*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Ιανουαρίου

ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ! Πέντε μήνες πριν από τις εκλογές! Όργιο βολεμάτων και...αναθέσεων!

12 Ιανουαρίου
*Υπό την πλήρη ανοχή Κώστα Κατσιμίγα, Κωστή Σημιτζή, Τοψίδη και την πλήρη ΚΑΛΥΨΗ Δημήτρη Πέτροβιτς-Φώτη Καραλίδη

*ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΕΛΟΣ! Πολλά ερωτήματα προκαλεί η στάση του ΣΥΡΙΖΑ και των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για τις σωρεία παράνομες πρακτικές του σημερινού Περιφερειάρχη ΑΜΘ! 
Επειδή μας «πετάνε» το γάντι…! Επειδή θέλουν να «παίξουμε» στο δικό τους ρυθμό παίζοντας το «προσωπικό τους παιχνίδι», αντί να κρύβονται…
Επειδή η σιωπή και η ανοχή, δεν είναι αδυναμία κι αυτό θα το αντιληφθούν και οι μεν και οι δε και μάλιστα με στοιχεία.
Καταγγέλλουμε ανοιχτά το «σύστημα» της σημερινής διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ με επικεφαλής τον Χρ. Μέτιο ότι έχει ξεπεράσει δυστυχώς κάθε όριο ανοχής και αντοχής…!
Αφού πρώτα εν ψυχρώ και χωρίς να σέβεται κανέναν κανόνα και λειτουργώντας μάλιστα με παλαιοκομματικές μεθόδους ρουσφετιού, βολεμάτων και απευθείας αναθέσεων… ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ όχι μόνο από πρακτικές της Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και από πρακτικές της προηγούμενης ΠΑΣΟΚικής διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ επί Γιαννακίδη - Φώτη Καραλίδη που έδιναν απευθείας αναθέσεις ακόμη και στις μεταφορές δημοσίων υπηρεσιών σε άσχετες εταιρείες στενά συνδεδεμένες με φιλικά τους ΜΜΕ! ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ συνειδήσεις!!! Συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι...
Το κακό βέβαια ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια με τις αναθέσεις των περιβόητων … χιλίων ημερολογίων που κυκλοφόρησε η διοίκηση της Περιφέρειας (Χρήστος Μέτιος) τον Ιούνιο του 2017 και αφορούσαν την ίδια χρονιά (!) έναντι μόνο… 15.000 ευρώ σε ΠΑΣΟΚιάδα της Κομοτηνής!
Το ίδιο είχε συμβεί με ακριβώς τις ίδιες προδιαγραφές και τον Ιούνιο του 2016 έναντι τότε όμως μόνο… 10.000 ευρώ στην ίδια ΠΑΣΟΚιάδα και όλα αυτά σε καιρούς υποτίθεται οικονομικής κρίσης και…Μνημονίων με την πλήρη κάλυψη και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης!
Ακολούθησαν απευθείας αναθέσεις σε διάφορα φιλικά γραφεία ημετέρων και ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΟΛΕΜΑΤΑ δικηγόρων (το 2018) που κατήγγειλαν δημόσια οι δικηγορικοί σύλλογοι Ροδόπης και Ξάνθης! (Σ.Σ. Δημόσιες καταγγελίες του πολιτευτή της Ν.Δ. Κώστα Μαλάκη εναντίον του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου) και όχι μόνο.
Αλλά ο νυν Περιφερειάρχης απτόητος δυστυχώς, όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά συνεχίζει παραμονές Περιφερειακών εκλογών 2019 τις ίδιες και χειρότερες πρακτικές με σκοπό μάλιστα να ποδηγετήσει κάθε μορφή αντίστασης. «Όποιος δεν είναι δικός μου ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ και παράλληλα λασπώνεται!....».
Εξακολουθεί λοιπόν προκλητικά 5 μήνες μόλις πριν… ο Χρήστος Μέτιος:
1. Να βολεύει ανθρώπους που πιστεύει ότι θα τον στηρίξουν στον επικοινωνιακό τομέα ή του δίνει εντολές ο πολιτευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης, ως… γραφεία τύπου που ουδόλως λειτουργούν και δεν έχουν άλλωστε και αντικείμενο. Μάλιστα χωρίς καν να ρωτήσει τους αρμόδιους αντιπεριφερειάρχες απλά αποφασίζομεν και βολέβομεν.
2. Να προχωρά σε προκλητικές απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ «σε όψιμους υποστηρικτές του» πιστεύοντας ότι θα τον στηρίξουν στις ερχόμενες εκλογές διότι αντιλαμβάνεται ότι η κοινωνίες των 5 νομών του έχουν γυρίσει την πλάτη.
Κι όλα αυτά ενώ υπάρχουν αρκετές ποινικές υποθέσεις σε εκκρεμότητα που τον αφορούν άμεσα. Και δυστυχώς όλα αυτά γίνονται υπό την πλήρη ανοχή των υποψηφίων Περιφερειαρχών Κώστα Κατσιμίγα (ΣΥΡΙΖΑ), Κωστή Σημιτζή (ΚΙΝΑΛ), Χριστόδουλου Τοψίδη και την πλήρη κάλυψη τόσο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, όσο και των Δημήτρη Πέτροβιτς (Αντιπεριφερειάρχης Έβρου –προέδρου Ο.Κ.) και Φώτη Καραλίδη (επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης), χολωμένος όμως με το ΚΙΝΑΛ … γιατί δεν θέλει να τον κατεβάσει ούτε στο εθνικό της ψηφοδέλτιο).
Και βέβαια με  την περίεργη ΚΑΛΥΨΗ και του ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνάει, αλλά και των ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ Διοίκησης και της Αποκεντρωμένης, παρά τις τόσες καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε βάρος του.
Ως εδώ λοιπόν και μη παρέκει! Πέντε μήνες πριν από τις εκλογές, ουδείς Μέτιος και ουδείς Κώστας Ζαγναφέρης, μπορούν να λειτουργούν ΥΠΕΡΑΝΩ των Νομών με ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ρουσφέτια σε ημέτερους!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »