωπικότητάς του, να έχει ήδη στο ψηφοδέλτιό του και πολλά αξιόλογα στελέχη που ανήκουν στον ευρύτερο κεντροδεξιό χώρο και δίνουν προτεραιότητα στον παράγοντα άνθρωπο.
Μάλιστα ο Γ. Χατζηθεοδώρου ήταν και αυτός που ευθύς εξ’ αρχής ξεκαθάρισε ότι  «δεν πρόκειται να συνδιαλλαγεί με κανέναν εξ’ αυτών που ευθύνονται για την κατάντια του Δήμου Ξάνθης, τα τελευταία 25-30 χρόνια»!
……
*Ξαφνικά λοιπόν χθες –κι ενώ τα έχουν βρει σε όλα Δημαρχόπουλος - Φανουράκης και Σταυρακάρας για την…επόμενη δημοτική αρχή- μια ανάρτηση του μέλους της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Γιώργου Παπαδόπουλου (Γκόγκος) μου έκανε τρομερή εντύπωση, για δυο πράγματα:
1. Για την ακατάσχετη χυδαιολογία της
2. Για το like της δημοτικής συμβούλου Ειρήνης Χαριτωνίδου (της ίδιας παράταξης).
……
*Διαβάστε επακριβώς έγραψε ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος και μέλος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Γιώργος Παπαδόπουλος (Γκόγκος) -δίπλα στον Μανώλη Φανουράκη- χθες στο fb:
ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
Μαθαίνω ότι, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο Δημαρχοπουλος, ισχυρίζεται ότι στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, έχει 10000 σταυρούς με το καλημέρα.
Δεν μπορεί κάτι τον έχουν κάνει.
Ή τον ναρκωνουν, ή χαλασμένα χάπια τον δίνουν, ή τελικά η επιστήμη έχει σηκώσει τελικά τα χέρια ψηλά μ αυτόν τον άνθρωπο.
Κατεβα από το καλάμι λέμεεεεεεεε.!!!!!!!
Αυτή την φορά κανένας Κο@@@ς δεν μπορεί να σε σώσει. Γιατί σε αυτόν στηρίζεσαι”
-Το δικό μου απλοϊκό σχόλιο για την παραπάνω ανάρτηση
-Έχω την ταπεινή άποψη ότι τελικά αν κάποιος σιγοντάρει με φανατισμό τον κύριο Δημαρχόπουλο, τελικά είναι η παράταξη… Φανουράκη, Γκόγκου, Μελισσόπουλου και Σταυρακάρα!
-Διότι αυτού του «είδους» οι χυδαιολογίες, μόνο έναν ευνοούν! Τον Δήμαρχο… Μπάμπη!!!

-Μήπως λοιπόν το κάνετε… επίτηδες; Μήπως δηλαδή «μειώνοντας»  τόσο πολύ την δική σας αισθητική και ποιότητα, συνειδητά κάνετε… «γίγαντα» (και φαβορί της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου 2019), τον Δημαρχόπουλο; Επειδή σας έταξε θέσεις; 
-Οπότε είστε άξιοι της τύχης σας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »