*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Ιανουαρίου

ΕΔ.Ε σε βάρος του Δομβρίδη; Υποψήφια με Γ. Χατζηθεοδώρου η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Γλυκερία...!

23 Ιανουαρίου
Ούτε στον «ύπνο» του θα περίμενε ο σύντροφος κ.Πιτσιόρλας τόσο ενθουσιώδη και θερμή υποδοχή στο Πολυχώρο Μάνος Χατζιδάκις, από τον πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης και Πρόεδρο Μιχάλη Πουσπουρίκα. Τον… εξέπληξε! (Τον Ζαγναφέρη όχι…)
……………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
Δεν μπορώ να δεχτώ τα 5 χρόνια ανυπαρξίας του, και αντί να βγει και να πει συγνώμη δεν τα κατάφερα (δεν είναι κακό), και να πάει σπίτι του, προσπαθεί με τις πλάτες άλλων (πολύ κακό) να ξαναδιεκδικήσει τον Δήμο, που θα έχει σαν αποτέλεσμα αυτό το στολίδι της Θράκης, η πόλη με τα χίλια χρώματα, η Πόλη μας να μείνει στάσιμη και να έχουμε τα αποτελέσματα που έχουμε.
(Το μέλος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Γιώργος Παπαδόπουλος (Γκόγκος) στο fb)
-Εσύ δεν μπορείς Γκόγκο, αλλά αν ο  Φανουράκης και ο Τσέπελης θα είναι μια χαρά αν ξαναεκλεγεί Δήμαρχος ο Δημαρχόπουλος… και τους δώσει ένα αξίωμα!
……………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
Χτυπιέται και οδύρεται ο Π. Λύρατζης πως δεν είναι λαγός του Δημαρχόπουλου και πως η κάθοδός του ως υποψηφίου Δημάρχου δε θα λειτουργήσει ως τοιχίο αντιστήριξης της καταρρέουσας παράταξης «πρότυπο», όμως την ημέρα που είχε ανακοινωθεί πως θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη εκδήλωση του συνδυασμού Μελισσόπουλου…..
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»)
-Καλά σου κάνει ο… Φανουράκης δια του Σταύρου φίλτατε Πασχάλη! «Λαγός» του Μπάμπη, μόνο ο Φανουράκης δικαιούται να είναι!

Σεμνά &Ταπεινά
*Αποκλειστικό 1. Εξαίρετη μεταγραφή, γιατί πρόκειται πράγματι για εξαίρετο άνθρωπο. Όπως έμαθα λοιπόν από πρώτο χέρι, ο Τσέπελης έκλεισε για το ψηφοδέλτιό του, την εξαίρετη Πρόεδρο ΑΜΕΑ Δήμητρα  Κωτσάκη, σύζυγο του επίσης εξαιρετικού γιατρού ΩΡΛ Δημήτρη Βερβελίδη που κάποτε αν θυμάμαι καλά, είχε και την pub Loris με τον γιατρό Φίλιππο  Φιλίππου.
(σ.σ. Τώρα πως μια Κωτσάκη πήγε ΥΠΟ τον Τσέπελη...Σεβαστό δικαίωμά της)
……


*Αποκλειστικό 2. Από την άλλη,  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γιώργος  Χατζηθεοδώρου, έκανε βέβαια την μεταγραφάρα, αφού του είπε οριστικά το ΝΑΙ και κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιό του, η δικηγόρος Γλυκερία Νόττα-Δερέ, διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου.
Ότι και να πω για την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Γλυκερία, ειλικρινά είναι λίγο…
(Σ.Σ. Ιδού και οι δυο υποψήφιες...)
……
*Φυσικά το σύνθημά μου εν όψει των εκλογών του Μαΐου 2019 παραμένει αμετάβλητο, σταθερό και μοναδικό.
-Ψηφίστε πάνω από όλα, ΕΝΤΙΜΟΥΣ και καθαρούς ανθρώπους για το νέο δημοτικό συμβούλιο. Καταψηφίστε και μαυρίστε ΛΑΜΟΓΙΑ και ανθρώπους που μπήκαν στο δημοτικό συμβούλιο και το μόνο έργο που επέδειξαν ήταν να υπηρετήσουν αποκλειστικά και μόνο τα προσωπικά τους συμφέροντα!!!
(Σ..Σ Δυστυχώς γι’ αυτούς μάλιστα, έχει πλέον αποκαλυφθεί πλήρως και ο ρόλος τους…).
.......
*Τελικά ο Χουσειν Ζεϊμπέκ με ποιόν είναι; Με τον George ή με τον...Τσέπελη; Διότι ο ανεψιός του Μετέ όπως μαθαίνω. πήρε "γραμμή" για τον δεύτερο!!! 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΡΙΤΣΙΝΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΒΔΗΡΩΝ, ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ!
Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κριτσίνης επισκέφθηκε το κέντρο υγείας Αβδήρων.
Η εικόνα που αντίκρισε μπορεί να περιγραφεί μόνο με μία λέξη: εγκατάλειψη.
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, οι συνθήκες που επικρατούν στο κέντρο υγείας είναι απογοητευτικές.
Ο εξωτερικός χώρος δεν φωτίζεται αφού κανείς δεν φρόντισε να αντικαταστήσει της καμένες λάμπες, ενώ προχωρώντας στο εσωτερικό, το κρύο για εργαζόμενους και ασθενείς είναι ανυπόφορο, λόγω έλλειψης θέρμανσης.
Το ασθενοφόρο δεν είναι διαθέσιμο λόγω ελλείψεως οδηγού.
Ενώ έχουν προκηρυχθεί θέσεις παιδιάτρου, οδοντιάτρου, ακτινολόγου και μικροβιολόγου, δεν έχουν γίνει οι αντίστοιχες προσλήψεις.
Επιγραμματικά, το κέντρο υγείας, αντί να αποτελεί ένα στολίδι για την περιοχή, έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του. Ένας από τους βασικού άξονες της πολιτικής του υποψήφιου Δημάρχου Αβδήρων Αθανάσιου Κριτσίνη, είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του δήμου και σε αυτή την κατεύθυνση θα γίνουν συντονισμένες ενέργειες ώστε το Κέντρο Υγείας Αβδήρων να μπορεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επίπεδου που να καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων.

Και ξαφνικά θυμήθηκε να κάνει δήλωση για τη Συμφωνία των Πρεσπών και ο....Μέτιος! Αφού έγιναν όλα τα...συλλαλητήρια και και έλαμψε απο παντού!
«Θέλω να εκφράσω με τον πιο σαφή τρόπο την αντίθεσή μου στη Συμφωνία των Πρεσπών.
Δυστυχώς, σε αυτό το σοβαρό ζήτημα η κυβέρνηση ενήργησε χωρίς να λάβει υπόψη τις εθνικές ευαισθησίες και τις ανησυχίες των πολιτών. Κυρίως με προβληματίζει το γεγονός ότι με τη συμφωνία αναγνωρίζονται “μακεδονική” γλώσσα και εθνότητα, κάτι που καθιστά άνευ νοήματος τον γεωγραφικό προσδιορισμό στο όνομα της γειτονικής χώρας.
Συνεπώς, θεωρώ ότι η συμφωνία αυτή θα δημιουργήσει προβλήματα.
Εμείς επιθυμούμε μια συμφωνία στη βάση της αμοιβαίας κατανόησης, που θα σέβεται την ιστορία της ευρύτερης περιοχής και θα αποτελεί εγγύηση για την ειρήνη και την ασφάλεια. Επιθυμούμε τη φιλία με τους βόρειους γείτονές μας.
Θέλουμε οι περιοχές της βόρειας Ελλάδας, και ιδιαίτερα η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από όριο και ανάχωμα απέναντι σε κινδύνους που ήταν για δεκαετίες, να γίνουν πεδίο διασυνοριακής συνεργασίας και ανάπτυξης.
Αυτό όμως μπορούμε να το πετύχουμε μόνο όταν είμαστε ξεκάθαροι και δεν υπάρχουν σκιές και ασάφειες στις μεταξύ μας σχέσεις».
Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Ε.Δ.Ε ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΔΟΜΒΡΙΔΗ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ FB;;;
Αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες του «Μ» αναφέρουν ότι διετάχτη ΕΔΕ από το Δ’ Σώμα Στρατού σε βάρος του μόνιμου υπαξιωματικού του και υποψηφίου Δημοτικού συμβούλου Ξάνθης (παράταξη Μελισσόπουλου - Φανουράκη) Πέτρου Δομβρίδη, εξ΄ αιτίας μιας ανάρτησης που έκανε στο fb και ανέφερε τα παρακάτω:
«Ψήφο εμπιστοσύνης πλέον από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και όχι από τα 151 πουλημένα τομάρια που προσπαθείς να βρεις... Εκεί θα φανείς μάγκας Αλέξη....».
Σημειώνω ότι ο Πέτρος Δομβρίδης εκτός από στρατιωτικός είναι δάσκαλος χορού στον Πολιτιστικό σύλλογο Θάμυρις αλλά και στον πολιτιστικό σύλλογο Αβάτου.
Και θέλω να δω, αν είναι αλήθεια τα περί ΕΔΕ σε βάρος του…θα βρίσκονται στο πλευρό του ο υποψήφιος Δήμαρχός του ΚΙΝΑΛ Σάββας Μελισσόπουλος, η Ειρήνη Χαριτωνίδου και όλοι οι υπόλοιποι της «παρέας» του; Οι «φίλοι» στα δύσκολα φαίνονται άλλωστε…


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »