*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Οκτωβρίου

Συνέχεια αποκαλύψεων για την τότε ΔΕΥΑΞ των σκανδάλων! Ο Τσέπελης ήθελε…λυματολάσπη στη Ξάνθη, αλλά τον σταμάτησε ο Ξυνίδης!

14 Οκτωβρίου

*Με την "κάλυψη" βέβαια του Λάκη Στυλιανίδη τα έκανε όλα! 
Συνέχεια αποκαλύψεων για Τσέπελη! Ως πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ ήθελε να διαχειριστεί τη…Λυματολάσπη στη Ξάνθη!  Για ευνόητους λόγους, αλλά ευτυχώς τον «σταμάτησε» τον Γενάρη του 2011 ο Θανάσης Ξυνίδης!Κι ενώ το ΦΥΣΙΣ τελούσε υπό.....εκκαθάριση! (Αλήθεια ποιά ήταν η θέση του Δημήτρη Μπένη τότε για το συγκεκριμένο θέμα..;)
Αναλυτικότερα: Στην αποκάλυψη ότι ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μανώλης Τσέπελης εξετάζει το ενδεχόμενο να διαχειριστεί στην Ξάνθη τη λυματολάσπη που προέρχεται από τους βιολογικούς καθαρισμούς των ΔΕΥΑ της ευρύτερης περιοχής, προχώρησε στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, προ ημερησίας διάταξης ο Θανάσης Ξυνίδης (19-11-2011).
Σύμφωνα με την καταγγελία του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης, το γεγονός αυτό διαπίστωσε όταν ως εκκαθαριστής της εταιρίας ΦΥΣΙΣ Α.Ε. έμαθε από τους άλλους δύο εκκαθαριστές για προτροπή του Μανώλη Τσέπελη να μην κλείσει άμεσα η εταιρία καθώς βρίσκεται στη διαδικασία επαφών με Προέδρους γειτονικών ΔΕΥΑ για την επεξεργασία της λυματολάσπης στο χώρο της ΦΥΣΙΣ.
Σύμφωνα με το Θανάση Ξυνίδη το ζήτημα αυτό ανοίγει εκ νέου το τεράστιο ζήτημα της συγκέντρωσης στην Ξάνθη των απορριμμάτων της περιφέρειας –και δή της λυματολάσπης- αλλά ταυτόχρονα εγείρει ζήτημα για την πρωτουβουλία του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ, ενώ υπάρχει απόφαση δημοτικού συμβουλίου για τη λύση της εταιρίας και καμία απόφαση για το θέμα της λυματολάσπης, ζητώντας επίμονα απάντηση από το Δήμαρχο Ξάνθης.
Από την πλευρά του ο τότε Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης, ο άνθρωπος που έδινε «ασυλία» στον Τσέπελη να…καταπατάει ακόμη και τα ρέματα της Χρύσας σύμφωνα με αποκαλύψεις την περίοδο εκείνη του Γιάννη Σιδηρόπουλου, «δεν αρνήθηκε, εμμέσως πλην σαφώς, ότι υπάρχει συζήτηση και σημείωσε ότι  καλώς προχώρησε σε συζητήσεις για το ζήτημα της λυματολάσπης καθώς είναι ένα θέμα που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα και θα απασχολήσει σύντομα όλους τους Δήμους της περιοχής. Σε ότι αφορά όμως στην εμπλοκή της ΦΥΣΙΣ Α.Ε., προχώρησε στην εξής δήλωση:  «Αποφάσεις συλλογικών οργάνων δεν μπορούν να αλλάξουν με τη βούληση του κυρίου Τσέπελη. Υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. της Φύσις Α.Ε. και  η εταιρία είναι υπό εκκαθάριση.» κατέληξε και ζήτησε από το Μανώλη Τσέπελη να μην επανέλθει!!!!
-Τα σχόλια για σας…! 
(σ.σ. Το κείμενο είναι αφιερωμένο στον όψιμο "υπερασπιστή" του Τσέπελη Μανώλη Φανουράκη ...! Λίαν συντόμως θα αποκαλύψω και τα εξώδικα του αφανούς ετέρου και τις απειλές του σε βάρος του Κυβερνείου, επειδή ήθελε τον Κοινόχρηστο για το...Elisso hotel όπου ηταν αφανής εταίρος ΠΑΡΑΝΟΜΑ φυσικά!) 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »