*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Νοεμβρίου

Η επιστολή του Αλέξανδρου Κοντού στον Ζήση Κατσαρίκα....Τα καλύτερα παραπολιτικά είναι εδώ

15 Νοεμβρίου
Και η ΠΥΡΝΑρη ακόμη το ψήφισε το θέμα με το θεατράκι… αλλά η απουσία του Κυριάκου Παπαδόπουλου, έστειλε τον Δήμαρχο για… ΠΟΥΡνάρια!
………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
«Ποιος είναι εκείνος ο «εγκέφαλος» που διέρρευσε την υποτιθέμενη πρόθεση Χατζόπουλου να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος κόντρα στον Τσιτιρίδη, από την στιγμή που ο ίδιος ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ δεν είπε ποτέ (και συνεχίζει να μη λέει) κάτι τέτοιο; Ήθελα να μάθω, δεν βαρέθηκαν κάποιοι να «κατασκευάζουν» υποψηφίους Δημάρχους και Περιφερειάρχες και στην συνέχεια να… εκτίθενται ανεπανόρθωτα αναγκαζόμενοι να αυτοδιαψευστούν; Όχι λοιπόν, ο Χατζόπουλος δεν πρόκειται να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων, σίγουρα όμως θα υπάρξει και άλλος αξιόλογος υποψήφιος (εκτός του Κριτσίνη)…».
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Περιμένου τον νέο...αξιόλογο υποψήφιο Δήμαρχο Αβδήρων! Με αγωνία..
………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
«Πέρασε χρόνος από την ημέρα που κατέρρευσε τμήμα της γέφυρας στον ποταμό Κομψάτο και ενώ σήμερα ακούμε ότι το πόρισμα για την πτώση της γέφυρας στην Καβάλα θα είναι έτοιμο σε 20 ημέρες, για την πρώτη περίπτωση αυτή του ποταμού Κομψάτου δεν είδαμε κάποιο πόρισμα να δημοσιοποιείται ή να υπάρχει κάποια είδηση σχετικά με αυτό».
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»)
-Μόνο χρόνος; Στους 16 μήνες πέρασαν απο τότε...
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Το ότι ΔΕΝ  μου είναι συμπαθής ο  Κυριάκος Παπαδόπουλος από την εποχή της παντοδυναμίας Δημήτρη  Μπένη, τότε που μάθαινα από Σταυρουπολίτη κοινό μας φίλο, τι… «σκάρωναν» εναντίον μου με την έξωση του «Μαχητή», δεν το έχω κρύψει ποτέ…!
-Ο άνθρωπος άλλωστε πάντα ήταν της… εξουσίας και της αντιμισθίας, οπότε τι κοινό να ‘χει μαζί μου; Και τι κοινό θα μπορούσα να έχω κι εγώ με τους "αδελφούληδες" του Τσέπελη;
……
*Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει όμως χάρηκα με τα προχθεσινά τραγελαφικά που συνέβησαν στο εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα για το θεατράκι της κεντρικής πλατείας, όπου η ψήφος του Κυριάκου ήταν αυτή που έπαιξε τελικά τον καθοριστικό ρόλο στο να… ΜΗΝ περάσει τελικά η παραχώρηση στο Δήμο!!
-Αφού ενώ χρειάζονταν 21 ψήφους για να εγκριθεί το θέμα, οι ψήφοι λόγω της απουσίας του Κυριάκου σταμάτησαν στον αριθμό… 20!!!
……
*Η επίσημη δικαιολογία; Τον έπιασε ο ύπνος και δεν μπόρεσε να…ξυπνήσει! Γιατί προφανώς θα πήγε και πάλι το μεσημέρι στα τσίπουρα όπως την προηγούμενη φορά… και την πλήρωσε ο Δήμαρχος!
Η σύμπτωση; Και ο Τσέπελης απουσίαζε από την συνεδρίαση! Λέτε μαζί να ήταν;
……
*Και φυσικά καθόλου δεν χαίρομαι γιατί ο Δήμαρχος Μπάμπης για μια ακόμη φορά γελοιοποιήθηκε, καθώς δεν μπόρεσε ούτε προχθές το βράδυ να περάσει ένα θέμα που τόσο προσδοκούσε! Ας πρόσεχε, γιατί αυτός επιλέγει σε τελική ανάλυση και τους συνεργάτες! Καθότι ο συγκεκριμένος κύριος, είναι ο πλέον ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ δημοτικός σύμβουλος  με πλουσιοπάροχη ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ σε όλη την 5ετία Δημαρχόπουλου!!!
-Κάντε έναν απλό πολλαπλασιασμό 12 μήνες Χ 5 χρόνια με 1.500 ευρώ μηνιαίως και μετά την πρόσθεση του συνολικού ποσού! Συν το δωρεάν αυτοκίνητο με το οποίο μετακινείται από την Σταυρούπολη στη Ξάνθη και το αντίθετο με όλα τα καύσιμα πληρωμένα….!
Και το ξανακουβεντιάζουμε!
……
 *Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει ότι και ως αντιδήμαρχος του Στυλιανίδη ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ως άξιο… αντίγραφο του Τσέπελη, κατέβαινε από την Σταυρούπολη με το πολυτελές τζιπ του Δήμου Ξάνθης για… ψώνια στο παζάρι; Συνοδευόμενος από την σύζυγό του; Οι δημότες σίγουρα όχι…΄Όπως και ο Κυριάκος Κεσίσογλου! (Ιδού και η φώτο που δεν είναι μοντάζ...)
......
*Κουιζ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Τι γύρευε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς το πρωϊ της περασμένης Δευτέρας στο γραφείο του Φώτη Καραλίδη και τι συζήτησαν οι δυο τους; Μπορεί να μας πει ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στη Ξάνθη; 
....
*Δηλαδή έρχεται στη Ξάνθη ο Πέτροβιτς κι αντί να δει τον Μιχάλη Αμοιρίδη ή τον Γιάννη Μπούτο, ή τον Σταύρο Βλαχόπουλο, ή έστω τον Τένη....βλέπει τον Φώτη Καραλίδη; Τυχαίο; Δεν νομίζω....! 
Επιστολή Αλέξανδρου Κοντού στο Ζήση  Κατσαρίκα 
για την παρουσίαση των βιβλίων του –Απουσίαζε εκτός Ξάνθης
Απουσίαζε εκτός Ξάνθης ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός και γι’ αυτό δεν μπόρεσε τελικά να παραβρεθεί στη χθεσινή πολύ πετυχημένη εκδήλωση παρουσίαση των βιβλίων του Ζήση Κατσαρίκα.
Ωστόσο του έστειλε την παρακάτω επιστολή:
Αγαπητέ Ζήση,
Λυπάμαι πολύ που  επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να είμαι στη σημερινή παρουσίαση των βιβλίων σου. Είμαι βέβαιος, γνωρίζοντας πολύ καλά την προσπάθεια που έχεις καταβάλει, ότι τόσο τα βιβλία, όσο και η παρουσίαση, θα έχουν μεγάλη επιτυχία.
Εύχομαι τα καλύτερα για σένα και την οικογένειά σου και δύναμη για να συνεχίσεις το σημαντικό συγγραφικό σου έργο.
Φιλικά
Αλέξανδρος Κοντός.

Απαλλαγή προσαυξήσεων 6 εκ. ευρώ της ΔΕΥΑΚ προς το Δήμο Κομοτηνής
Υπέρ της απαλλαγής των ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΔΕΥΑ Κομοτηνής προς το Δήμο από προσαυξήσεις και πρόστιμα κατ’ εφαρμογή του άρθρου 14 του Ν.4483/2017 ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, απαλλάσσοντας την επιχείρηση από πρόστιμα που προσεγγίζουν τα 6 εκ. ευρώ, που προήλθαν από την κάλυψη των δανειακών υποχρεώσεων της από τον Δήμο Κομοτηνής

Να σημειωθεί πως η ΔΕΥΑΚ έχει βεβαιωμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον Δήμο Κομοτηνής συνολικού ποσού 13.675.287,81 ευρώ, που αναλύονται σε κεφάλαιο 7.747.478,30 ευρώ και προσαυξήσεις –πρόστιμα 5.927.809,51 ευρώ, χρονικής περιόδου 31/03/2009 - 28/02/2017 και που προέρχονται από παρακράτηση από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠΔ) μη καταβληθέντων τοκοχρεολυτικών δόσεων ληφθέντων δανείων της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »