*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Οκτωβρίου

Μπορείς να μας πεις Άδωνι τι σχέση έχεις με τον Θάνο Κουλουτμπάνη; Κολλητό του Μέτιου στα….προγράμματα αλλά και του...Θεολόγου Καλαϊντζή!

14 Οκτωβρίου
 
*ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.Αντιδεοντολογικό, αντιδημοκρατικό... "κομματίλα" της αυλής!  Όπως θάλεγε κι ο Κώστας Μπακογιάννης!


Ποιός τελικά είναι ο...Πρόεδρος της Ν.Δ. ; Ο Άδωνις που δίνει...χρίσματα δια μέσω...Σκάι, ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης που κουβαλάει όλους τους Περιφερειακούς την Τρίτη στην Αθήνα για να ζητήσει την άποψή τους για τον "ανίκανο"  και "ευάλωτο" Μέτιο πριν αποφασίσει; Ε κάντε τότε αντιπρόεδρο του κόμματος τον...Αυτιά!!!

Ο Θάνος Κουλουτμπάνης θυμάται τη Ξάνθη απο τα…»χαστούκια» που έφαγε! Γιατί υποστήριζε για Πρόεδρο της ΝΟΔΕ τον Θεολόγο Καλαϊτζή που έφαγε...ισόβια; Τέτοια χαστούκια, δύσκολα ξεχνιούνται!

Τον Θάνο Κουλουτμπάνη τον «θυμόμαστε» πολύ και από το πέρασμά του από την Ξάνθη ένα φεγγάρι το 2004-2009 κυρίως για τα… τρία »χαστούκια» που έφαγε την περίοδο εκείνη ως Τομεάρχης της Ν.Δ.και υπεύθυνος για το Νομό Ξάνθης, όταν ήρθε εδώ και πουλούσε "εξυπνάδες" στηρίζοντας για Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ξάνθης τον...Θεολόγο Καλαϊτζή που έφαγε...ισόβια! Ενώ είχε προκαλέσει επεισόδιο και με τον Αείμνηστο πρώην Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μπάμπη Σαχινίδη;
Μαθαίνω λοιπόν οτι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Μέτιου και Άδωνι Γεωργιάδη που βγήκε…»αυθόρμητα» (;) να στηρίξει στο ΣΚΑΙ τον Περιφερειάρχη της ανικανότητας, των 1.000 ημερολογίων και των απευθείας, είναι ο συγκεκριμένος κύριος από τη Θεσσαλονίκη που ασχολείται μάλιστα και με τα Ευρωπαϊκά και κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γκιουλέκα! Που καθόλου "τυχαία" φυσικά "πάτωσε" και "χάρισε" τον Δήμο Θεσσαλονίκης στον Μπουτάρη..
Ρωτάμε λοιπόν ευθέως τον Άδωνι για την τρομερή προβοκάτσια του σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, αφού πριν τη συνάντηση του Προέδρου με τους Περιφερειακούς της ΑΜΘ την ερχόμενη Τρίτη το απόγευμα βγήκε αυτός και έδωσε το...χρίσμα στον Μέτιο απο τον ΣΚΑΙ υποκαθιστώντας ρόλους και προκαλώντας τρομερή ΟΡΓΗ στις τοπικές κοινωνίες του Έβρου, της Ροδόπης, της Δράμας, της Ξάνθης και της Καβάλας.
Ο…Θάνος Κουλουτμπάνης σε «έπεισε» Άδωνι να στηρίξεις την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Μέτιου στην Περιφέρεια ΑΜΘ; 
-Με το χέρι όμως στη καρδιά κι όχι στα προγράμματα..! 
-Σάν Άδωνις θέλω να μου απαντήσεις κι όχι σαν Θάνος Κουλουτμπάνης ή ...Μέτιος. Περιμένω με αγωνία, γιατί αυτό πράγματι που έκανες, απορώ πως το ανέχτηκαν τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο Αυγενάκης και κυρίως ο Κακλαμάνης!!! 
Την Τρίτη το απόγευμα υποτίθεται θα συζητήσει ο Πρόεδρος και αρχηγός της Ν.Δ. πριν αποφασίσει για την "τύχη" της Περιφέρειας και να βγαίνει άκομψα, αντιδημοκρατικά και αντιδεοντολογικά την Παρασκευή ο Άδωνις και να...δίνει χρίσματα απο τον ΣΚΑΙ! 
Ε, τότε κάντε Πρόεδρο της Ν.Δ. ή έστω αντιπρόεδρο τον...Αυτιά! Τον Άδωνι τι τον θέλετε Να μετατρέψει τη Νέα Δημοκρατία σε...ΛΑΟΣ;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »