*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Ιανουαρίου

Χορηγός του Σταύρου Καρυπίδη αλά...Τσέπελη και η ΔΕΥΑ Αβδήρων!!! Τα καλύτερα παραπολιτικά είναι εδώ..

12 Ιανουαρίου
Μέτιο εσύ μας έδειξες τον… δρόμο των ρουσφετιών, των απευθείας αναθέσεων και των βολεμάτων κι εμείς απλά συμπορευόμαστε! Το ‘να χέρι νίβει τ’ άλλο….!
……………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Με απλή αναλογική στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές πάει το πράμα να μετατραπεί σε Κωμωδία με στοιχεία Αρχαίου Δράματος!!!
Πάντως τον Γιώργο Σκορδούλη τον αγαπάω γιατί και στο ίδιο Λύκειο πηγαίναμε ένα φεγγάρι αλλά και γιατί μαζί κάναμε πολλά χιλιόμετρα για την ΑΟΞΑΡΑ μεταξύ 1990-1993.
(Το νέο σχόλιο του Αναστάσιου Τσορλίδη στο Facebook για τον Γιώργο Σκορδούλη)
-Αναστάσιος, ΑΟΞάρα και… Σκορδούλης μια ζωή!
……………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
…ένα από τα σενάρια που «τρέχουν» αυτές τις ημέρες είναι η πρόταση που έγινε από τον Χριστόδουλο Τοψίδη δια μέσω του Στέλιου Μωραΐτη να κατεβεί με τον συνδυασμό τους και ο… Αλέξανδρος Παυλικιάνος, ο οποίος απ’ ότι πληροφορούμαι σκέφτεται να πει το ναι, γιατί ανάλογη πρόταση δέχθηκε και από τον… Γιάννη Παπαχρόνη για να κατεβεί με τον συνδυασμό του στον Δήμο Ξάνθης!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Εγώ άλλο σενάριο άκουσα Τένη μου. Ότι ο  Στέλιος Μωραϊτης πρότεινε εσένα για το ψηφοδέλτιο του Μέτιου… Γιατί τον Παυλικιάνο τον προορίζει για την…Διαλαμπή, ενώ αυτός επιμένει να κατέβει με το γιατρό και τον Τσέπελη!

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Αφού ο κύριος Κώστας Ζαγναφέρης νομίζει ότι είναι καταξιωμένος στο κόσμο, γιατί δεν κατεβαίνει κάπου υποψήφιος με ΣΤΑΥΡΟ, προκειμένου να δούμε και την αληθινή άποψη του λαού για την πολιτική του αξία και αξιοπιστία;
Why; Ιδού…
……
*Άλλωστε πρώην φίλε Κώστα, αφού λες δεξιά κι αριστερά ότι την… μεθεπόμενη φορά θα σε βάλει ο… Κακλαμάνης στο ψηφοδέλτιο, γιατί δεν κατεβαίνεις ΤΩΡΑ υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Μέτιου να δείξεις την αξία σου; Και απλά θέλεις να «κάψεις» το χαρτί του κολλητού σου Γιάννη Μπούτου;
Ιδού! Κατέβα με ΣΤΑΥΡΟ!!!
……
*Βέβαια τώρα πλέον Κώστα Ζαγναφέρη, σε έχουν πάρει πλέον όλοι χαμπάρι και γι’ αυτό όταν θέλουν κάτι από σένα, απλά σε… βρίζουν και σε χλευάζουν, γιατί γνωρίζουν ότι την επομένη… θα αμειφθούν! Είτε με απευθείας αναθέσεις των 20.000 ευρώ!!! Είτε με ημερίδες με τη Βούλα!
……
*Και βέβαια από δω και πέρα όταν κάνει αναρτήσεις στο fb ο Ζαγναφέρης να προσέχει τι σχόλια κάνει, γιατί όλοι πλέον τον έχουν πάρει χαμπάρι ότι αυτά που κατηγορεί στο ΣΥΡΙΖΑ…!
-Ακριβώς τα ίδια και χειρότερα κάνει κι αυτός! Έστω κι αν ισχυρίζεται ότι πίσω από όλα είναι ο… Μέτιος!!!!
-Προκειμένου να στρέψει εναντίον του ακόμη και γι’ αυτά που φταίει και ευθύνεται αποκλειστικά ο ίδιος!
....
*Τον "ξεδόντιασε" για τα καλά στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο τον Σταύρο Καρυπίδη ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, αποκαλύπτοντας τα "τιμολόγια" και τις "δουλειές" που του έδινε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλος, αλλά....Σίσκος! 6.000 ευρώ παρακαλώ για ηλεκτρονική σελίδα που δεν...δούλεψε πολύ και φουλ...προμήθεια φακέλων!!! 
....
*Τι μου θύμησαν όλα αυτά που άκουγα χθες στο NEXT tv με τον "κολλητό" του Λύρατζη που είχε...κιτρινίσει την ώρα που ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης τον "ξεδόντιαζε"; Μα εποχές....Τσέπελη στην ΔΕΥΑΞ! Και τότε όταν τον διαδέχτηκε ο Μαρίνος Σδρέβανος, τα ίδια είχε βρει!!! Προμήθειες χιλιάδων φακέλων με προμηθευτή βέβαια... τον Σταύρο Καρυπίδη!
....
*Κι όσα για τα ποσά που έπαιρναν τα ΜΜΕ επί Εποχής Τσέπελη; Και όπου ο ΜΑΧΗΤΗΣ ήταν ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ;;; Ακόμη περιμένουμε απο την ΔΕΥΑΞ να απαντήσει στην ερώτηση του γιατρού! Εκτός αν απάντησε σε...οικογενειακό επίπεδο και δεν διέρρευσε τίποτα στα ΜΜΕ! Οπότε μάλλον πρέπει να ανατρέξουμε στη λίστα του Σάββα Μελισσόπουλου! 
-Μέρες Τσέπελη και στη...ΔΕΥΑ Αβδήρων με Πρόεδρο τον Νίκο Χατζόπουλο! Και οφειλές στη ΔΕΗ που υπερβαίνουν το 1.200.000 ευρώ!
....
*Φίλος ο Νίκος Χατζόπουλος, αλλά τέτοιες "αγάπες" και τέτοια στήριξη στον Σταύρο Καρυπίδη ειλικρινά...υποκλινόμαστε!!!! Εύχομαι το ίδιο...φανατικά ο Σταύρος να τον στηρίξει και στις εκλογές του Μαίου 2019!!! 

Σεμνά και  ταπεινά… Συγνώμη  Λευτέρη Αυγενάκη.
Ομολογώ ότι είναι από τις σπάνιες φορές που ομολογώ με τέτοια σκληρή αυτοκριτική στον εαυτό μου, το ΛΑΘΟΣ μου να «φορτιστώ» τόσο πολύ υπέρ του Ζαγναφέρη την περίοδο που δήλωνε ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΜΘ με δημόσια επιστολή του, μέχρι να… αποσυρθεί και ν’ αφήσει μάλιστα εντελώς «ξεκρέμαστους» όσους έκαναν το λάθος να τον στηρίξουνε!
(σ.σ. Στην τελευταία σελίδα του σημερινού «Μαχητή» αφιερώνω άλλωστε μια ολόκληρη στήλη στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης οπότε…Sorry Zαγναφέρη που σου δώσαμε ψυχή.  Μακάρι να κάνουν το ίδιο και οι όψιμοι «φίλοι» σου! Και καλούς πατσάδες στο Orange από δω και πέρα…).
Παράλληλα όμως νοιώθω την ανάγκη να ζητήσω «σεμνά και ταπεινά» συγνώμη για όλα όσα καταμαρτύρησα εκείνη την περίοδο στη φόρτισή μου να στηρίξω τον Ζαγναφέρη, -έχοντας εμπιστοσύνη στην «αξιοπιστία» και λεβεντιά του!- από τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη.
Και ο οποίος έχει ΧΡΕΟΣ να στηρίζει τις επιλογές του Αρχηγού και αυτός είναι ο ρόλος του άλλωστε.
Αν και δικαιούμαι με την «υποτιθέμενη» εμπειρία μου κι ότι με θεωρούν μάλιστα και… «γάτα» στο είδος μου, να την «πατάω και να την ξαναπατάω» με τον Ζαγναφέρη και μυαλό να μην βάζω! Τελεία και παύλα!

Συνάντηση Γρ. Στογιαννίδη &Χ. Ζεϊμπέκ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο για τον ΣΔΑΝΞ
Την Πέμπτη 10.1.2019, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Γρηγόρη Στογιαννίδη, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλο.
Οι Βουλευτές ενημέρωσαν τον Αναπληρωτή Υπουργό σχετικά με τις θέσεις του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων του Νομού Ξάνθης (ΣΔΑΝΞ) αναφορικά με τον ν. 4555/2018.
Από την πλευρά του ο Υπουργός κατανόησε τα ζητήματα που του έθεσαν οι Βουλευτές και δεσμεύθηκε να συναντήσει άμεσα τους εκπροσώπους των τεσσάρων Δήμων του Νομού Ξάνθης, ώστε να διεξαχθεί γόνιμος διάλογος και να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την επίλυση του ζητήματος.

Ο Νίκος Δένδιας τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας για τους νομούς Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης
Ο Νίκος Δένδιας τοποθετήθηκε τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας για τους νομούς Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του κόμματος, τόσο για τις εθνικές όσο και για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Στόχος είναι η εξειδίκευση του προγραμματικού λόγου της Νέας Δημοκρατίας με βάση τα τοπικά χαρακτηριστικά, η καταγραφή των προβλημάτων κάθε περιοχής αλλά και η συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες για την αξιολόγηση των προτάσεων που κατατίθενται, ώστε να προσαρμοστεί το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητες κάθε νομού.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »