*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Ιανουαρίου

ΔΗΛΩΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΡΙΤΣΙΝΗ: Παραιτηθείτε και αποχωρήστε από τώρα. Ο Δήμος Αβδήρων δεν χρειάζεται μόνο αλλαγή, αλλά και μια νέα αρχή.

12 Ιανουαρίου
Η συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων το βράδυ της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου, απέδειξε ότι ο Δήμος Αβδήρων έχει σοβαρό πρόβλημα διοίκησης σε όλα τα επίπεδα. Αλλά και πρόβλημα αντιπολίτευσης. Ο ένας δεν γνώριζε αλλά στέλνει στον Εισαγγελέα τον Πρόεδρο που ο ίδιος διόρισε στη ΔΕΥΑ Αβδήρων. Ο άλλος Διοικούσε ναι μεν, αλλά ενημέρωνε για όλα τον Δήμαρχο που έπρεπε να φτάσουμε  πέντε μήνες πριν τις εκλογές, για να «ξυπνήσει» και να ανακαλύψει τα όσα συνέβαιναν στέλνοντας τον "εκλεκτό του στον Εισαγγελέα. Οι κερκίδες που ξηλώθηκαν από  το γήπεδο Σελέρου και στοίχησαν στο Δήμο Αβδήρων περίπου110.000 ευρώ, σκουριάζουν στα αζήτητα και κανείς δεν ενδιαφέρεται για τους φιλάθλους του οικισμού που  ενέπαιξαν και οι μεν αλλά και οι δε. Την ίδια ώρα το γήπεδο της Διομήδειας παραμένει χωρίς κερκίδες. Και κοντά σε όλα αυτά, η πλήρης υποβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου σε όλα τα επίπεδα με πλήρη ευθύνη πλην του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων που μετέτρεψε τη συνεδρίαση σε "παιδική χαρά", τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης.   
Κύριοι, φτάνει πια.
Ο Δήμος Αβδήρων δεν χρειάζεται μόνο αλλαγή, αλλά και μια νέα αρχή. Χρειάζεται αξιοπιστία, όραμα και σοβαρότητα. Αφού δεν μπορείτε, τουλάχιστον αναλάβετε από τώρα τις ευθύνες σας, παραιτηθείτε και αποχωρήστε.
Φτάνει πια.
Αθανάσιος Κριτσίνης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης, «Όλοι μαζί μπορούμε»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »